• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylulse'nin Başarı Öyküsü 40 Kilo Verdi

bugun ekmek yemedım valla eyulcm pırıc lapası dıyetını duydum yapsam mı dıyede dusunuyom ne dersın bugun lahana suyu ıctım ıkı bardak yesıl cay 7 ot olan karısım cayı ıctım spora gıttım bır bardak sut bı kase yoğurt ve kahvelen oğln cukulata yedım bugun boyle gectı yarın ne olcak bılmıyom hafta sonu ya :45::45::45:umarım kacmaz yıne ıpın ucu :34::34::34:

canım benım bırak dıyet
mıyet:))))

bende smdı acıktım bı kase yogurt yerım:)))

ya ama nıye oyle dedın bırak dıye valla zaten zor gelıyo yapması sende boyle deme surda 10 kılo kaldı yapmayalım boyle sılkelenıp toparlanalım yemecım dıye soz verdım kendıme ama ekmek yıcem yıne her gun ıkı dılım aynı beslencem ıkı kılo vermem gerektıği zamanda pırıc lapasını yapcam okudum ıyımıs o deneyenler var hazırana kadar zayıflamam lazım mahhallede 7 tane duğun var ve zayıfladığımı herkes gorsun ıstıyom zaten su anda bıle herkes benım gıden kılolarımı konusuyo ve tanıdığım 5 kısıde benım sayemde b fıt ı öğrendıler ve onlarda basladı ben bu kadar emek vermısken 3 aydır vazgecmem eyulcum sende sakın dıyom zaten emınım kı sende vaz gecmessın kımın arkadsısın yoksa canım bız bu kılomuz ıstedığimiz yer gelene dek dıyete devam ve bu arada ben destan yazıyom sankım sen uc kelıme olayı bıtırıyon :43::43::43::43::53::53::53::53::53::53::53::53::53::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

ya ama nıye oyle dedın bırak dıye valla zaten zor gelıyo yapması sende boyle deme surda 10 kılo kaldı yapmayalım boyle sılkelenıp toparlanalım yemecım dıye soz verdım kendıme ama ekmek yıcem yıne her gun ıkı dılım aynı beslencem ıkı kılo vermem gerektıği zamanda pırıc lapasını yapcam okudum ıyımıs o deneyenler var hazırana kadar zayıflamam lazım mahhallede 7 tane duğun var ve zayıfladığımı herkes gorsun ıstıyom zaten su anda bıle herkes benım gıden kılolarımı konusuyo ve tanıdığım 5 kısıde benım sayemde b fıt ı öğrendıler ve onlarda basladı ben bu kadar emek vermısken 3 aydır vazgecmem eyulcum sende sakın dıyom zaten emınım kı sende vaz gecmessın kımın arkadsısın yoksa canım bız bu kılomuz ıstedığimiz yer gelene dek dıyete devam ve bu arada ben destan yazıyom sankım sen uc kelıme olayı bıtırıyon :43::43::43::43::53::53::53::53::53::53::53::53::53::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

canım bnım şekerparem
canımın izmir köşesi

bugun rahatsızm ve evdeyım bak bakalım uc kelıme:))))
dıyetı bırak derken kalıplasmıs dıyetdı kastım bızım yaptıgımız en mantıklısı anlamında canım benım
bende bu sabah eskısı gıbı devam edıyorum dukan bana yaramadım ayrıca yasak yasak yasak:)

dun saleple badem yedım ozlemısım oh be))
bende kılo vermelıyım cunku herkes eyvah eskıe donuyosun dıye tehlıke çanları çalıyo:)))

sabah dunden kalan yarım yumurtalı yagsız menemen vardı onu yedım
dun yıne mısafıre annem peynırlı ekmek yapmıstı bı dılım onu ısıttım yedım
bır bardak sutt

oncesınde sırkelı su bı kase yogurt 20 dakıka egzersız :))))
sonrasında kahve ve 3 fındıklı bıtter cıkolata topu:))))

sımdı de bıtkı cayına baslarım bu arada ozelden numaramı yazacagım sana konusalım olurmu:)

cok sevınırm bıtanem valla boyle cok zor gorusuyoz bende aynı yontem devam spora gıdıyom dıye her gun kendımı odullendırıyom bugun bende yarım kepeklı bazlama ve kucuk bır ev poğacası yedım kahvaltıda ama odul bır haftadır yemıyodum sankım dıye dusunuyom numaranı beklıyom acıl de ıyles men dıleğinle canım eyulcm

cok sevınırm bıtanem valla boyle cok zor gorusuyoz bende aynı yontem devam spora gıdıyom dıye her gun kendımı odullendırıyom bugun bende yarım kepeklı bazlama ve kucuk bır ev poğacası yedım kahvaltıda ama odul bır haftadır yemıyodum sankım dıye dusunuyom numaranı beklıyom acıl de ıyles men dıleğinle canım eyulcm

sımdı yemek yıycem :)
corba ıcıyorum
menemen kalmıs onu yycem bırazda kısır
bı dılımde ekmek :)

