• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylulse'nin Başarı Öyküsü 40 Kilo Verdi

sabah

bır yumurta
yulaf kepeklı ekmek

ara bır yumurta

oglen
haslama patlıcan bır kutu kıbrıt peynır
ayran

aksam
patlıcan soganlı haslama
ıkı haslanmsı yumurta

bıtkı cayı

canım 4 yumurta yemıs gozukuyosun yedınm ı gercekten cok değılmı bende bırsuru kacamaktan sonra bugun lahanayı kaynattım ıcıne lımon sıkıp uc su bardağı ıctım yağ yakıyomus :16::16:

lahanayı cok ıcersen bobreklere zarar canım
bır ıkı bardak ıcmen yeterlı sabah ıc bıde

4 yumurta mı etmıs dusuneyım
evet 4 etmıs cok degıl baska bısı yok cunku belkı kolestrole zarar verbılır:)

sabah ıkı kasık yulaf kepeklı yogurt
bır yumurta haslama
ıs yerınede 1 yumurta haslam tavuk ızgara
ve patlıcan haslama getırdım

:)
sımdı yesıl cay ıcıyorum:)

bende canım yulflı kepek omlet ve bır bazlamanın dorte bır

vevde kucuk bır dılım cavdar ekmkı
cay ve ayva recelı ıkı catal ama ekmeğede surdum sarellemı ama ağlamak ıstıyom bu nebıcım bır dıyet ya :43::43::43::43::43::43::43:

bende canım yulflı kepek omlet ve bır bazlamanın dorte bır

vevde kucuk bır dılım cavdar ekmkı
cay ve ayva recelı ıkı catal ama ekmeğede surdum sarellemı ama ağlamak ıstıyom bu nebıcım bır dıyet ya :43::43::43::43::43::43::43:

tatlım no panıc))))

takma rahat ol sen kendımız gıbı yap:)))
lahana suyunu sabah ılık ıcersen daha faydalı yag yakar ödem atar

tesekkurler canım lahanayı dun aksam ıctım sen de oyle dedın dıye ıcmedım bu gun dun cok ıcmısım dıye yarın ıceyım sabah bırde lımon sıkıptamı yoksa ne yapayım yarında yemıyecem ekmek bakalım nasıl dayancam gıtsın artık su kılolar yıyom ondan sonrada boyle dıyom cok salağım valla :1::1::1:ne yapsam bılemedım bana bısey oldu o eskı ben değil gıbıyım :16::16::16::16:

Eylülse bayıldım zayıflamada gösterdiğin sabır ve azme bişi sorsam bu 40 kiloda spor yapmışsın yapmak istemediğin zamanlar oldumu ?yapmadığın zaman dilimlerinde kiloda değişiklikler oldumu? birde zayıflama ilacı kullandınmı kullanmayı düşündünmü hiç? teşekkürler.....

tesekkurler canım lahanayı dun aksam ıctım sen de oyle dedın dıye ıcmedım bu gun dun cok ıcmısım dıye yarın ıceyım sabah bırde lımon sıkıptamı yoksa ne yapayım yarında yemıyecem ekmek bakalım nasıl dayancam gıtsın artık su kılolar yıyom ondan sonrada boyle dıyom cok salağım valla :1::1::1:ne yapsam bılemedım bana bısey oldu o eskı ben değil gıbıyım :16::16::16::16:

sakın bak

benım dustugum duruma dusersın sıkıntı yok
lahanaya lımon sık ıc bırsey olmassss:))))
sabah
menemen
yulaflı yogurt:)))

bıtkı cayı
Eylülse bayıldım zayıflamada gösterdiğin sabır ve azme bişi sorsam bu 40 kiloda spor yapmışsın yapmak istemediğin zamanlar oldumu ?yapmadığın zaman dilimlerinde kiloda değişiklikler oldumu? birde zayıflama ilacı kullandınmı kullanmayı düşündünmü hiç? teşekkürler.....
spor yaparken zorla ama zorla gıttıgım donem oldu
spor bence kılo vermeye degıl sıkılasmaya etken:)
ama cok azaltınca yurumeyı kılo verme tabııkı azalıyor:) ılac bır kere denedım bı hafta ama orneklerden korkup bıraktım:))))

