- 31 Temmuz 2016
- 1.219
- 1.008
- 133
- 34
- Konu Sahibi 1melegimolsun
-
Buarada 1mucize geçen ayki konu sahibi hamile kaldı bikiyorsun. Erken davranıp konuyu açmakla uğurunu sana takdim ediyoruz ☺☺☺İç canım inşallah şifa olur. Benimkide bitsin başlarım içmeye
Canım bende erken yumurtlama var geçen ay 14. Gün gittiğimde yumurta çoktan çatlamış o yüzden doktor adetin 8. Günü gel dedi. Vajinal ultrason ile yumurtalarına bakıyor bende ilk defa takip yaptıracağım sanırım ya günlük yada 2 günde gel diyecek yumurta yeterli büyüklüğe gelince ilişki önerecek. İlaç verecek mi bilmiyorum onu gidince öğreneceğim. Rahim filmi falan istemedi. Hiçbir test istemedi. Zaten genelde önce eşlerin muayene olmasını istiyorlar. Çünkü bizimkiler maliyet açısından daha yüksekmiş hemde yapılacak test çokmuş. Bizde eşime yaptıracağız sperm testi hafta sonu inşallah iyi çıkar.Merhaba yumurta takibi nasıl yapılıyor. İlaç filan veriyor mu doktor ve ne kadar zamanda bir kontrole gitmemiz gerekiyor? Aydınlatırsanız sevinirim ben de yarın doktora gideceğim ve sanırım yumurta takibi isteyeceğim. Ama sanırım önce rahim filmi filan çekiliyor??? Çekilmesi gerekir sanırım. Saçmaladım biraz ☺☺☺neyse eşim de yarın spermiogram yaptırıcak. Hayırlısı artık hepimiz için.
Sağol canım amin inşallah hepimiz hamile kalalım. inan tarihleri yazarken hepimizin mutlu haberleri verdiğimiz tarih olmasını istiyorum. Rabbim herkesin yüzünü güldürsünBuarada 1mucize geçen ayki konu sahibi hamile kaldı bikiyorsun. Erken davranıp konuyu açmakla uğurunu sana takdim ediyoruz ☺☺☺
Yaa inşallah dün randevu aldım ben de heyecan dorukta oyüzden ☺☺☺buarada kaç aydır bekliyorsun umarım çok değildirCanım bende erken yumurtlama var geçen ay 14. Gün gittiğimde yumurta çoktan çatlamış o yüzden doktor adetin 8. Günü gel dedi. Vajinal ultrason ile yumurtalarına bakıyor bende ilk defa takip yaptıracağım sanırım ya günlük yada 2 günde gel diyecek yumurta yeterli büyüklüğe gelince ilişki önerecek. İlaç verecek mi bilmiyorum onu gidince öğreneceğim. Rahim filmi falan istemedi. Hiçbir test istemedi. Zaten genelde önce eşlerin muayene olmasını istiyorlar. Çünkü bizimkiler maliyet açısından daha yüksekmiş hemde yapılacak test çokmuş. Bizde eşime yaptıracağız sperm testi hafta sonu inşallah iyi çıkar.