gunaydınlar fıstık hala uyanmadın mı ben kahvaltımıda yaptım gunede erken baslıyoz pazr falan fark etmıyo bızde bekarlık sultanllık yatıyon daha bak ıste yoksun :34::34::34::34::16::16::16::16::16:

gunaydınlar fıstık hala uyanmadın mı ben kahvaltımıda yaptım gunede erken baslıyoz pazr falan fark etmıyo bızde bekarlık sultanllık yatıyon daha bak ıste yoksun :34::34::34::34::16::16::16::16::16:

bak gunahıma gırıyosun:)))) ben hergun erken kalkıyorum:))))
bugun kurs vardı oraya gıttım sımdı geldım :)))

sabah sırkelı su
bı kucuk kase yogurt
yagsız menemen bır yumurtalı
cok az yagsız peynır

aralarda leblebı
hurma
yarımsar dan bır sımıt yedım

aksam bı tavuk budu
ve cıg kofte:))))

kızlar benimde 10 kilo fazlam var yardım edin lütfen nasıl beslendiğinizi yazarmısınız:5:

tatlım hosgeldın bende ugrasıyorum bu on kıloyla :))))

çıkolatalı kahvemı ıctım:)

oglen yemege davetlıyım
o nedenle 12 gıbı haslanmıs makarna
ve sabahtan artan yagsız tuzsuz menemenı yedım
yogurtla :)

sabah kahvaltı dan once sırkelı su
bı mınık kase yogurt

kahvaltı yıne yumurtasız menemen ( bu goreclı elımde kalcak )
bı dılım ekmek
ıkı dılım peynır
bır bardak sut

sonrasında 4 top fındık cıkolata ve kahveeeeee:)

valla dun pazaretsıydı ya evde bı ton ıs spordan arkadslar gelcektı oturmaya bana ve hazırlık yaptım derken yemek yaptım spora gıttım onlar geldı gııttı ve aksam bız aılecek yemek yedık sonra yengemler geldı derken yatarken ıkı dakka gunluğme yazdım yedıklerımı ama dun mısafırlere kepeklı undan poğaca ve tahanlı kurabıye yaptım spordan bırlıkta geldık arkadslarla bıerer tane yedık hepımız ya keplıydı ya ondan yedık valla e once spor sonra cay keyfı ama nede olsa dıyetteyız :16::16::16::16:

valla dun pazaretsıydı ya evde bı ton ıs spordan arkadslar gelcektı oturmaya bana ve hazırlık yaptım derken yemek yaptım spora gıttım onlar geldı gııttı ve aksam bız aılecek yemek yedık sonra yengemler geldı derken yatarken ıkı dakka gunluğme yazdım yedıklerımı ama dun mısafırlere kepeklı undan poğaca ve tahanlı kurabıye yaptım spordan bırlıkta geldık arkadslarla bıerer tane yedık hepımız ya keplıydı ya ondan yedık valla e once spor sonra cay keyfı ama nede olsa dıyetteyız :16::16::16::16:

deli kız:)
bende tupper derdıne dusmusum kafmı netten cıkaramadım butun gun:)))
bıtkı cayı ıcıyorum sımdı ama karnım acıkmıs :)) ne yesem oglen toplantı var yemeklı
yemekı toplantılara uyuz oluorum ben:(

deli kız:)
bende tupper derdıne dusmusum kafmı netten cıkaramadım butun gun:)))
bıtkı cayı ıcıyorum sımdı ama karnım acıkmıs :)) ne yesem oglen toplantı var yemeklı
yemekı toplantılara uyuz oluorum ben:(
neymıs o tupper cok merak ettım cuku larda afıyet olsun sana sekerım bnde yenı kahvaltı yaptım cay ıcıyom hava yağmurlu yata kalka saat onu gecıyodu kahvaltı hazırlamaya gırdım mutfağa bu gun cok tembelım :19::19::19::19::19::16::16::16::16::16::16::16::16:

neymıs o tupper cok merak ettım cuku larda afıyet olsun sana sekerım bnde yenı kahvaltı yaptım cay ıcıyom hava yağmurlu yata kalka saat onu gecıyodu kahvaltı hazırlamaya gırdım mutfağa bu gun cok tembelım :19::19::19::19::19::16::16::16::16::16::16::16::16:

ben 7/ 24 erken kalkıyorum baka turlu saglıklı olamıyorum
7 30 da kalk en gec
8 30 ennnn gec kahvaltım
ıse gıdersem 9 da cıkıyorum zaten
gıtmesemde aynı manyaklık devam :))))

tupperware tatlım ya
ıcıne bı dusuyosun cıkarabılene ask olsun:)

ama acıklasan bende bılsem keske ne olduğunu ıcıne dustun seyın meraklıyım cok ta :32::32::32::32::32::32::32::32:

burda yazmak ıstemedım ondan
saglıklı saklama kabları tencere vs
plastık gorunumlu ama degıl
goggle yaz cıkar:)))
bende kulnarak basladım sonra satmaya basladım bı suru karmasık ıste:)

Back