- 15 Haziran 2024
- 235
- 181
- 18
- 25
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #15.681
Bir yolun vardaki yorumcular hep mi olumsuz mars da Berk de felaket tellalı gibi maşallah
Mars aksine pembeci mi diyorum ben de olumsuz birşey söylemiyorBir yolun vardaki yorumcular hep mi olumsuz mars da Berk de felaket tellalı gibi maşallah
Mars aksine pembeci mi diyorum ben de olumsuz birşey söylemiyor
ben de bekliyorumİndirim kodu var mı
Bana söylediği süre bitmedi henüz ama bakalım. Yorum yapacağım tarih geldiğinde.mars pembeci degil bana iliskine ara ver böyle gitmez demisti ve süreci olumsuz gormustu
Çıkanlar oldu mu peki byv marsınBende olumsuz gördü ama dediği gibi olmadı
Bana söylediği süre bitmedi henüz ama bakalım. Yorum yapacağım tarih geldiğinde.
ahu maalesef beni memnun etmedi,geneldi hep. nokta atisi bekledigim konular vardi esamesi bile okunmadi maalesefAhu nun dedikleri çıktı mı sizde
Byv Mars bana katinada eski ilişkimin tekrar başlamayacağını, iyi ki bitmiş olduğunu dedi. Kahvede de yeni biri ile çok güzel bir ilişk gördü.Yani ne pembecei ne değildi bana. Gerçi aklındaki biri dedi ama aklımda kimse yok, sallamış da olabilir:))
Bana da çok uzak vade verdi inşallah yakın vadede gerçekleşirbana seneye bahar aylarında dediği olay geçen ay oldu. marsın anladığım kadarıyla vadeleri kötü ama düşüncelerde iyiydi
hayır yok biri.Yeni ilişki başladı mı peki bana da uzak vadeli tarih verdi
Kızlar Astrocenter Arya Saygın’ın falı vadesiyle beraber çıktı
Hatırlarsanız eski sevgilim başka birine evlilik teklifi etmişti, kendisi dün gece beni aramış, mesaj atmış lütfen telefonu aç bana hakkını helal et diye. Ben de dönüş yapmadımUmarim sizin icin iyi bir seydir. Arya sayginin bende de vadesiyle beraber soyledikleri cikmisti.
Konuyla ilgili Mars’ın yorumu ne olmuştu? Tutarlı mı şuanki durumla?Hatırlarsanız eski sevgilim başka birine evlilik teklifi etmişti, kendisi dün gece beni aramış, mesaj atmış lütfen telefonu aç bana hakkını helal et diye. Ben de dönüş yapmadımDiğer falcılar ağustos ayı derken Arya Saygın bana 10-20 Eylül arası iletişim var demişti böylece tutmuş oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?