• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Duygu ne dersek oradan beslenmiş sanki eski fallara sırayla baktım da ben bişey anlatmışım sonraki falın yorumuna onu sıkıştırmış
Hani öyle birşey söylemiş ki aynı konu tekrar gündeme gelince inşallah onun dediği doğru değildir diyorum 🥹 ahu ve gülden tamamen farklı bi yorum yapmış
Aynısını bana da yapmıştı.Eski fallari okuyor .Bi önceki falda sorduğum bir soruyu, ikinci falında sanki kendisi durum tespiti yapmış gibi söylemişti.

Duygu ne dersek oradan beslenmiş sanki eski fallara sırayla baktım da ben bişey anlatmışım sonraki falın yorumuna onu sıkıştırmış
Hani öyle birşey söylemiş ki aynı konu tekrar gündeme gelince inşallah onun dediği doğru değildir diyorum 🥹 ahu ve gülden tamamen farklı bi yorum yapmış

duygunun hep soylendigi gibi düşünce okumada da iyi olduğunu sanmıyorum bana onda bile celisiyordu. iki kere baktırdım ikinci falda ilk baktığına açıp bakmak bile aklına gelmemiş öyle sallamıştı

duygunun hep soylendigi gibi düşünce okumada da iyi olduğunu sanmıyorum bana onda bile celisiyordu. iki kere baktırdım ikinci falda ilk baktığına açıp bakmak bile aklına gelmemiş öyle sallamıştı
Duygu ya bunu söyleyince anın enerjisi diyor
Halbuki aynı olayı birkaç gün arayla tamamen farklı yorumlamış ve yoruma açık bi konu değil doğru 1 tane
Bazen baya bildi diyorsun sonra öyle birşey oluyo ki çöp fal dedirtiyor

Duygu ya bunu söyleyince anın enerjisi diyor
Halbuki aynı olayı birkaç gün arayla tamamen farklı yorumlamış ve yoruma açık bi konu değil doğru 1 tane
Bazen baya bildi diyorsun sonra öyle birşey oluyo ki çöp fal dedirtiyor

bir falinda adam aşkından ölüyor bitiyor dedi tam iki gün sonraki falinda bu adamda en ufak duygu yok dedi. enerjiler düşünceler anlık değişir lafım yok ama böyle değil 😂 aynısını elena yapmıştı itiraz edince sen gerçekleri duymaya katlanamiyorsun demisti😂 ama hakkını yemiyim elenanin ilk fal cikti. duyguda aklimda kalan tek cümle yok

bir falinda adam aşkından ölüyor bitiyor dedi tam iki gün sonraki falinda bu adamda en ufak duygu yok dedi. enerjiler düşünceler anlık değişir lafım yok ama böyle değil 😂 aynısını elena yapmıştı itiraz edince sen gerçekleri duymaya katlanamiyorsun demisti😂 ama hakkını yemiyim elenanin ilk fal cikti. duyguda aklimda kalan tek cümle yok
Elena benim direkt çöp ya sapık ruhlu biri vardı birkaç yıl önce onun bana aşık ve ilişkimiz olacağını söylemişti hiç öyle gelişmedi olaylar :))
Teyit edersem haber vericem mutlaka inş ahunun dediği gibidir
Bana ahunun dediği birkaç gelişme olmuştu

Elena benim direkt çöp ya sapık ruhlu biri vardı birkaç yıl önce onun bana aşık ve ilişkimiz olacağını söylemişti hiç öyle gelişmedi olaylar :))
Teyit edersem haber vericem mutlaka inş ahunun dediği gibidir
Bana ahunun dediği birkaç gelişme olmuştu
Ahunun bana vadesine daha var ama anda en iyi bilenlerden biriydi
Daha önce bahsettiğim 3 kişi enerjisi
İnstagram vs olayını da bilmişti
Bunu bilen zaten birkaç falcı oldu baktırdığım belki 100 falcı içinde

sah sultana baktirdim da tarotta nasil harf verebiliyor verdigi harfler dogruydu ama anda iyi miydi emin olamadim zaten cok kisa bakmis dedikleri cikan var mi

Selam kızlar fal sepetinde ya da bir yolun̈ var da kahve falı bakan tavsiye edebileceğiniz biri var mı. Geçen byv de gokceye baktırdım anlık da bir iki noktayı bildi sadece sizce tarot my yoksa kahve mı baktirayim tarot anlık enerjilerle değişiyor sanki.

Selam kızlar fal sepetinde ya da bir yolun̈ var da kahve falı bakan tavsiye edebileceğiniz biri var mı. Geçen byv de gokceye baktırdım anlık da bir iki noktayı bildi sadece sizce tarot my yoksa kahve mı baktirayim tarot anlık enerjilerle değişiyor sanki.
Falcı mars byv de deneyebilirsin anda iyiydi bende.gelecek vadelerine gelmedim henüz

Kızlar bir gelişme oldu hayatımda ve sorduğum konuyla ilgili… ve evet maalesef hiçbir falcı bilemedi. Hem de hiçbiri yani o kadar net bi şeyki tam tersi konuşup kafalarında senaryo kurmuşlar resmen, yanından bile geçememişler.
Tek tek isim bile yazmaya gerek duymuyorum ama falsepeti teller çok bilindik az bilindik hepsi patladı…öyle böyle değil
Bu vesileyle de fal defterini kapatıyorum bi bakıma iyi oldu kurtuldum 😕

Kızlar bir gelişme oldu hayatımda ve sorduğum konuyla ilgili… ve evet maalesef hiçbir falcı bilemedi. Hem de hiçbiri yani o kadar net bi şeyki tam tersi konuşup kafalarında senaryo kurmuşlar resmen, yanından bile geçememişler.
Tek tek isim bile yazmaya gerek duymuyorum ama falsepeti teller çok bilindik az bilindik hepsi patladı…öyle böyle değil
Bu vesileyle de fal defterini kapatıyorum bi bakıma iyi oldu kurtuldum 😕
Peki olumlu bir gelisme mi olumsuz mu?

Yani olumsuz
Ama olumsuz diyenler de bilemedi çok alakasız bi şeylerden süreçten bahsettiler. Öğrendiğim spesifik şeyi kimse görmemiş 😕
Anladim, genelde goremiyorlar zaten fali eglence ve anlik seyler disinda baktirmamak gerekiyor bir de maksimum cikanin bile %50 bildigini unutmamak lazim, en iyisi bile bu sekilde tamamen bilen cok nadirdir sanirim.

Back