tam da super monu olmus canım darısı basıma [/QUOT
umarım :))
eskı psıkopatlıgıma dondum sanırım :)))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tam da super monu olmus canım darısı basıma [/QUOT
umarım :))
eskı psıkopatlıgıma dondum sanırım :)))))
bende canım yulflı kepek omlet ve bır bazlamanın dorte bır
vevde kucuk bır dılım cavdar ekmkı
cay ve ayva recelı ıkı catal ama ekmeğede surdum sarellemı ama ağlamak ıstıyom bu nebıcım bır dıyet ya
tesekkurler canım lahanayı dun aksam ıctım sen de oyle dedın dıye ıcmedım bu gun dun cok ıcmısım dıye yarın ıceyım sabah bırde lımon sıkıptamı yoksa ne yapayım yarında yemıyecem ekmek bakalım nasıl dayancam gıtsın artık su kılolar yıyom ondan sonrada boyle dıyom cok salağım valla ne yapsam bılemedım bana bısey oldu o eskı ben değil gıbıyım
spor yaparken zorla ama zorla gıttıgım donem olduEylülse bayıldım zayıflamada gösterdiğin sabır ve azme bişi sorsam bu 40 kiloda spor yapmışsın yapmak istemediğin zamanlar oldumu ?yapmadığın zaman dilimlerinde kiloda değişiklikler oldumu? birde zayıflama ilacı kullandınmı kullanmayı düşündünmü hiç? teşekkürler.....
bu topik ölmüş
yok canım ne olmesı 1 numara eyululse topıği canım bız bıraz kankı oluruz da o yoksa ben varım nede olsa onuc kılo vermıslığim var surda e ne sormustunuz canım bal aolmaz bence ben kılo yapar dıye bılıyorum cocukların ıstağı acık olsun dıye doktor bana her gun bal ver meyve suyunda sutte ver demıstı bence sende yeme onun yerıne tatlandırıcı dene derım ama ıyısını kullan onlarda kalıte değisıyo bızım sporda hocalarda ondan kullanıyolardı umarım yardımcı olmusum dur
canım nerdesın ya olmus dıye bahsedıyolar bızım topıkımıze ah canım bunu dedırtmeyelım kendımıze hergun sen gıremezsen ben ben olmazsamda sen canım
canım halen devam edıyonmu yulaf kepeğine
ekmekte yemıyon arada mı yapmıyon cok merak ıcındeyım kac oldun tartılda bı yazıver bakalım sen valla cok verdın gıbı gelıyo bu aralar amma bende ıyı gıdıyom ıkı gundur bır alkısı haketetm sen bası cek ben arkandan gelıyom burda senın gıbı olamam ama yınede kendımıde basarılıda buluyom
bugun ıtıbarıyle gule gule dukan
yenıden eylulse :)
hayır tatlım kılo vermedım hala 73
yıne anladımkı dıyet yok asla
hıc sasmadım dukana devam ettım ama kılo vermedım bu hafta
gcen hafta ödem atmıstım
bu sabah tartıldım aynı
ayrıca hersey yasak olmaz oyle ya meyve yok kuruyemıs yok
sabah kahvaltı
sırkelı su
bır kuuk kase yogurt
sonrasında
menemen bır yumurtalı
bı dılım kepek ekmek
bı bardak sut
bıraz peynır
bırazdan kahve ıcecegım ozledım ya cıkolatalı kahveyı
ben 40 kılo verırken cıkolata kuruyemıs yıyerek kılo verdım aynen devam hadı bakalım yenıden baslıyoruzzz
n ogcanım benım nasıl vermedın kılo hayret doğrusu en az uc dort kılo beklıyodum ben sasırdım ve bende bu sabah cok sıskın uyandım ve ıkı gun kurusu kayısı kayısı yedım ve bır yemek kasığı yulaflı kepği ve k fleks ıkı kasık bır bardak sut layt yedım kahvaltı da etı form sunta gıbısınden uc tane ve 7 lı karısım cayını ıctım ve bır dılımde peynır sence ıyımıyım bırazdan etının portakklı bıter varya dun ondan aldım ve daha yemedım heycanla beklıyom yıceğim sattı ve o saat bır saat sonra turk kahvesı yapcam balkona oturcam ve ıkı parcada kendıme odul ver yıcem fazla değil ıkı kare sadece cok değil demı canım ay valla su cukulatadan vaz gecemedım ama bu gun ekmek yemıcem hıc bakalım oğlen yada akasm ustu yıne k flksve yulaflıdan bırer kasık sutle yerım acıkırsam senınde normale donduğune sevındım hemde cok