- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #16.901
mudavimleri olabilir bizim kizlardan baktiran yok mu?Ruhanibakım ben attım sağlık sorunlarım var deyip iptal etti ,yorumlara bakın hep aynı kişilerin nickleri ve aşırı olumlu yorumlar ..bence skıntılı ..
Hepmi aynı kişiler çoook olumlu yorumlar yapar ..3 4 tane aşırı pembeci yorum. Mesela ,ben attım bgun bana bakmadı sağlık sorunum var deyip iptal ettimudavimleri olabilir bizim kizlardan baktiran yok mu?
bilmiyorum ki canim bana cok anormal gelmedi ama ne kadar yorum sikligi olduguna bagli dedigin gibi olabilir bakmadim profilineHepmi aynı kişiler çoook olumlu yorumlar yapar ..3 4 tane aşırı pembeci yorum. Mesela ,ben attım bgun bana bakmadı sağlık sorunum var deyip iptal etti
8 saat oldu halen daha bakmadıSimdi okudum… isle ilgili soyledikleri bence cikmicak. Ben cikmayi dusunuyorum. Hic mutlu degilim. Tam tersini soylemisbari hisli patlamasaydi bende. En sevdigim falcilardan bitaneseydi
8 saat oldu halen daha bakmadı
Falımı iptal etmiş enerji uyuşmamissuan cevrimici bakar herhalde
ben aldım fena değildiFalsepetinde azure isik diye biri varmis yeni gördüm. Yorum alan oldu mu?
Bana çıkmadınurcan kodatkuyu deneyen oldu mu
Ilk falini begenmisdim ama ikincisi berbattiFalsepetinde azure isik diye biri varmis yeni gördüm. Yorum alan oldu mu?
Astro Bilge Ablayi deneyen oldu mu?
Konuşmayı bile bilmiyor kaç ondanAstro Bilge Ablayi deneyen oldu mu?
Hayırdeniz bilir nasil? önerir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?