- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #15.641
Fiyati neydi peki ne baktirmistiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tarot baktirmıştım indirimdeydi 200 tl idi.şu an indirim yok 400 tl.Katina da deneyebilirsin 300 tl o.istersen indirim zamanini bekleyip o zaman da baktirabilirsin bazi haftasonlari indirim oluyorFiyati neydi peki ne baktirmistiniz
Peki olumlu bir gelisme mi olumsuz mu?Kızlar bir gelişme oldu hayatımda ve sorduğum konuyla ilgili… ve evet maalesef hiçbir falcı bilemedi. Hem de hiçbiri yani o kadar net bi şeyki tam tersi konuşup kafalarında senaryo kurmuşlar resmen, yanından bile geçememişler.
Tek tek isim bile yazmaya gerek duymuyorum ama falsepeti teller çok bilindik az bilindik hepsi patladı…öyle böyle değil
Bu vesileyle de fal defterini kapatıyorum bi bakıma iyi oldu kurtuldum
Yani olumsuzPeki olumlu bir gelisme mi olumsuz mu?
Anladim, genelde goremiyorlar zaten fali eglence ve anlik seyler disinda baktirmamak gerekiyor bir de maksimum cikanin bile %50 bildigini unutmamak lazim, en iyisi bile bu sekilde tamamen bilen cok nadirdir sanirim.Yani olumsuz
Ama olumsuz diyenler de bilemedi çok alakasız bi şeylerden süreçten bahsettiler. Öğrendiğim spesifik şeyi kimse görmemiş
Şimdiye dek baktırdığım fallarda bana da hiç kimse sorularda belirtmediğim, bilgisini vermediğim herhangi bir olayı,olmuşu,olacağı bilemedi.Sadece sorulardan yürüdüler hep.Gizlide kalmış bir seyi farkeden de olmadı.Sadece bir keresinde Elena Günce, geçmişte karşıdaki kişinin yaşadığı bir seyi bilmisti.Hic bilmedigim bir şeydi benim.Sadece o ,başka hiç olmadı.Onca fal içinde çok az değil mi...Yani olumsuz
Ama olumsuz diyenler de bilemedi çok alakasız bi şeylerden süreçten bahsettiler. Öğrendiğim spesifik şeyi kimse görmemiş
Öyle benim de gerçekten. Elena günceyi beğenirdim ama son attığım falda o da bilememiş maalesef.Şimdiye dek baktırdığım fallarda bana da hiç kimse sorularda belirtmediğim, bilgisini vermediğim herhangi bir olayı,olmuşu,olacağı bilemedi.Sadece sorulardan yürüdüler hep.Gizlide kalmış bir seyi farkeden de olmadı.Sadece bir keresinde Elena Günce, geçmişte karşıdaki kişinin yaşadığı bir seyi bilmisti.Hic bilmedigim bir şeydi benim.Sadece o ,başka hiç olmadı.Onca fal içinde çok az değil mi...
Bence de bi bakıma dediğim gibi iyi oldu ne paralar harcadım. Başka şeyler yapabilirdim o parayla Umut bağlamamdan bahsetmiyorum bileAnladim, genelde goremiyorlar zaten fali eglence ve anlik seyler disinda baktirmamak gerekiyor bir de maksimum cikanin bile %50 bildigini unutmamak lazim, en iyisi bile bu sekilde tamamen bilen cok nadirdir sanirim.
o kim?vilad aydara bakan var mi acaba adam narin olayini tümü bilmişti.
Nerden takip ettiniz ? Kim kendisi ,medyum vs mi?vilad aydara bakan var mi acaba adam narin olayini tümü bilmişti.
Evet fal birden fazla baktiriliyorsa kesinlikle cope atilmis para ama en kotusu umutlanip dahabuyuk hayal kirikligi yasamak oluyor.Bence de bi bakıma dediğim gibi iyi oldu ne paralar harcadım. Başka şeyler yapabilirdim o parayla Umut bağlamamdan bahsetmiyorum bile
Ben de ayni olayi dusundum zaten boyle bir sonuc cikacagini belliydi neyi bilmis olabilir kiya biraz aklı olan herkes tüm detaylarıyla bu cani olayı bilebilirdi falcı olmasına gerek yok
Kızlar Aslı Duru ya baktıran var mı ben sürekli baktırıyorum ve aşırı memnunumYani olumsuz
instahramdan medyumvilad yaz cıkar.. narin olayini hepsini bildi nokta atışlari felan çok çok iyi bakin derim.Nerden takip ettiniz ? Kim kendisi ,medyum vs mi?
o nasıl instagramdan miKızlar Aslı Duru ya baktıran var mı ben sürekli baktırıyorum ve aşırı memnunum