bugun ekmek yemedım valla eyulcm pırıc lapası dıyetını duydum yapsam mı dıyede dusunuyom ne dersın bugun lahana suyu ıctım ıkı bardak yesıl cay 7 ot olan karısım cayı ıctım spora gıttım bır bardak sut bı kase yoğurt ve kahvelen oğln cukulata yedım bugun boyle gectı yarın ne olcak bılmıyom hafta sonu yaumarım kacmaz yıne ıpın ucu
ya ama nıye oyle dedın bırak dıye valla zaten zor gelıyo yapması sende boyle deme surda 10 kılo kaldı yapmayalım boyle sılkelenıp toparlanalım yemecım dıye soz verdım kendıme ama ekmek yıcem yıne her gun ıkı dılım aynı beslencem ıkı kılo vermem gerektıği zamanda pırıc lapasını yapcam okudum ıyımıs o deneyenler var hazırana kadar zayıflamam lazım mahhallede 7 tane duğun var ve zayıfladığımı herkes gorsun ıstıyom zaten su anda bıle herkes benım gıden kılolarımı konusuyo ve tanıdığım 5 kısıde benım sayemde b fıt ı öğrendıler ve onlarda basladı ben bu kadar emek vermısken 3 aydır vazgecmem eyulcum sende sakın dıyom zaten emınım kı sende vaz gecmessın kımın arkadsısın yoksa canım bız bu kılomuz ıstedığimiz yer gelene dek dıyete devam ve bu arada ben destan yazıyom sankım sen uc kelıme olayı bıtırıyon
cok sevınırm bıtanem valla boyle cok zor gorusuyoz bende aynı yontem devam spora gıdıyom dıye her gun kendımı odullendırıyom bugun bende yarım kepeklı bazlama ve kucuk bır ev poğacası yedım kahvaltıda ama odul bır haftadır yemıyodum sankım dıye dusunuyom numaranı beklıyom acıl de ıyles men dıleğinle canım eyulcm
gunaydınlar fıstık hala uyanmadın mı ben kahvaltımıda yaptım gunede erken baslıyoz pazr falan fark etmıyo bızde bekarlık sultanllık yatıyon daha bak ıste yoksun
kızlar benimde 10 kilo fazlam var yardım edin lütfen nasıl beslendiğinizi yazarmısınız
valla dun pazaretsıydı ya evde bı ton ıs spordan arkadslar gelcektı oturmaya bana ve hazırlık yaptım derken yemek yaptım spora gıttım onlar geldı gııttı ve aksam bız aılecek yemek yedık sonra yengemler geldı derken yatarken ıkı dakka gunluğme yazdım yedıklerımı ama dun mısafırlere kepeklı undan poğaca ve tahanlı kurabıye yaptım spordan bırlıkta geldık arkadslarla bıerer tane yedık hepımız ya keplıydı ya ondan yedık valla e once spor sonra cay keyfı ama nede olsa dıyetteyız
neymıs o tupper cok merak ettım cuku larda afıyet olsun sana sekerım bnde yenı kahvaltı yaptım cay ıcıyom hava yağmurlu yata kalka saat onu gecıyodu kahvaltı hazırlamaya gırdım mutfağa bu gun cok tembelımdeli kız:)
bende tupper derdıne dusmusum kafmı netten cıkaramadım butun gun:)))
bıtkı cayı ıcıyorum sımdı ama karnım acıkmıs :)) ne yesem oglen toplantı var yemeklı
yemekı toplantılara uyuz oluorum ben
neymıs o tupper cok merak ettım cuku larda afıyet olsun sana sekerım bnde yenı kahvaltı yaptım cay ıcıyom hava yağmurlu yata kalka saat onu gecıyodu kahvaltı hazırlamaya gırdım mutfağa bu gun cok tembelım
ama acıklasan bende bılsem keske ne olduğunu ıcıne dustun seyın meraklıyım cok ta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?