- 25 Ekim 2018
- 3.551
- 6.277
- 158
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #15.861
Altına imzamı atarım,kessinlikleFalcıların çoğu hayal satıyor!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Altına imzamı atarım,kessinlikleFalcıların çoğu hayal satıyor!
Çişemın vadesı vanada cıktı uc gun dedı cıktı dırek dedıgı gıbıde ılerlıyor ben sevmıstım bjda baktırmadımçarşamba baktırdıktan sonra çisemi sormuştum ama beni kimse takmamıştı
vade verdiği bir konu çıktı. iki gün içinde demişti
Bana olmadıçisem devanın size enerji uymadı deyıp sonradan baktıgı oldu mu?
Çişemın vadesı vanada cıktı uc gun dedı cıktı dırek dedıgı gıbıde ılerlıyor ben sevmıstım bjda baktırmadım
Yeni denedim ama hiç bilemedi beçisem devanın size enerji uymadı deyıp sonradan baktıgı oldu mu?
Kac aydir ayrisinizTesadüf olabilir bana öyle demesi bilmiyorum bir de yeni baktım ronan ve sardunya oradan Ekim ayında gelişme olacak demişler ama sen ya da o adım atacak diye belirtmemişler hepsi çöp falların yani size de anlatmak istedim kredisi yüksek herkese ama herkese baktırdım astro fal sepeti bir yolun var telwe Zeynep damla Nermin bu arada Zeynep de sen ulaşırsan barışırsınız ama ulaşmasan da o sana gelecek dedi
Ne konuda cikdiÇişemın vadesı vanada cıktı uc gun dedı cıktı dırek dedıgı gıbıde ılerlıyor ben sevmıstım bjda baktırmadım
Iletısıme grcıcek dedı gectıNe konuda cikdi
Dört ay olduKac aydir ayrisiniz
Banada bakmadi enerjimiz uymamış.çisem devanın size enerji uymadı deyıp sonradan baktıgı oldu mu?
Bazen de cıkmıyor ya. Son iki falı cıkmadı banagül yine zam yapmış iyi hoş çıkıyor da her gün kredi mi artırılır
EvetBiryolunvar sitesinde fal baktıran var mı acaba
Kime baktırdınız memnun kaldınız mı
Bazen de cıkmıyor ya. Son iki falı cıkmadı bana
Sadece mars evetKime baktırdınız memnun kaldınız mı