• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Byv Mars bana katinada eski ilişkimin tekrar başlamayacağını, iyi ki bitmiş olduğunu dedi. Kahvede de yeni biri ile çok güzel bir ilişk gördü.Yani ne pembecei ne değildi bana. Gerçi aklındaki biri dedi ama aklımda kimse yok, sallamış da olabilir:))

Yeni ilişki başladı mı peki bana da uzak vadeli tarih verdi
Byv Mars bana katinada eski ilişkimin tekrar başlamayacağını, iyi ki bitmiş olduğunu dedi. Kahvede de yeni biri ile çok güzel bir ilişk gördü.Yani ne pembecei ne değildi bana. Gerçi aklındaki biri dedi ama aklımda kimse yok, sallamış da olabilir:))

Umarim sizin icin iyi bir seydir. Arya sayginin bende de vadesiyle beraber soyledikleri cikmisti.
Hatırlarsanız eski sevgilim başka birine evlilik teklifi etmişti, kendisi dün gece beni aramış, mesaj atmış lütfen telefonu aç bana hakkını helal et diye. Ben de dönüş yapmadım ☺️ Diğer falcılar ağustos ayı derken Arya Saygın bana 10-20 Eylül arası iletişim var demişti böylece tutmuş oldu

Hatırlarsanız eski sevgilim başka birine evlilik teklifi etmişti, kendisi dün gece beni aramış, mesaj atmış lütfen telefonu aç bana hakkını helal et diye. Ben de dönüş yapmadım ☺️ Diğer falcılar ağustos ayı derken Arya Saygın bana 10-20 Eylül arası iletişim var demişti böylece tutmuş oldu
Konuyla ilgili Mars’ın yorumu ne olmuştu? Tutarlı mı şuanki durumla?

fal sepetinde hic kimse bir sey tutturamadı bana özel olarak baktırdıgım bir falcım var bana bir isim söyledi sonrasında bende tabi hehe dedim cocukla 3 gün sonra tanıstık arabasının rengine kadar bilmişti. ama telefondan bakıyor ve cok uygun fiyatlı bu uygulamaya para dökmek gercekten cok boş

Back