- 6 Şubat 2024
- 201
- 38
- 39
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #15.661
Gül demirdemi bilmediKızlar bir gelişme oldu hayatımda ve sorduğum konuyla ilgili… ve evet maalesef hiçbir falcı bilemedi. Hem de hiçbiri yani o kadar net bi şeyki tam tersi konuşup kafalarında senaryo kurmuşlar resmen, yanından bile geçememişler.
Tek tek isim bile yazmaya gerek duymuyorum ama falsepeti teller çok bilindik az bilindik hepsi patladı…öyle böyle değil
Bu vesileyle de fal defterini kapatıyorum bi bakıma iyi oldu kurtuldum
Haleyı merak edıp bende baktırdım bılgı vermedım soru sormadım genel yorum ıstedım baya hayatımda olan sorunları saydı kadın bana baya sevdım gelecekle alakalı degılde anla alakalı baya tutturdu sıfır bılgıyle vadede verdı ama zaten basladı bıle dedıgı sey oda tuttu dıyebılırım yanı sevdım
Bana saçmaladı. Hayatımla ilgili hiç alakası olmayan şeyler söyledi.Ben haleye haziranda baktirmistim cikti. Gecenlerde yine baktirdim yine cikarsa bilmis olur cikmazsa tesaduf olur
Bende baya bıldı ya dun aksam baktırdım sasırdım hatta eskı hesabımdan baktırmadım yenı hesap actım baska telden baktırdım oncekı falları dınlıyordır dıye ılktı o hesapta baya sasırdım dırek sorunları soylemesıneBana saçmaladı. Hayatımla ilgili hiç alakası olmayan şeyler söyledi.
Hale hangi uygulamada ?Bende baya bıldı ya dun aksam baktırdım sasırdım hatta eskı hesabımdan baktırmadım yenı hesap actım baska telden baktırdım oncekı falları dınlıyordır dıye ılktı o hesapta baya sasırdım dırek sorunları soylemesıne
fal sepetınde canımHale hangi uygulamada ?
Ne falı attın ona ?fal sepetınde canım
Dedikleri çıkıyor muHale'yi bende beğenmiştim biraz astroloji odaklı bakım yapıyor.
bence ahuNadide mi ahu mj sizce kızlar
nadide bana aynı kişi hakkında cok farklı konustu farklı fallarda anlık ilk cok iyi bildigini sanmıstımNadide mi ahu mj sizce kızlar
Ahu ya hiç baktirmadim ama Nadide ben de cikmişti. Anlık ve karsi taraf düşünce vs bilmişti.Nadide mi ahu mj sizce kızlar