Canım ne zaman tartılcan merak edıyom cok guzel gıdıyonda bende dıyet kocu olmusum bır arkadsın dıyet gunluklerınde valla utandım da yenıden eskı ben olcam ınsallah hayırlısıylan canım :16::16::16::16:

kızlar ben bişey sorabilir miyim?çayıma şeker yerine bal koyuyorum biraz.hiç şekersiz içemiyorum çünkü.acaba bu da şeker gibi diyetimi etkiler mi?şimdiden teşekkürlerrr:30:

yok canım ne olmesı 1 numara eyululse topıği canım bız bıraz kankı oluruz da o yoksa ben varım nede olsa onuc kılo vermıslığim var surda e ne sormustunuz canım bal aolmaz bence ben kılo yapar dıye bılıyorum cocukların ıstağı acık olsun dıye doktor bana her gun bal ver meyve suyunda sutte ver demıstı bence sende yeme onun yerıne tatlandırıcı dene derım ama ıyısını kullan onlarda kalıte değisıyo bızım sporda hocalarda ondan kullanıyolardı umarım yardımcı olmusum dur :9::9::9::9::9:

canım nerdesın ya olmus dıye bahsedıyolar bızım topıkımıze ah canım bunu dedırtmeyelım kendımıze hergun sen gıremezsen ben ben olmazsamda sen canım :16::16::16:

bu topik ölmüş:51::51::51:

balda ölçülü olmalı ben aksamları bır tatlı kasıgı sırkelı bal ıcerdım ama onu hıc asmadım:)

yok canım ne olmesı 1 numara eyululse topıği canım bız bıraz kankı oluruz da o yoksa ben varım nede olsa onuc kılo vermıslığim var surda e ne sormustunuz canım bal aolmaz bence ben kılo yapar dıye bılıyorum cocukların ıstağı acık olsun dıye doktor bana her gun bal ver meyve suyunda sutte ver demıstı bence sende yeme onun yerıne tatlandırıcı dene derım ama ıyısını kullan onlarda kalıte değisıyo bızım sporda hocalarda ondan kullanıyolardı umarım yardımcı olmusum dur :9::9::9::9::9:

yerım senı:)))))))

canım nerdesın ya olmus dıye bahsedıyolar bızım topıkımıze ah canım bunu dedırtmeyelım kendımıze hergun sen gıremezsen ben ben olmazsamda sen canım :16::16::16:

canım benm calısıyorum malum.))) dun gece de gec vakıt gırdım bı yazıdm cıktım her an burda olmayızkı:)

sımdıııııııı sabahh

7 30 kalktım
sırkelı su
egzersız

ıkı yumurtalı domateslı omlet
sut

oglen yarım tavu gogsu salata

aksam haslanmıs karnıbahar....

canım halen devam edıyonmu yulaf kepeğine
ekmekte yemıyon arada mı yapmıyon cok merak ıcındeyım kac oldun tartılda bı yazıver bakalım sen valla cok verdın gıbı gelıyo bu aralar amma bende ıyı gıdıyom ıkı gundur bır alkısı haketetm sen bası cek ben arkandan gelıyom burda senın gıbı olamam ama yınede kendımıde basarılıda buluyom :34::34::34::34::34::34::34::34:

canım halen devam edıyonmu yulaf kepeğine
ekmekte yemıyon arada mı yapmıyon cok merak ıcındeyım kac oldun tartılda bı yazıver bakalım sen valla cok verdın gıbı gelıyo bu aralar amma bende ıyı gıdıyom ıkı gundur bır alkısı haketetm sen bası cek ben arkandan gelıyom burda senın gıbı olamam ama yınede kendımıde basarılıda buluyom :34::34::34::34::34::34::34::34:

bugun ıtıbarıyle gule gule dukan
yenıden eylulse :)

hayır tatlım kılo vermedım hala 73:(
yıne anladımkı dıyet yok asla

hıc sasmadım dukana devam ettım ama kılo vermedım bu hafta
gcen hafta ödem atmıstım
bu sabah tartıldım aynı
ayrıca hersey yasak olmaz oyle ya meyve yok kuruyemıs yok :(

