- 12 Eylül 2024
- 353
- 1.121
- 25
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #15.721
kizlar ben ozel sebeplerden dolayi,gecirdigim donemle ilgili yol gostermesi icin yana yakila 1 haftadir iyi bir falci ariyorum. bunun sebebi de kendi falcimin bana 1 hafta sonraya randevu vermesiydi. gerek sizlerden aldigim yonlendirmelerle gerek kendi secimlerimle bir cok fal baktirdim gectigimiz 1 haftadir. 6 falciya bu surecte bakim yaptirdim,cogu genel yorumlarda bulundu bazilari ise direkt alakasizdi ama bu hanimefendi tamamen hayatimin hatasi oldu. hedef gostermek gibi bir niyetim yok,hicte sevdigim bir sey degildir insanlarin isini baltalamak vesaire aksine isterim ki insanlar daha basarili olsun cunku “bende iyi hizmet alacagim” dusuncesindeyim. 11 dakikalik tarot yorumunun en az bakin abartisiz bir sekilde 5 dakikasinda “sen onu dusunme yani” “sen kendine sikinti cikartma yani” “sey olmayacak” “sikintin yok” cumleleri defalarca tekrarlanan bir bakim yasadim. hanimefendinin profiline girdigimde yuzlerce olumlu yorum var ama sonuc husran. eger bu hanimefendinin yaptirdigi bakim “bakimsa” ben ultra luks hizmet aliyormusum kendi falcimdan. benim gibi arayisa girip hem vaktiniz hem paraniz hic olmasin istiyorsaniz bu hanimefendiye giderken 10 kez dusunun gitmeyin diyemem cunku kimsenin tercihini degistiremeyecegimi biliyorum. keske imkanim olsa da buraya sesli notu paylasabilsem. siz siz olun gerekirse 1 ay bekleyin “memnun” oldugunuz falcinizdan baskasina gitmeyin ben bunu 1 haftalik surecte cok iyi bir sekilde ogrenmis oldum. iyi geceler dilerim