• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Kizlar fal atmak icin kredi yukledim ama %50 fiyati kadar yukledim fal yollayamiyorum krediniz yetersiz kredi yukle diyo nasil yapacam
Odeme kismindan once fal kodunu girmen gerekiyor toplam tutardan dusmesi icin. orada bir kutucuk var kupon kodu girin diyor oraya 12YILOZEL yaziyorsun o zaman dusuyor.

Acikcasi ben Sah Sultan'i oneririm orada bana uydu belki de. Hem fiyati dusuk. Daha vadesi gelmedi uzun vade verdi en az 1 ay var daha ama baktim soruda hic soylemedigim 2 detayi bilmis, atip tutulacak bir sey degildi karsi tarafi da iyi anlatmis.
Şimdi yolladım bakalım begenirsem paylaşırım kızlar

Alya nın bu adam senden kaçıyor ciddi ilişki istemiyor dediği kişiye adam salı gunu evlenme teklifiyle gelmiş. Alya negatife bayılıyor demiştim çünkü bana da gereksiz negatif konuşmuştu neyse ki çıkmadı ama adam istemiyor dediği kişinin evlenme teklifiyle gelmesi bambaşka boyut

Bu arada ceydayı sordum kimse beni görmedi😂

Alya nın bu adam senden kaçıyor ciddi ilişki istemiyor dediği kişiye adam salı gunu evlenme teklifiyle gelmiş. Alya negatife bayılıyor demiştim çünkü bana da gereksiz negatif konuşmuştu neyse ki çıkmadı ama adam istemiyor dediği kişinin evlenme teklifiyle gelmesi bambaşka boyut

Astrocenter alya arkın mı

Bu teklifi bilen kişi olmuş mu önemli olan 😂

Alya bana aranızda inanılmaz tutku var senden vazgeçemiyor ama sürekli kavga halindesiniz demişti
Aramızdaki gerginliği en iyi bilen oydu
Çok uzak vade verdiği için gelecek teyit edemiyorum ama
Ceyda’yı bilmiyorum ben hiç

alya banada asla barışmazsınız demişti, adam evlenelim diyo. boş ve kötü enerjisi olan bi falcı, enerjimi çekmişti hiç sevmem

hale Özsoy bana çıkmış. haziranda baktırmışım. bana sonbaharda olacak gelişmelerden ve karşı tarafın nasıl davranmak istediğinden planlarından falan bahsetmiş. o zaman kahkahayla gülüp bir vermiştim. ama çıkmış (öneri değildir). şimdi indirim varken gidip yine baktıracağım ama kesin kötü olur bu sefer :D

hale Özsoy bana çıkmış. haziranda baktırmışım. bana sonbaharda olacak gelişmelerden ve karşı tarafın nasıl davranmak istediğinden planlarından falan bahsetmiş. o zaman kahkahayla gülüp bir vermiştim. ama çıkmış (öneri değildir). şimdi indirim varken gidip yine baktıracağım ama kesin kötü olur bu sefer :KK70:
Ne baktıemıştın

Kızlar Şah Sultana baktırdim ben pek begenemedim ya 5 soru sordum 3 unu cevapladi belki yoğunluktandir ama bende bildigi sadece tek bir konu oldu o da kişi analizi sadece. Hale ye de yakalarsam birazdan atacam. Ben Ahu dan devam kızlar
tuğba Kılıç’ı da denersen yazar mısın
Bana forumdan biri önermişti
Ben de beğendim anda baya ama kimse bir şey yazmamış forumda teyit de edemedim
2000kredi aslında pahalı da değil

hale Özsoy bana çıkmış. haziranda baktırmışım. bana sonbaharda olacak gelişmelerden ve karşı tarafın nasıl davranmak istediğinden planlarından falan bahsetmiş. o zaman kahkahayla gülüp bir vermiştim. ama çıkmış (öneri değildir). şimdi indirim varken gidip yine baktıracağım ama kesin kötü olur bu sefer :KK70:
Ben de sizden okuyup baktirdim bu akşam.Anlikta epey bildi.Naif ,kibar biri.Nokta atışları da oldu.10.aya en geç 11. Aya vade verdi hiç umutlu olmadığım bir sey için.Umarim çıkar 🙏🙏

Ben de sizden okuyup baktirdim bu akşam.Anlikta epey bildi.Naif ,kibar biri.Nokta atışları da oldu.10.aya en geç 11. Aya vade verdi hiç umutlu olmadığım bir sey için.Umarim çıkar 🙏🙏

jpgrenouille jpgrenouille
Ben bir şey sormak istiyorum seni alıntıladım ama sorum hepinize

Şimdi sorduğum kişinin sosyal medyalarda tanımadığı kızlarla takipleştiğini görüyorum. Hatta en son bir kızla takipleşmiş instagramda. Benim sorduğum erkek, kızın belli bi aydan sonraki fotoğraflarını beğenmiş son 2 aydı, buradan yeni takipleştiklerine emin oldum zaten. instagramı geçtim sportifydan bile takipleşmişler ki sorduğum erkek de öyle spotifyda herkesle takipleşmiyor.
Bu tam anlamıyla hayatında biri olmasa bile yine de 3.kişi enerjisi sayılmaz mı? Flört sayılmaz mı?
Mesela haleye ben durumu açıklamadan genel bir soru sordum malum kişiyi. Anlatırken hayatında kimse yok dedi. Yine bazı falcılar flört ettiği kimse yok aklında sen varsın diyorlar.
Sizce bu çıkmamış fal sayılır mı?

Back