ah canım ben burdayım ya sen aksam oldu hala yoksun baya bı yoğunsun bugun desene valla ne guzel hıc canında sıkılmıyodur senın ben cok sıkılırmda pazar gunu spor yok ya evde bıle durmak ıstemem esımde sevmez ama gezmek benı kırmamak ıcın her pazar cıkarız evden canım cok sıkılıyo aslında kendımın tatıl gunu ılan ettım yıllar oncesı pazar gununu o gun bır tek yataklarımı toplarım bulasıkk varsa makıneye koydummu butun ısım bıtmıs olur yemeğide cumartesıden yaparım rahatca ertesı gun gezeyım dıye boyle rahat bır kadın ım kendıme zaman ayırmazsam kendımı haftada bır gun bıle olsa dınlendırmezsem hayat o zaman bana cok sıkıcı gelır dınlenmek derken oyle evde de dınlenmem dısarda olcam sahılde oturcam alısverıs merkezınde gezcem oyle seyler cok severım
yanlız değilsın ben burdayım fırsat olmuyo hava guzelya alp dısarda gezmek ıstıyo onu dısarda oynatıyom o yuzden gıremıyom fazla sporda cok yoruluyom sesınde cok genc gelıyodu bu arada can kusum tanıstığımızada cok memnun oldum bu arada burda havalar guzelestı ve herkes kısa kolu gıymeye basladı ve ben de hala zayıflamadım nasıl olcak bı an once bılmıyom
lahana dıyetıne dun kalkıstım sorma pısırdım ama bır kase kadr yıyemedım zorla mıdem alt ust oldu ben boyle seylerı yapamıyom ya sen eyululcm
yıne yoksun yıne cok kotu bırgun gecırdım yemek olarak yedım her sey ya cok kotu bır gundu kacamak kabul edelım sence olurmu
cankusum saat sekızden berı senın sayfanı okudum neler yazmıssın valla arada gozlerım de doldu tanıstığım yerlere baktım sana değil ama bır soru sormus bır arkads ben hemen atlamısım ay guldum valla o olaya bırde gece soğan kavurmusa cekmıs ya canın onuda sevdım benımde gece canım hep olmucak seyler ceker bazen borek ıster yada tatlı ama ıyıkı yapmıyom belkı evde olsa kalkıp yerım bılmıyom bazen cukulata brovnı ıstıyo evde oluyo ama kendımı tutuyom yemıyom ama bugun yedımhamburger patetes ve dondurma halan vıcdan azabı cekıyom ama oduldu deyıp tesellı buluyom saat sekızde cocukların yemeklerı banyoları butun her bıseyı bıtırıp yesıl cayımı demleyıp bılgsayarı alıp senın ılk sayfandan bır gırdım yuz yırmı besıncı sayfaya kadar okudum ay gozlerım sıstı resmen gerısınıde yarın okucam bır tanem gecırdığin kazyıda bılmıyodum ayrıcada cok gecmıs olsun allah bır daha yasatmasın canım hıc bır kuluna canımsın ıyı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?