- 19 Ekim 2024
- 160
- 152
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #16.881
Banada cok negatif geldi. Ama gecmiste oyle bildigi seyler olduki gelecek icin soyleyeceklerinin cikma ihtimali yuksek diye korkuyorumBana felaket tellallığı yapıp üstüne sen şurda yanlış yapıyorsun diyip azarlamıştı. Dediği çıkmadı… süreler çoktan geçti
Ben de o sitede en iyi Gökçe diyorum sesli ve uzun gerçekten özeniyor bildiği şeyler oldu geleceği bilemem karşı tarafı güzel okuduYa anda ikiside baya spesifik seyler bildi ama Gokce dicem sanirim oda duymak istediklerimi soyledigi icin bence. Gokce bide sesli atiyo ve uzun bakiyo. Ama ikisininde vadesi dolmadi. Berk Aralik dedi Gokce’de Ocak
Bende begenmedim, iskambil attim, sectigin fal bu konuya hic uygun değil - el fali baktirmaliydin dedi, yinede tarot kartlarimla bakicam dedi. Acikcasi beğenmedim, hersey cok iyi cok güzel pembe tablo…Bana felaket tellallığı yapıp üstüne sen şurda yanlış yapıyorsun diyip azarlamıştı. Dediği çıkmadı… süreler çoktan geçti
Ya ben onermeyi pek sevmiorum ama tutamicam kendimi. Ruhanibakim yeni gelmis. Dun el fali bgnde yildizname attim. 25krediye bakiyo ben sahsen cok begendim. Ucuzken bence sans verilir. Bide Hisli27 eger denemediysenizTelwede serüven ve maviyakamoz dışında kimi önerirsiniz
Nee :O bana asla oyle bisey yapmadi simdiye kdr, Uc falimdada. Ama en son soru kismindaki cvbi basindan savma gibi brz sert olmustu o hosuma gitmemisdi.Bende begenmedim, iskambil attim, sectigin fal bu konuya hic uygun değil - el fali baktirmaliydin dedi, yinede tarot kartlarimla bakicam dedi. Acikcasi beğenmedim, hersey cok iyi cok güzel pembe tablo…
Ya hisli27 bilmiyorum şimdi buradan bir şey yazmak istemiyorum da bence sallıyorYa ben onermeyi pek sevmiorum ama tutamicam kendimi. Ruhanibakim yeni gelmis. Dun el fali bgnde yildizname attim. 25krediye bakiyo ben sahsen cok begendim. Ucuzken bence sans verilir. Bide Hisli27 eger denemediyseniz
Simdi anlicam bende. Kariyer icin attim az once bakalim. Askta atip tutmasi daha kolay benceYa hisli27 bilmiyorum şimdi buradan bir şey yazmak istemiyorum da bence sallıyor
Surtsun kiz. Eger hakettigine inaniyosan. Birak brz cabalasin. Oyle hemenden sogucak adamda nebilim, demekki tam isinamamisdir o zmnkizlar size bisey sormak istiyorum, biz tartistik beni laflariyla cok kirdi… engelledim baska numaralardan emailden falan ulasmaya calisiyor biraz burnu sürtülsün istiyorum ama korkuyorumda kendimden uzaklastiririm diye. Ne yapmaliyim?
Sikayet et benceGercekten cok agir konustu, hakaret etti bildiginiz.
Haklisin vallaSurtsun kiz. Eger hakettigine inaniyosan. Birak brz cabalasin. Oyle hemenden sogucak adamda nebilim, demekki tam isinamamisdir o zmn
Ruhanibakima şimdi kahve gönderdimYa ben onermeyi pek sevmiorum ama tutamicam kendimi. Ruhanibakim yeni gelmis. Dun el fali bgnde yildizname attim. 25krediye bakiyo ben sahsen cok begendim. Ucuzken bence sans verilir. Bide Hisli27 eger denemediyseniz
Bende kahvesini cok ediyorum. Ama o an kahvem yoktu diye yildizname atmisdim. Yorumladikdan sonra, paylasirmisin dusunceniRuhanibakima şimdi kahve gönderdim
Tabikiii sesli mi yorumluyorBende kahvesini cok ediyorum. Ama o an kahvem yoktu diye yildizname atmisdim. Yorumladikdan sonra, paylasirmisin dusunceni
Yok kuzumTabikiii sesli mi yorumluyor
Hisli27 ye gönderdin miYok kuzum
EvettHisli27 ye gönderdin mi
Sen de düşüncelerini paylaşırsan sevinirim