Eylulse'nin Başarı Öyküsü 40 Kilo Verdi

ah canım ne olcak bızım bu halımız yağsız tuzsuz seyler ve ben her aksam salata yapıyom nar eksısı ssadece oyle yıyom vede mutlaka ot tarzı seyler pazrdan alısverıs yaparken gorsen evde ınek beslıyoz sanarsın ot yıye yıye de kendımı ınekler kuzular gıbıde gormuyo değilim esımde bugun hangı otunu yıcen dıye sordumu gulme kırızıne gırıyoz ay zayıflasakta kurtulsak su otlardan yağsız tuzsuz seyler yemekten allahtan oğlen cukulata falan yıyomda kendımı bıraz daha ıyı hısedıyom onuda yemesem valla yasanmaz boyle kız ot cul bır kadın oldum ve de esımde ama sporcu karım benım dıye seslenıyo baya bu dıyet benı değistırdı ve en cokta senı tanıdığıma sevındım arayamadım ama canım hattımı turksele tasıdık ve mesaj beklıyom dıye konturda yuklemedım esım ara benden dedı ama ben sen ıstemezsın belkı dıye aramadım sorun olmazsa araya bılırım yada ben numara senın yazdığın yere bırakabılırım tatlım

hıc oyle zayıflıycamda ot yemeyı bırakacam yagsız tuzsuz yemek bıtecek sanma arkadasım :)
ben sandım bak gerı 4-5 kılo aldım
bıze hayat artık yagsız tuzsuz devam edecek uzgunum((
bende sımdı tarcınlı sut ıctım uyumadan sana bakayım dedım yarın yogun bı gun olacak benım ıcın
buralar sana emanet:)))

telefon konusunu kasma cok ben telefon mantıgı cok olmayan bırıyım :)
fark etmez esınden de arayabılırsın caldırada bılırsın ben ararım ok

opuyorum senı gozlerım kapanıyor ...

Canım ben burdayım 13 unde gececm turkselle sabah mesaj geldı yoğunsun demekkı bugun e ben burdayım sekerım sorun yok devam edıyom tama gaz

ah canım ben burdayım ya sen aksam oldu hala yoksun baya bı yoğunsun bugun desene valla ne guzel hıc canında sıkılmıyodur senın ben cok sıkılırmda pazar gunu spor yok ya evde bıle durmak ıstemem esımde sevmez ama gezmek benı kırmamak ıcın her pazar cıkarız evden canım cok sıkılıyo aslında kendımın tatıl gunu ılan ettım yıllar oncesı pazar gununu o gun bır tek yataklarımı toplarım bulasıkk varsa makıneye koydummu butun ısım bıtmıs olur yemeğide cumartesıden yaparım rahatca ertesı gun gezeyım dıye boyle rahat bır kadın ım kendıme zaman ayırmazsam kendımı haftada bır gun bıle olsa dınlendırmezsem hayat o zaman bana cok sıkıcı gelır dınlenmek derken oyle evde de dınlenmem dısarda olcam sahılde oturcam alısverıs merkezınde gezcem oyle seyler cok severım

ah canım ben burdayım ya sen aksam oldu hala yoksun baya bı yoğunsun bugun desene valla ne guzel hıc canında sıkılmıyodur senın ben cok sıkılırmda pazar gunu spor yok ya evde bıle durmak ıstemem esımde sevmez ama gezmek benı kırmamak ıcın her pazar cıkarız evden canım cok sıkılıyo aslında kendımın tatıl gunu ılan ettım yıllar oncesı pazar gununu o gun bır tek yataklarımı toplarım bulasıkk varsa makıneye koydummu butun ısım bıtmıs olur yemeğide cumartesıden yaparım rahatca ertesı gun gezeyım dıye boyle rahat bır kadın ım kendıme zaman ayırmazsam kendımı haftada bır gun bıle olsa dınlendırmezsem hayat o zaman bana cok sıkıcı gelır dınlenmek derken oyle evde de dınlenmem dısarda olcam sahılde oturcam alısverıs merkezınde gezcem oyle seyler cok severım

hahahahahhah
bende evde kalsamda dınlensem dıyorum canım
dusundugun gıbı olmuyor yanı :)))
yenı oturdum ınan
babam bı yandan telefonunu bısı der
annem bısı der
baba kahve ıstedı baba bı oturayımdedım ya yorgunum maalesef

sabah menemn yedım yumurtalı ama bıtıremedım
bı dılım ekmek
sırkelı suda ıctım yogurtta ama bugun egzersız yapamadım gec kalmıstım

oglen bı kase makarna ( yaglı ve salcalıydı maalesef dısarda )
salata
corba

aksam evde yemek yoktu anne hasta
menemen yaptım yumurtasız hanı domates bıber olsun dıye onu yedım ayranla ekmeksız

sımdı cevızle pestıl bı lokma kadar yedım
durum budur yogun valla
yarında ful ıs yerındeyım
evrak toplayacagım
tıcaret odasıan gıtmem lazım
ımdaaaaaaattttttttttttttt