Bnimm senem dolucak 13 eylulde insallah bebek en Buyuk hediyem olurr:)))) Ne zamandir istiyorsnz??:)Amin canım inşallah artık çok ihtiyacım var bu haberi almaya. Rabbim herkesin kucağını doldursun
Bir yıldır bekliyorsunuz sanırım?Bnimm senem dolucak 13 eylulde insallah bebek en Buyuk hediyem olurr:)))) Ne zamandir istiyorsnz??:)
Yeni evlisin sanırım bizim de evlilik tıl dönümümüz 8 eylül ama ikinci yılımız olacak.tabi adet tarihime denk gelmiyorBnimm senem dolucak 13 eylulde insallah bebek en Buyuk hediyem olurr:)))) Ne zamandir istiyorsnz??:)
Canım benim hikayem çok uzun aslında :) 5 yıllık evliyim vajinismus hastasıydım. Yani eşim ile tam birleşme sağlanamıyordu. Bundan önceki yıllar bebek düşünmüyorduk son 1 yıldır akraba arkadaş olsun evlenen hemen doğurdu bile. Sonra bizde bebek istemeye başladık. Ben daha çok üzüldüm tabi. Çünkü hastalığımda vardı ama bu bebek isteği Benim kendi başıma 1 gecede yenmemi sağladı. Yıllarca boşa beklemişim :) hastalığı yeneli 5 ay oldu ondan öncede şırınga yöntemi ile hamile kalan çok okudum onuda denedim ama hiçbirinde hamile kalamadım. Aslında bebek isteyeli 1 yıla yakındır belki ama o Arada başka yöntemlerle denedim olmadı sonra hastalığı yendim şükür şimdi normal ilişki yaşayabiliyorum. Rabbim kimseye yaşatmasın. Hastalık bitti ama şimdi gebe kalamıyorum demek ki hala sınavım varmış diyorum Rabbim başka dert keder vermesin inşallah olur. Dışarda kimse bilmiyor yaşadıklarımı bir tek bu sitede yazıp paylaşınca rahatlıyorum biraz. Yıllarca sessiz kayıt olmadan okudum yazanları belki böyle rahatsızlığı olan varsa inşallah benimde birilerine faydam dokunur.Yaa inşallah dün randevu aldım ben de heyecan dorukta oyüzden ☺☺☺buarada kaç aydır bekliyorsun umarım çok değildir
Herkesin farklı oluyor canım kiminin erken çıkanda var kiminin adet tarihi birkaç gün geçtikten sonra çıkanda. İnşallah hamişsindir bayramı musmutlu geçirKızlar merhaba benimde bat 24 Ağustos az çok belirtilerim var kan tahlili verdim sizce belli olur mu gebelik
inşallah canım benim yaaa çok istiyorum ama bu ay önceki hislerime göre çok olumlu hissediyorum nedenseHerkesin farklı oluyor canım kiminin erken çıkanda var kiminin adet tarihi birkaç gün geçtikten sonra çıkanda. İnşallah hamişsindir bayramı musmutlu geçir
Bir yilimiz dolucak canm:) ....Hic korunmadik Ama olmadi bi bebiş.Sanirim dogal yollarla hamile kalamiyorm.Doktorada gitmedk hiç.Bu ayda olmassa artik gidiczBir yıldır bekliyorsunuz sanırım?
Yeni evlisin sanırım bizim de evlilik tıl dönümümüz 8 eylül ama ikinci yılımız olacak.tabi adet tarihime denk gelmiyorolsun
Ay ne güzel tablo inşallah canım@Cnsssss35 --> 1 Eylül
evaline --> 1 Eylül
F Fushiaa --> 1 Eylül
L lady8 --> 2 Eylül
turko2727 --> 2 Eylül
Myhsa --> 3 Eylül
H Hakay3201 ---> 4 Eylül
T tubiko35 --> 5 Eylül
@sonycan --> 6 Eylül
yelsem --> 7 Eylül
K Kivirciksaclikizinannesi --> 7 Eylül
safari_go --> 8 Eylül
Hasumran --> 10 Eylül
1 1melegimolsun ---> 12 Eylül
N Nehirr6 --> 12 Eylül
P Pudra16 --> 13 Eylül
Sanderling --> 14 Eylül
H Hsbgrhn --> 23 Eylül
November 22 --> 26 Eylül
Insallah bu ay hepimizzzz hamişssssss oluruuuzzzzz❤❤❤❤❤❤❤❤
insallah canimmm insallah@Cnsssss35 --> 1 Eylül
evaline --> 1 Eylül
F Fushiaa --> 1 Eylül
L lady8 --> 2 Eylül
turko2727 --> 2 Eylül
Myhsa --> 3 Eylül
H Hakay3201 ---> 4 Eylül
T tubiko35 --> 5 Eylül
@sonycan --> 6 Eylül
