• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Evet bu da yeni çıkmış artık… artık bakmak istemiyorlar mı, nasıl enerji alabiliyorsa karşıdan daha hiç bakıma başlamadan kişiyi bilmeden, en azından bence herkes denemeli zaten dahil bakımda anlaşılır uyup uymadığını.
İşte ben buna şaşırıyorum mesela. Ve kesin tanıdığı vardır sitede diyorum. Ondan bakmıyor diyorum. Güvenim sıfır

Binnaz’da muallakta olunan bir konuyla ilgili verilen vadeler patladı. Gelecekle ilgili olanlara da asla ihtimal vermiyorum artık. Cidden ben spesifik soru sordum dediği oldu dediğiniz biri var mı? Aslında en temizi bırakmak belki de baktırmayı. 🥹 Belki de denk geliyo biz oldu sanıyoruz..

Binnaz’da muallakta olunan bir konuyla ilgili verilen vadeler patladı. Gelecekle ilgili olanlara da asla ihtimal vermiyorum artık. Cidden ben spesifik soru sordum dediği oldu dediğiniz biri var mı? Aslında en temizi bırakmak belki de baktırmayı. 🥹 Belki de denk geliyo biz oldu sanıyoruz..
Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum.

Binnazda kime baktirdiniz?

Back