Sizleri sıkmak istemiyorum. Ama yardımcı olmak isterseniz çok sevinirim.

Cevabiniz için teşekkür ederim. Böyle bir iş ayarlayabilirsem çok güzel olur. Acaba nasıl iş ve konaklama ayarladıklarini biliyor musunuz ?
Aracılar var sanirim. Kazandiginizin belli bir kısmını veriyorsunuz. Gidilecek yere göre degisiyor sanirim. Bazılarına işveren kalacak yerde veriyormuş diye duymuştum. Bir araştırın isterseniz.

Merhaba umarım hepiniz çok iyisinizdir. Şimdiden okuduğunuz için tesekkurler. Bir süredir forumu takip ediyorum özellikle vajinismus, boşanma ile ilgili konularda destek buldum bunun için tesekkurler.
27 yaşındayım bir evlilik yapıp psikolojik, fiziksel, cinsel şiddet nedeniyle 9 ay süren evliliğimi güç bela 2 yıl sonra geçen ay sonlandırdım. Şimdi tekrar tabiki caizse, hayata tutunmaya güçlü durmaya çalışıyorum. Bunun yolunun ekonomik özgürlükten geçtiğini biliyorsunuz. Sizden istediğim yönlendirme bu konu ile ilgili. Lise sonrası maalesef üniversiteye gidemedim. Aile işimiz battı bulunduğumuz şehri ve kısa bir dönem ülkeyi değiştirmek durumunda kaldık. Sonra bosandigim eşimle, o donem tanıştım, evlendikten sonra Almanya'da bir hayat kuracak, ausbuilding diye tabir edilen hem meslek edinebilecegim hem para kazanabilecegim bir oluşumun içinde olacağıma bu konuda bana destek olacağına söz vermişti. ( Ben cifte vatandasim ) İşler göründüğü üzere planlandığı gibi olmadı. Erkek kardeşim İngiltere'de yaşıyor. Kısa bir dönem oraya gittim 1 ay kadar kaldım. Orada bir yaşam sürmeyi umdum, dil kurslarına gidebilirdim ama beni orada istemedi. Bu istenmeme durumu aranızda anksiyete durumunu yaşayan varmı bilmiyorum varsa beni anlayacaktır. Bende dışa vurumu özür dileyerek söylüyorum küçük abdesti tutamazsam korkusu olarak yaşanıyor. Nabzim hızlanıyor, terliyor, korkuyor ve tuvalet tuttamama endisesi yasiyorum. Bu durumu ilk kez o an yaşamiyordum , antidepresan kullanmış ve güzel sonuç almıştım. Yoğun strest, güvensizlik anında geri geliyor. Şuanda da tekrar bu durumu yoğun yaşıyorum. Ayrıldığım eşimle çok yakın oturuyoruz yürüme mesafesi, aile işimiz yine bu şehirde iflas ile sonuçlandı alacaklılar bu sehirdeydi. Babam ve kardeşim yok ikiside yurt disindalar. Doğru dürüst iletişim halinde değiliz. Annem ve kucuk kardeşimle burada yaşıyorum. Bir firma açtım devlet 29 yaş altı girişimciyi destekliyor 10 bin hibe veriyor vs vs diye. Ceviz ağacından çok güzel ürünler yaptırdım. Yurtdışı satış düşünüyordum ancak bir engel çıktı şuan elimdeki stogumu Türkiye'de bitirip sonra yeni çıkardığım koleksiyon ile yurtdışı pazarına girebilirim. Ancak bitiremezsem tekrar ürun alacak param yok oyleyce kaldım ortada. Çok fazla ürünüm yok çok bir bütçem olmadan başladım. Eş ailesi bana bu evlilikte maddi manevi çok zarar verdi. Ailemde destek görmüyorum sen kızsın otur naraları bitti şimdi malesef dul gözüyle bakılan biriyim. İnsanın adı çıkacağına canı ciksin bu lafları isitmek o kadar ağır ki. Bu yüzden çok cabuk toparlanmali güçlü olmalıyım. Ceviz ağacı bildiğiniz üzere çok uygun bir ağaç cinsi değil çok düşük kâr marjiyla listeliyorum ama sanırım beceremedim. 10 bin hibe desteginide alamadım. Şuan öylece kaldım ortada. Ne yapacağımı bilmiyorum. Galiba yaşadığım anksiyete den dolayı da kaygıdan, korkudan başka birsy dusunup göremiyorum çok korkuyorum baş agrilari çekiyorum danisabilecegim benim için iyisini isteyecek kimsem yok. İdareten gidip bir yerde de çalışamıyorum hem mesleğim yok. Hem aile ticareti diye tabir ettiğim iş çok geniş bir cevreye hitap eden küçük esnaflarla çalıştığımız bir işti korkuyorum hemde eski eşimden korkuyorum. Çaresiz ve çıkmazda hissediyorum. bu ruh haliyle göremedigim olumlu durumları, çıkar yolları bana hatirlatmanizi rica ediyorum.
Merhaba önce içinde bulunduğunuz an da kalmaya calisin lütfen.Anksiyete benimde mücadele ettigim bir sorun sizi cok iyi anlıyorum.Önce bu gece güzel bir uyku uyumak için birşeyler yapın ,yarı sabah kahvaltinizi planlayin belki sonrasında kısa bir yürüyüş yaparsınız.Anksiyete krizi yaşarken temel sorunlarınıza odaklanirsaniz çıkış kapısı bulmak zorlasiyor.Kucuk minik bir kac saatlik hedefler koyun kendinize.Sagliklisiniz aile bireyleriniz sag geri kalan herşeyin inanın 5 yil sonra bir anlamı olmayacak.Hayatta hersey geçiyor,başımıza gelmesinden korktuğumuz şeyleri yaşarken hayal ettiğimiz gibi zorlanmiyoruz.Sakin olun kafanı toplayın mutlaka bir yol var..Ve ilaclarinizi ihmal etmeyin herşeyin başı tedavinizi aksatmamaktan geçiyor.Ben oyle günler geçirdim ki insanlar seni bu hale ne getirdi dediklerinde saydiklarimin hiçbiri kimseyi ikna edemiyordu.Anksiyete malesef bir damla suyu deniz gormemizi sagliyor,once kendinizi toparlayin basaracaksiniz biliyorum

