- 15 Şubat 2024
- 308
- 139
- 18
- 24
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #15.881
Gül'ün dedikleri bire bir çıkıyor mu yoksa sadece anlıkta mı iyi.bana hep çıktı ama kredisi çok. daha düşük olsa devamlı baktırırız bunu düşünmüyor sanırım
Gül'ün dedikleri bire bir çıkıyor mu yoksa sadece anlıkta mı iyi.
Gül bende aşırı olumluydu 2 falındaSelamss kızlar ben Falsepetinde 2021-2023 arası fal baktırdım :) sizlere haber vermek istedim çünkü çok ama çok para harcadım boş yere.
Melisa Donukuk
O seneler bu isim çok popülerdi. Bi kaç defa baktırmışım. Sorduğum kişi hakkında aşırı pozitif di ve aşılmayacak durum yoktu. Evlilik görüyordu. Ama o çocuk beni hiç sevmemiş ve fal patladı yani.
Fulya Nas
Yine çok popüler di, ondan dolayı 2 defa baktırdım. Yine çok pozitif ve olumlu baktı, bu da patladı. ‘Çok mutlu bir birliktelik görüyorum’ demişti hshshs.
Duygu Aura
Çok laf kalabalığı. Yok sen bunu söyle istiyorsun fln diyor. Tamam bende ne istediğimi biliyorum zaten, anlatmana gerek yoktu 7 dakika boyunca hshshs
İmren Umay
Beğenmedim. Laf kalabalığı yine.
Efsane Tektaş
Olumsuz konuşmuş, işler senin istediğin gibi gitmeyebilir demiş. Yani patlamadı ama yinede biraz genel bir faldı.
Didar Evren
Kafamdaki kişinin hayatı şu an zormuş, onları anlatmış. Gel gitleri benimle alakalı değilmiş… ama çocuk beni hiç sevmemiş bunu da görememiş Didar :)
Derin Hisler
Beni başka biri ile evlendirdi ama bekarım halaaaa :)
Merlin Ayrıs
Çok genel bir faldı. Yok 9 hafta için de biri ile tanışacan, arkandan çok konuşuyorlar vesaire
2024:
Ahu Yıldız
Pek beğenmedim… anı hiç bilemedi.
Kızlar Gül’e baktırmak istiyorum ama çok pahalı. Siz nediyorsunuz?
Selamss kızlar ben Falsepetinde 2021-2023 arası fal baktırdım :) sizlere haber vermek istedim çünkü çok ama çok para harcadım boş yere.
Melisa Donukuk
O seneler bu isim çok popülerdi. Bi kaç defa baktırmışım. Sorduğum kişi hakkında aşırı pozitif di ve aşılmayacak durum yoktu. Evlilik görüyordu. Ama o çocuk beni hiç sevmemiş ve fal patladı yani.
Fulya Nas
Yine çok popüler di, ondan dolayı 2 defa baktırdım. Yine çok pozitif ve olumlu baktı, bu da patladı. ‘Çok mutlu bir birliktelik görüyorum’ demişti hshshs.
Duygu Aura
Çok laf kalabalığı. Yok sen bunu söyle istiyorsun fln diyor. Tamam bende ne istediğimi biliyorum zaten, anlatmana gerek yoktu 7 dakika boyunca hshshs
İmren Umay
Beğenmedim. Laf kalabalığı yine.
Efsane Tektaş
Olumsuz konuşmuş, işler senin istediğin gibi gitmeyebilir demiş. Yani patlamadı ama yinede biraz genel bir faldı.
Didar Evren
Kafamdaki kişinin hayatı şu an zormuş, onları anlatmış. Gel gitleri benimle alakalı değilmiş… ama çocuk beni hiç sevmemiş bunu da görememiş Didar :)
Derin Hisler
Beni başka biri ile evlendirdi ama bekarım halaaaa :)
Merlin Ayrıs
Çok genel bir faldı. Yok 9 hafta için de biri ile tanışacan, arkandan çok konuşuyorlar vesaire
2024:
Ahu Yıldız
Pek beğenmedim… anı hiç bilemedi.
Kızlar Gül’e baktırmak istiyorum ama çok pahalı. Siz nediyorsunuz?
Ben baktırdım yakın zamanda bana biraz pembeci geldi. Vadeler verdi çıkarsa mutlaka yazarım ama pek inancım yok.A bide Çisem’i sorıcaktım. Baktıran var mı kızlar?
Çisemi bende beğenmedim ve hatta anı da benle ilgili şeyleri bilemeyince iade de etmiştiBen baktırdım yakın zamanda bana biraz pembeci geldi. Vadeler verdi çıkarsa mutlaka yazarım ama pek inancım yok.
A bide Çisem’i sorıcaktım. Baktıran var mı kızlar?
Başka önerdiğin biri var mı peki?bir kere baktırdım iki gün içinde dediği olayı ikinci gün yaşadım ama diğer dediklerine daha var. pembe tablo cizmedi. beklemedeyim
Gül e baktirdiklarinizin hepsi çıktı mı?derin hisleri bir kere denedim ama aklımda bile kalmadı. dümdüz herkese uyacak yorumları olduğunu hatırlyorum
duygu auradan iade almıştım bomboş bir faldı. sen bunları yapmışsın ama karşındaki de yapmış olabilir tabii yapmadıysanız da yapacaksınız diye her ihtimali sıralamıştı
ahu ilk falı şaşırtıcı şekilde çıkmıştı sonrakilerde soru sorduğum için midir nedir sorulara göre senaryo yazmaya başladı. soru sormadan ona bırakılırsa iyi bakıyor
gül bence gayet iyi ama yine de o kredi etmez. %50 indirimde filan anca baktırılır. su falından değil kahve falından hep memnun kaldım bence gülün kahvesi iyi
Gül e baktirdiklarinizin hepsi çıktı mı?
Olumlu muydu bu cikanlar hep peki yoksa olumsuz söyledikleri mi cikti genelde?dedikleirnin vadeleri bazen sarksa da %90 çıktı. yıl sonuna doğru olacağını söylediği bir olay da eylül sonunda oldu. hala beklediğim gelişmeler var onlardan pek umutlu değilim
Olumlu muydu bu cikanlar hep peki yoksa olumsuz söyledikleri mi cikti genelde?
Bana da yıl sonuna dek olacak dedi.Umarim olur, ama hiç bir gelişme yok daha .dedikleirnin vadeleri bazen sarksa da %90 çıktı. yıl sonuna doğru olacağını söylediği bir olay da eylül sonunda oldu. hala beklediğim gelişmeler var onlardan pek umutlu değilim
Bana da yıl sonuna dek olacak dedi.Umarim olur, ama hiç bir gelişme yok daha .
Derya ıyıydı bence ay ben kime baktırsam oyı gelıyor o an ya burda denılen herkese baktırdım nerdeyse hepsı ortalama aynı seyı soyledıler oyuzden cok ayrımda yapamıyorum enerjım tuttu ama deryala hıcbısey soyllemeden bıldı herseyımı bırde byv da marsa ve berke baktırdım cok pembecı degıller ıksııde dıgerlerınden farklı olarak baska bır ıhtımal olabılecegını soyledıler onlarda ıyı ama yazılı gonderıyorlar bence kısa oluyor yenı ınsanlar denemek lazımKızlar güvendiğiniz kimse yok mu yani şu an?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?