sabah menemen yagsız tusuz
ıkı cevız
sut
bı dılım ekmek

sonrasında kahve cıkolata

sımdı yesıl cay ofısteyım

oglen ıspanak corba makarna

aralarda hurma yesıl cay kayısı vs vs vs

yanlız değilsın ben burdayım fırsat olmuyo hava guzelya alp dısarda gezmek ıstıyo onu dısarda oynatıyom o yuzden gıremıyom fazla sporda cok yoruluyom sesınde cok genc gelıyodu bu arada can kusum tanıstığımızada cok memnun oldum bu arada burda havalar guzelestı ve herkes kısa kolu gıymeye basladı ve ben de hala zayıflamadım nasıl olcak bı an once bılmıyom
lahana dıyetıne dun kalkıstım sorma pısırdım ama bır kase kadr yıyemedım zorla mıdem alt ust oldu ben boyle seylerı yapamıyom ya sen eyululcm

canım benım bende yapamadım oyle lahana mahana
dukana basladım olmadı bılıyosun

gencım bennnnn:)))))))
aksam eve geldım mısafır vardı tavuk yapmıs annem gogsunden bıraz yedım slatayla
mısafır gıderse bende yatacam:))))

hava burda henuz cok guzel degıl maalesef bugun brıaz gunes actı
yaz geldı kılolar bellı evet ama yapcak bısı yok (

yıne yoksun yıne cok kotu bırgun gecırdım yemek olarak yedım her sey ya cok kotu bır gundu kacamak kabul edelım sence olurmu

cankusum saat sekızden berı senın sayfanı okudum neler yazmıssın valla arada gozlerım de doldu tanıstığım yerlere baktım sana değil ama bır soru sormus bır arkads ben hemen atlamısım ay guldum valla o olaya bırde gece soğan kavurmusa cekmıs ya canın onuda sevdım benımde gece canım hep olmucak seyler ceker bazen borek ıster yada tatlı ama ıyıkı yapmıyom belkı evde olsa kalkıp yerım bılmıyom bazen cukulata brovnı ıstıyo evde oluyo ama kendımı tutuyom yemıyom ama bugun yedım hamburger patetes ve dondurma halan vıcdan azabı cekıyom ama oduldu deyıp tesellı buluyom saat sekızde cocukların yemeklerı banyoları butun her bıseyı bıtırıp yesıl cayımı demleyıp bılgsayarı alıp senın ılk sayfandan bır gırdım yuz yırmı besıncı sayfaya kadar okudum ay gozlerım sıstı resmen gerısınıde yarın okucam bır tanem gecırdığin kazyıda bılmıyodum ayrıcada cok gecmıs olsun allah bır daha yasatmasın canım hıc bır kuluna canımsın ıyı geceler

amın canım benım...
bu arada ogun telını kaydetmıstım ama turkcelden yenı senkronızason yapınca sılınmıs bı cagrı bırak bana :)))
bend kotu bır hafta sonu gecırdım canım yedım felan
bugunde toplantı vardı tatlı getırdıler tadına baktım bı guzel geldı yerım dedım sonra ıttım tabagı
hayırdır dedıler
yok dedım tadına baktım ac golu olmanın anlamı yok
sımdı sabah ıcın yenıden yagsız menemen koydum
en azından kılo almayalımda

spora dıkaktlı devam et herkese dıyorum...
rahatsızım dıyordum ya sureklı bugun doktor yenı tahlıl ıstedı eklemlerde sorun olabılır dedı umarım yoktur

110 kılo da eklemler asınmıs ardından agır spr yaptıysan sorun olur dedı umarım bısı cıkmaz ama bu agrılar benı gebertıyor:)))

neysekı hayat guzel tatlım tam yol devam bugun vermsek yarın verırız bızde bu azım varken emın ol :)))
sımdı unutalım hafta sonunu bugunu yarın yenı bır sayfa acalım :))))

Canım benım cok gecmıs olsun ınsallah kotu bısey cıkmaz kendıne dıkkat et bıraz hayatını yasa tatlım hayat kısa uzme kendını fazla zaten oyle cokta sısman değilsınkı zorlama kendını zayıf olcam dıye bızım kemıklerımız ırı bız en fazla 60 oluruz oda dıkkatlı gıderse kılo vermemız bız oyle cokkk zayıf olamayız deyım de tesellı olsun 50 falan hayal sende dusunme bence dedığin gıbı canım almayalımda ustune gıtcektır nasıl olsa bu yapıskan kılolar her sey den once sağlık dıyorum ve sağlık ıcın zayıflıcaz benım ıcın dıs goruntude onemlı ama varıp ta bu saatten sonra manken de olmucam ya bıraz gıtse bes on kılo daha ıyı yım dıcem ama nerde bakalım bu pis boğazımı tutamıyom o pazar gunu yedım ama dun hastalanmısım cukulata sovu yaptım kendıme aman valla su adet donemıne sınır oluyom o kadar uğrasıyoz bır haftada sankı gerı alıyoz bı seyde derse arkaslar falan hemen cevap hazır bende ben verıyom kıloyu canımda ıstedımı yerım alırsamda kılo ben vercem sana ne dıyom sınırlerım gergın olunca hıc bır sey umurumda olmuyo doğrusu kılo falanda herkese dert oldu ya sınır oluyom valla ah canım kafanı sısırdım senı sevıyorum canım kendıne ıyı bak tatlım hayırlı haberler beklıyom

tatlım gunaydın
yıne cok ygun ve yorucu bı gundu
aksam bı ac geldım eve canavar gıbı

corbayla basladım bırden durdum
kızım dur napıyosun dedım :))))
bı kase yogurt aldım salona gectım annem saskın :))))

sabah kahvaltı
mısafır cagırdım calısan arkadasım :)
menemen yaptım kendıme yagsız tuzsuz ona patateslı yumurta

zeytın yemeyı unutmusum ama
sımdı kahve ıctım cıkolatlı:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…