Merhaba önce içinde bulunduğunuz an da kalmaya calisin lütfen.Anksiyete benimde mücadele ettigim bir sorun sizi cok iyi anlıyorum.Önce bu gece güzel bir uyku uyumak için birşeyler yapın ,yarı sabah kahvaltinizi planlayin belki sonrasında kısa bir yürüyüş yaparsınız.Anksiyete krizi yaşarken temel sorunlarınıza odaklanirsaniz çıkış kapısı bulmak zorlasiyor.Kucuk minik bir kac saatlik hedefler koyun kendinize.Sagliklisiniz aile bireyleriniz sag geri kalan herşeyin inanın 5 yil sonra bir anlamı olmayacak.Hayatta hersey geçiyor,başımıza gelmesinden korktuğumuz şeyleri yaşarken hayal ettiğimiz gibi zorlanmiyoruz.Sakin olun kafanı toplayın mutlaka bir yol var..Ve ilaclarinizi ihmal etmeyin herşeyin başı tedavinizi aksatmamaktan geçiyor.Ben oyle günler geçirdim ki insanlar seni bu hale ne getirdi dediklerinde saydiklarimin hiçbiri kimseyi ikna edemiyordu.Anksiyete malesef bir damla suyu deniz gormemizi sagliyor,once kendinizi toparlayin basaracaksiniz biliyorum

Cevabiniz için teşekkür ederim. Anlaşılıyor olmak bile çok iyi geldi. Tavsiyelerinizi dikkate alacağım teşekkür ederim çok kibarsiniz.

X