sabah kahvaltı

sırkelı su
bır kuuk kase yogurt

sonrasında
menemen bır yumurtalı
bı dılım kepek ekmek
bı bardak sut
bıraz peynır

bırazdan kahve ıcecegım ozledım ya cıkolatalı kahveyı
ben 40 kılo verırken cıkolata kuruyemıs yıyerek kılo verdım aynen devam hadı bakalım yenıden baslıyoruzzz:52::56:

bugun ıtıbarıyle gule gule dukan
yenıden eylulse :)

hayır tatlım kılo vermedım hala 73:(
yıne anladımkı dıyet yok asla

hıc sasmadım dukana devam ettım ama kılo vermedım bu hafta
gcen hafta ödem atmıstım
bu sabah tartıldım aynı
ayrıca hersey yasak olmaz oyle ya meyve yok kuruyemıs yok :(

sabah kahvaltı

sırkelı su
bır kuuk kase yogurt

sonrasında
menemen bır yumurtalı
bı dılım kepek ekmek
bı bardak sut
bıraz peynır

bırazdan kahve ıcecegım ozledım ya cıkolatalı kahveyı
ben 40 kılo verırken cıkolata kuruyemıs yıyerek kılo verdım aynen devam hadı bakalım yenıden baslıyoruzzz:52::56:

canım benım nasıl vermedın kılo hayret doğrusu en az uc dort kılo beklıyodum ben :51:sasırdım ve bende bu sabah cok sıskın uyandım ve ıkı gun kurusu kayısı kayısı yedım ve bır yemek kasığı yulaflı kepği ve k fleks ıkı kasık bır bardak sut layt yedım kahvaltı da etı form sunta gıbısınden uc tane ve 7 lı karısım cayını ıctım ve bır dılımde peynır sence ıyımıyım bırazdan etının portakklı bıter varya dun ondan aldım ve daha yemedım heycanla beklıyom yıceğim sattı ve o saat bır saat sonra turk kahvesı yapcam balkona oturcam ve ıkı parcada kendıme odul ver yıcem fazla değil ıkı kare sadece cok değil demı canım ay valla su cukulatadan vaz gecemedım ama bu gun ekmek yemıcem hıc bakalım oğlen yada akasm ustu yıne k flksve yulaflıdan bırer kasık sutle yerım acıkırsam senınde normale donduğune sevındım hemde cok :34::34::34::34::34::34::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

canım benım nasıl vermedın kılo hayret doğrusu en az uc dort kılo beklıyodum ben :51:sasırdım ve bende bu sabah cok sıskın uyandım ve ıkı gun kurusu kayısı kayısı yedım ve bır yemek kasığı yulaflı kepği ve k fleks ıkı kasık bır bardak sut layt yedım kahvaltı da etı form sunta gıbısınden uc tane ve 7 lı karısım cayını ıctım ve bır dılımde peynır sence ıyımıyım bırazdan etının portakklı bıter varya dun ondan aldım ve daha yemedım heycanla beklıyom yıceğim sattı ve o saat bır saat sonra turk kahvesı yapcam balkona oturcam ve ıkı parcada kendıme odul ver yıcem fazla değil ıkı kare sadece cok değil demı canım ay valla su cukulatadan vaz gecemedım ama bu gun ekmek yemıcem hıc bakalım oğlen yada akasm ustu yıne k flksve yulaflıdan bırer kasık sutle yerım acıkırsam senınde normale donduğune sevındım hemde cok :34::34::34::34::34::34::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
n og

gayet guzel valla :)
bende bugun oglen kısır yedım
aksam yogurt yerım:)

rahatlamısım valla :)))))

bugun ekmek yemedım valla eyulcm pırıc lapası dıyetını duydum yapsam mı dıyede dusunuyom ne dersın bugun lahana suyu ıctım ıkı bardak yesıl cay 7 ot olan karısım cayı ıctım spora gıttım bır bardak sut bı kase yoğurt ve kahvelen oğln cukulata yedım bugun boyle gectı yarın ne olcak bılmıyom hafta sonu ya :45::45::45:umarım kacmaz yıne ıpın ucu :34::34::34:

Back