- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #16.841
Kızlar hiç çıkan fal haberiniz yokmu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bencedeeeeeeUzak dur aşırı pembeci
Ya ben dün fal bahçemde veraya baktırdım güzeldi aslındaKızlar hiç çıkan fal haberiniz yokmu
Berk sanirim benim icin ani en iyi bilenler arasinda ilk 3’e girerBir yolun var da Berke baktiran var mı nasıl?
Vadesi tuttu muBerk sanirim benim icin ani en iyi bilenler arasinda ilk 3’e girer
2 kez iskambil en sonda kahve fali atmisdim. Vadesi henuz dolmadi. Aralik dedi.. Ama gecmiste ve anda cok cok iyi. Iskambil falini daha cok begenmisdim ama kahve falinida kartlarla desteklemisdiVadesi tuttu mu
Hangi fal türünü öneriyorsunuz
Ses kaydı mı gönderiyor2 kez iskambil en sonda kahve fali atmisdim. Vadesi henuz dolmadi. Aralik dedi.. Ama gecmiste ve anda cok cok iyi. Iskambil falini daha cok begenmisdim ama kahve falinida kartlarla desteklemisdi
Yazili sadeceSes kaydı mı gönderiyor
Berk favorim. Geçmiş ve anda çok spesifik detaylar bildiBir yolun var da Berke baktiran var mı nasıl?
Baktirdinizmi Berke bende merak ediyorumSes kaydı mı gönderiyor
Düşünüyorum indirim bekliyorumBaktirdinizmi Berke bende merak ediyorum
Ben yolladim simdi iskambil, byv da fal sonrasi soru sorabiliyormusun bi sey eklemeyi unuttumdaDüşünüyorum indirim bekliyorum
Ben de kahve yollamayı düşünüyorumBen yolladim simdi iskambil, byv da fal sonrasi soru sorabiliyormusun bi sey eklemeyi unuttumda
diğer 2 kimBerk sanirim benim icin ani en iyi bilenler arasinda ilk 3’e girer
Ben iskambil iyi denildigi icin ona karar verdim ama bakalim merak ediyorumBen de kahve yollamayı düşünüyorum
Peki memnun kalırsanız iskambil baktiririmBen iskambil iyi denildigi icin ona karar verdim ama bakalim merak ediyorum
Ay nezaman yollar acavaPeki memnun kalırsanız iskambil baktiririm
Profilinde gece baktığı yazıyorAy nezaman yollar acava