- 10 Mart 2019
- 98
- 68
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #16.901
Hemen kaç. FiyaskooooŞah sultan nasıl kızlar
Yaa nasıl. Ben birkaç kere baktırıp çıkıyor sandımama sonra patladı. Sizde nasıl?Hemen kaç. Fiyaskoooo
Simdi okudum… isle ilgili soyledikleri bence cikmicak. Ben cikmayi dusunuyorum. Hic mutlu degilim. Tam tersini soylemisSen de düşüncelerini paylaşırsan sevinirim
Ya Şah sultan zaten bakmaya başladı ama o soylediginiz benimle uyuşmuyor doğru değil dedim direk bana bağırmaya başladı sonra yüzüme kapattı şikayet ettim ama nafile yani an bile bilemedi öyle söyliyimYaa nasıl. Ben birkaç kere baktırıp çıkıyor sandımama sonra patladı. Sizde nasıl?
Ben halen daha bekliyorum sabaha yorumlarSimdi okudum… isle ilgili soyledikleri bence cikmicak. Ben cikmayi dusunuyorum. Hic mutlu degilim. Tam tersini soylemisbari hisli patlamasaydi bende. En sevdigim falcilardan bitaneseydi
Bana hizli donus yapmistii her 2seferdedeBen halen daha bekliyorum sabaha yorumlar
mudavimleri olabilir bizim kizlardan baktiran yok mu?Ruhanibakım ben attım sağlık sorunlarım var deyip iptal etti ,yorumlara bakın hep aynı kişilerin nickleri ve aşırı olumlu yorumlar ..bence skıntılı ..
Hepmi aynı kişiler çoook olumlu yorumlar yapar ..3 4 tane aşırı pembeci yorum. Mesela ,ben attım bgun bana bakmadı sağlık sorunum var deyip iptal ettimudavimleri olabilir bizim kizlardan baktiran yok mu?
bilmiyorum ki canim bana cok anormal gelmedi ama ne kadar yorum sikligi olduguna bagli dedigin gibi olabilir bakmadim profilineHepmi aynı kişiler çoook olumlu yorumlar yapar ..3 4 tane aşırı pembeci yorum. Mesela ,ben attım bgun bana bakmadı sağlık sorunum var deyip iptal etti
8 saat oldu halen daha bakmadıSimdi okudum… isle ilgili soyledikleri bence cikmicak. Ben cikmayi dusunuyorum. Hic mutlu degilim. Tam tersini soylemisbari hisli patlamasaydi bende. En sevdigim falcilardan bitaneseydi
8 saat oldu halen daha bakmadı
Falımı iptal etmiş enerji uyuşmamissuan cevrimici bakar herhalde