- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #15.901
Duygunun durum analizi hakkında ne düşünüyorsun? Bu zamana kadar yanıldığı da oldu bildiği da ama verdiğim bilgilerden mi yola çıkıyor mantık yürütüyor yoksa gerçekten biliyor mu çözemedim.Arkadaşlar, çisem deva ve Duygu denizin iletişim ile ilgili verdiği vadeler çıktı. Ama bence diğer söyledikleri ve nihai sonuç çıkmayacak çünkü karşımdakinin samimiyetine inanmıyorum artık. İletişim vadeleri oldu dediğim gibi o yazdı görüşmeyi yemek yemeyi teklif etti ama ben kabul etmedim. Bunlar beni kesmiyor artık, ilişki için büyük kararlar alması gerekiyor onu da yapabilecek basirette değil karşımdaki maalesef. Neyse yakın vade çıktı diyeyim sözün özü.
Onda şöyle bir şey var canım, önceki fal sorularımdan yararlanıyor buna eminim ama ilginç bir şekilde bana dediği bazı şeyler çıkıyor sonradan duyuyorum partnerimden. Can alıcı 2-3 şey söylüyor ve doğru olduğunu anlıyorum sonradan.Duygunun durum analizi hakkında ne düşünüyorsun? Bu zamana kadar yanıldığı da oldu bildiği da ama verdiğim bilgilerden mi yola çıkıyor mantık yürütüyor yoksa gerçekten biliyor mu çözemedim.
Bende de öyle oluyorOnda şöyle bir şey var canım, önceki fal sorularımdan yararlanıyor buna eminim ama ilginç bir şekilde bana dediği bazı şeyler çıkıyor sonradan duyuyorum partnerimden. Can alıcı 2-3 şey söylüyor ve doğru olduğunu anlıyorum sonradan.
Bana zamanında çıkmamıştı hiçKızlar Nesibeye baktıran var mı? Çıkıyor mu
Duygu deniz o kadar çok yanılttı ki, zaten yazdıklarından besleniyor. Bir de anı en iyi kendisi yorumlarmış gibi söylüyordu, çok basit konularda bile aksi durum olduğunu öğrendimDuygu ıkı kere reddettı ben enerjı tutmuyor dıye napsam kı ya bakmıyor bana
Duygu ıkı kere reddettı ben enerjı tutmuyor dıye napsam kı ya bakmıyor bana
Yaaaa kızlar tam Duygu’ya baktıracaktım iyiki bunları okudumduygu bana ilk falında sadık, sadece seni düşünüyor seni seviyor gözü dışarda değil dediği adamı ikinci falda zampara, önüne gelene yazan çizen biri olarak anlatmıştıiki gün önce dediklerinle çelişiyorsun diyerek iade istedim sen kabullenemiyorsun dedi ve iade de etmedi
Yaaaa kızlar tam Duygu’ya baktıracaktım iyiki bunları okudum
Kahve ıcın ucuz kredılı kımı onerırsınız
Hale ozsoy olabilir. Bende cikmisti
Bende az önce baktırdım, bilemedim. Biraz geneldi sanki ve nokta atışı yoktuBaktırdım onada
Evet banada genel geldı yukselmedım cok onaBende az önce baktırdım, bilemedim. Biraz geneldi sanki ve nokta atışı yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?