- 12 Eylül 2021
- 342
- 460
- 53
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #17.901
2-3 sene önce defalarca baktırdım. Patladı.Elfine baktırmata değer mi sizce?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2-3 sene önce defalarca baktırdım. Patladı.Elfine baktırmata değer mi sizce?
Ay aldın mı parani aşırı merak ettim benInstagram profiline bakarsaniz ama sanki böyle baba vanga gibi tanitiyor kendini ay nasil sinirliyim
fal sepeti gibi güvenilir uygulamalara baktırın. İade hakkınız oluyor. Instagramda biri fal için saçmalamıştı bana. İade istediğimde engellemişti. 100 150 TL gibi bir şey vermiştim. instagramdan uzak durun.Kizlar selam instagramda meriastro diye birine attim bugün bende, güya özel bakim isim tarih hersey net böyle net bi fal hayatinizda bulamazsiniz falan vaatleri ile. 1000 tl. gibi.
HayirAy aldın mı parani aşırı merak ettim ben
Yaaaaa gerçekten falsepeti iyidir yaaaa
Fal sepetinin en sevdiğim yanı ,güvenli ve iletişimi kolay olmasıydı zaten.Yaaaaa gerçekten falsepeti iyidir yaaaa
Kimlere baktirdinBen artık baktırmayacağım. Benim sürecim olumsuz sonlanıyor. Genelde pembeye bağladılar hep. Paralarımıza ve zamanımıza yazık.
Al benden de o kadar. Pembeye bağladılar hep. O iyi bu kötü demeyeceğim. Zaten baktırdıkça yazdım genelde. Eski fallarımı da düşünmek istemiyorum. Son kredimi de kullanıp uygulamayı sileceğim. Kimse bizden değerli değil. Zaman geçiyor. Durumu kabullenip önüne bakmak en iyisi.Kızlar bende birakiyorum faliii mayıstan beri baktırdım baktırdım artik hem yoruldum hem skldim hemde istemiyorum.. kendisini 2024te bıraktım.. Yaşadığım bi surecmis
Yani kimse kendini yargilamasin.. fallarimin yuzde 90 barisma var dediler barisma falan olmadi..vadeler hep atti son baktirdiklarimda artik şubat mart Nisan atıyor.. aman neyse kendime kizmiyorum sizde kizmayin Yaşamamiz gerekiyor bazı şeyleri ama hic bisey baki degil yasadigimiz kotu duygularda..
Barisma olmadığı icin su falci iyi bu falci iyi diyemicem..
Zaten o kadar cok baktırdım ki artik kim ne dedi bilmiyorum
Bi kaci ortak bi tanidiktan bi haber gelecek bisey olucak demislerdi hic ihtimal vermiyordum çünkü ortak hic bi tanidigimiz yok ama cikti mesela o dedikleri
Birde en son falsepetinde deva gunes öyle bisey bildi ki mesela şuana kadar hic bi falci bunu demedi gerçi sonu yine barismaya bagladi ama..
Kendinize cooook iyi bakın vallahi bizden degerlisi yok
Baktırdıkça yazdım burda. Artık baktırdığım falları düşünmek istemiyorum. Durumumu en iyi Mars bilmişti. Yazdıklarını okuyunca şaşırmıştım ama o da pembe son’a bağlamıştı. Artık ben istemiyorum bu adamı.Kimlere baktirdin
Belkinolur daha niye pes ettinBaktırdıkça yazdım burda. Artık baktırdığım falları düşünmek istemiyorum. Durumumu en iyi Mars bilmişti. Yazdıklarını okuyunca şaşırmıştım ama o da pembe son’a bağlamıştı. Artık ben istemiyorum bu adamı.
Olmusmuz diyenler oldumu ve kimlerArkadaslar benim durumum da olumsuz sonuclandi geri dondurulemeyecek kadar kendime pay bictigim bişeyi paylaşmak istedim belki benim gibi birileri vardır diye olumsuz olmayacak diyene yapıştırdım 1 puanı vermediklerime bidaha zaten gitmedim adamlar doğruyu söylemiş benim moralimi bozmuş diye kabul etmedim bekle dönecek diyenlere haftada 5 gönderdim demem o ki cikmiyo diyoruz ya fallar, anı biliyo diyoruz belkide anı bilip şimdi bunu diyemem deyip korkutmusuzdur hepsi olumlu konusuyo sonra da diyoruz ki fallar cikmiyo vallahi kendimi böyle yakaladim benim gibilere ibret olsun
Haklısınız. Olumsuzu duymaya tahammülümüz yok. Uygulamayı sildim. Umarım bu bataklıktan tamamen kurtulurum .Ya şimdi şöyle haklarini yenimiyim yine çok umutlu değildim açıkçasi öyle çok yukseltmediler ama mesela duygu aura yok dedi yani bu iş zor gitmedim kıza bidaha ne biliyim gül demir mesela kadın usturuplu söylemis dinledim de hani urkutmemeye çalışarak dedim motive ediyo sen unutursun atlatırsın falan dediği aynı yere cikiyo begenmemistim mesela diyom ya vallahi korkuyorlar ya dinliyorum mesela bidaha gitmediklerimi mesela Sibel avciyi hatırlıyorum iade istemiştim suç bizde kötüyü kabul etmediğimizde yada karşı tarafla hissiyatlarimiz aynı olmuyo bence onu yorumluyo biz diyoruz ya yok ya öyle değildi falan, kabul edelim bizde de var falcilari bu duruma biz düşürmusuz gibi hissediyom yani kendi adıma ne biliyim şimdi aşk defterini kapatınca ders almak lazım ya aldığım ders arkadaşlar kalbimizin sesinden mantigimizi çoğu zaman duyamiyoruz gerçekler ortaya cikiyo perde iniyo bakış açısı degisiyo.... Hakkımızda hayırlısı çok baktırdım bu arada olumsuz dönmez diyenler yada demek isteyenler, gül demir duygu aura şiveli hatirliyom işte nasıl sinirimi bozmuştu hırsımi çıkarmıştım mesela benden sonra gidene sizce gerçeği nasıl söyleyebilir ne bileyim ya ama işte kendi adıma böyle düşünüyorum artık ama biliyorum ki akillanmam huyum buymuş kesfetmisim dostlar... Sonraki aşklarda yine düşer miyim yeni bişey olur mu bilmem...
Fal atarken, soru kismindan cok detay veriyormuydun? Durumun olumsuzlugunu yansitiomuydun sorularina mesela?Yani aslında olumsuzu da göz önünde bulundurmalı, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi....