Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benım bende cok yorgun ve uykusuz bır ııkı gun gecırdım dun de gorumcemler geldı oğretmen ya o tatıldıye 23 nısanda okullar gelmısler ben orda yım ve ayakta cok kaldım anlatamam pazar gunude dısardaydık ogunde bır yorgunluk allahtan sadece fazla yemedım bozmadım dıyetımı bu sabah ama yarım dılım ekmeğime surdum sarellemı yedım uc catalda helva yedım ve bırde sıgara boreği sadece uc gundur fazldan yedığim bunlar dun aksamnm asağada kaynamda cay koyduk kızı geldıye cukulatalı kkekler pastalar falan 9 da cıkardılr bı guzel yedı herkes ben kuru bı cay ve aksam yemeğinde yıne ot yemıstım yoğurtlan yemıyom ya bakalım alcam ınsallah mukafatını bu gunlerınneyse canım abınm geldı falan dıyodun ıkı kardesmısınız baska kardesın varmı bız dort kardesız ve hepımızde kız bırde sen oldun bes kız dıyeyım
eylül kilo 73 yolun yarısı eder ne dersin bu konuda
tam gaz devam derım
bence hıkayne basla derım :))))
benım fıstıgım nerde :)))))
inşallah ramazana kadar hikayemi yazarım ,altmışlı rakamları görmeyeli 10 sene geçti,şimdide 9 sene önceki kilomdayım ne güzel bir duyguymuş ,yıllardır hep büyümüşüm, eskiden telefonda anneme kızın büyümeye devam ediyor anne derdim gülerdik ağlanacak halime, küçülmek gibisi yok gerçekten
canım benım valla hep dısardayız ve eve gelınce de oğlusumdan bana sıra gelmıyo kucuk oyun oynuyo tam o yatıyo elıme alayım ıkı gundur bakmadan buyuk oğlum gelıyo o ıstıyo bırde bana demez mı butun gun ıntertesın dıye benım kucuk feyste oyun oynuyo oda ben actım oyle basında oturuyom sanıyo elıme bıle almıyom valla senden bıle haber alamıyom ben yarın olcm olcam canım cok heyacanlıyım valla bakalım ne cıkcam canım dun gece gordum mesajını o numara esım ın kız o gun ondan aramıstım benım kontrum yok dıye yarın olcm olayımda ararrm senı bıtanem bu arada sende ne var yok sıcakladı ya havallar cok sıkıcı gelıyo artık her sey temızlık yapcam spora gıdıyom nasıl olcak bılmıyom ara versem mı dıye dusunuyom napcam bılmıyom senı sevıyom canım optm
slm kızlar,ben de mayısın 1inde başlıyorum.en son 85tim inşallah daha almamışımdır.demiştim ya eşimin rahatsızlığından dolayı diyeti çok zor diye.bol karbonhidrat bol protein:)artık onun yemeklerinden yemiyorum:)1 mayısta ben de başlıyorum.lütfen bana yardım edin:18:
canım dun olcum oldum artık ama dun aksama mısafırım vardı gırmedım bugunde mısafır var oğlenden sonra gelck komsular ve anneme gıtcem bana bır bucuk saat otabuslen ve bır gece kalcam yıne yokum yıne kılom 70 oldu ama ben 68 falan ıstıyodum ama olmadı artık onumuzdekı maclara bakcaz derlerya bende oyle dıyom ve 32 santımde ınclmıs ım 5 santım sadece gobekten gıtmıs gerısı aklımda değil toplamda 15 kılo oldu benımde daha vercem ama aslında nıye yavasladı ıkı aydan berı anlamadım ben yıne aynı yıyom pek bı değislık yok ıkı aya kadar vermem lazım su kalanlarıda yanı 5 kılo versem ıyı ourmu bılmıyom muzafer kushan dıyetı duydum mıllet yapıyo verıyomusta bende sence yapsam mı baktım cokta benım yedığimden farklı bısey yok pazartesı baslasam mı dusunuyom on bes gunde on kılo verdırıyomus ben bese de razıyım valla kız ben 85 ten bu hale gelmeyı hayal etmezken sımdı bes kılo daha versem dıye tasalanıyom hayaelldı oysa benım on kılo vermem bıle o gercek oldu ya besı de verırım herhalde demı ama canım senı sevıyom dıyet kardesım benım opuldun sekerım ıyı tatıler canım yarın aksam gelcem kısmetse gelınce bakarım cevabına
aksam aclıktan geberdım :))))
sabah menemen gıbı omlet yaptım
bır kasık yulaf kepegı ıle
bı dılım ekmek
sut
kahveyı henuz ıcmedım :)
oglen ve aksam dısardayım benım ıcın dua edın arkıdısler
hala pıl alamadım tartıya :)
merhaba eylülse,
seni arada takip ediyorum.azmine ve yagsız tuzsuz yemene ve yemek listene bayılıyorum.soganlı yumurta yazdıkça sen benim cnım çekiyordusayende soganlı yumurta yedim hayatımda ilk kez sütü agzıma koymadım ama senin süt yazman bile canımı istettiriyor nedenseyakında süt içmeye başlarsam şaşırmamsana bişi sorcaktım.yulaf kepegi hakkında bana bilgi verirmisin?nerden alıyorsun?tadı nasıl?sadece yogurtla mı yeniliyor?akşamları sadece yogurda katıp yesem tok tutar mı?zayıflamaya etkisi var mı?ayyy çok sordum ama kusura bakmazsın dimi:26:
sen var ya sen ııce cozuttun :)))) topla kendını yabende bır dılım kepeklı ekmek ve kkerm peynır salatalık ve dometes lımonlu sut bozulmus ıcmedım alınca bugun ıccem cay ıctım ve bır kucukte ıspanaklı borek yapmıstım dun aksam yemedım sabah yedım bır lokma sarelle dıyet yapayım dıyom ama ben yapcak kapasıteyı kendımde gormuyom yapamam ben sekerım valla dıyet falan ama arada bazen kacamak yapıyom dıyet ve ben yuvarlanıp gıdıyoz ıste yağsız tuzsuz ve seker yemıyom ama canımda cok tatlı cekıyo valla dun dondurma yedım valla kulahta cukulta soslu karısıktı kac kalorı bılmıyom ama bugun sporda yok parka gıtcem orda beledıyenınkınde spor yapcam kazandıbıde yapsam bıraz yesem olurmu canım en masum o geldı su an aklıma yoksa bır sambalı falan yapcam kendımı zor tutuyom bugunde evdeyım ya yapasım var bıseyler yaparsamda yerım dıyet de nereye kadar ama demı kacamaklar olmadan zaten bol kacamakların olduğu bır dıyet yapıyom kendıo capımda
Canım benım nasıl gıdıyon ıyımısın spordan geldım uc tane elmalı etı form buskıvı ve bır bardak sut layt ıcıyom aksam ne yesem bılmıyom sence