yelsem --> 7 Eylül
safari_go --> 8 Eylül
Hasumran --> 10 Eylül
N Nehirr6 --> 12 Eylül
P Pudra16 --> 13 Eylül
Sanderling --> 14 Eylül
H Hsbgrhn --> 23 Eylül
November 22 --> 26 Eylül
ben birkacgun once bitirdim gunde 1 bardak ictim sabahlari 10 gun ictim birde civan percemi aslan pencesi coban cantasi bir bardakta 10 bu karisimi yaptim simdu yumurtlama donemindeyimKiar sizce bu ay sogan suyu kullanalim mi?Ben bir kez kullandm da hamile kalamadm acaba Yjine baslassamii bilemedm:/
Ay hadi inşallah bak heyecan yaptım şimdi:))@Cnsssss35 --> 1 Eylül
evaline --> 1 Eylül
F Fushiaa --> 1 Eylül
L lady8 --> 2 Eylül
turko2727 --> 2 Eylül
Myhsa --> 3 Eylül
H Hakay3201 ---> 4 Eylül
T tubiko35 --> 5 Eylül
@sonycan --> 6 Eylül
yelsem --> 7 Eylül
safari_go --> 8 Eylül
Hasumran --> 10 Eylül
N Nehirr6 --> 12 Eylül
P Pudra16 --> 13 Eylül
Sanderling --> 14 Eylül
H Hsbgrhn --> 23 Eylül
November 22 --> 26 Eylül
Önce üzüldüm ama çoook sevindim hastalığı yenmene. Türkiyedeki neredeyse tüm kadınlar cinsellikten soğutularak yetiştirildiği için bu problemi yaşaman normal ama çok uzun sürmüş eşin de çok sabırlymış. Herkes tahammül edemez diye düşünüyorum.Canım benim hikayem çok uzun aslında :) 5 yıllık evliyim vajinismus hastasıydım. Yani eşim ile tam birleşme sağlanamıyordu. Bundan önceki yıllar bebek düşünmüyorduk son 1 yıldır akraba arkadaş olsun evlenen hemen doğurdu bile. Sonra bizde bebek istemeye başladık. Ben daha çok üzüldüm tabi. Çünkü hastalığımda vardı ama bu bebek isteği Benim kendi başıma 1 gecede yenmemi sağladı. Yıllarca boşa beklemişim :) hastalığı yeneli 5 ay oldu ondan öncede şırınga yöntemi ile hamile kalan çok okudum onuda denedim ama hiçbirinde hamile kalamadım. Aslında bebek isteyeli 1 yıla yakındır belki ama o Arada başka yöntemlerle denedim olmadı sonra hastalığı yendim şükür şimdi normal ilişki yaşayabiliyorum. Rabbim kimseye yaşatmasın. Hastalık bitti ama şimdi gebe kalamıyorum demek ki hala sınavım varmış diyorum Rabbim başka dert keder vermesin inşallah olur. Dışarda kimse bilmiyor yaşadıklarımı bir tek bu sitede yazıp paylaşınca rahatlıyorum biraz. Yıllarca sessiz kayıt olmadan okudum yazanları belki böyle rahatsızlığı olan varsa inşallah benimde birilerine faydam dokunur.
Once uzuldum ama çooook sevindim hastaligi yenmene. Aslinda bir cok kisi yasiyor bu sorunu ama cok uzun surmus esin de sabirliymis ne guzel. Neyse ki yenmissinCanım benim hikayem çok uzun aslında :) 5 yıllık evliyim vajinismus hastasıydım. Yani eşim ile tam birleşme sağlanamıyordu. Bundan önceki yıllar bebek düşünmüyorduk son 1 yıldır akraba arkadaş olsun evlenen hemen doğurdu bile. Sonra bizde bebek istemeye başladık. Ben daha çok üzüldüm tabi. Çünkü hastalığımda vardı ama bu bebek isteği Benim kendi başıma 1 gecede yenmemi sağladı. Yıllarca boşa beklemişim :) hastalığı yeneli 5 ay oldu ondan öncede şırınga yöntemi ile hamile kalan çok okudum onuda denedim ama hiçbirinde hamile kalamadım. Aslında bebek isteyeli 1 yıla yakındır belki ama o Arada başka yöntemlerle denedim olmadı sonra hastalığı yendim şükür şimdi normal ilişki yaşayabiliyorum. Rabbim kimseye yaşatmasın. Hastalık bitti ama şimdi gebe kalamıyorum demek ki hala sınavım varmış diyorum Rabbim başka dert keder vermesin inşallah olur. Dışarda kimse bilmiyor yaşadıklarımı bir tek bu sitede yazıp paylaşınca rahatlıyorum biraz. Yıllarca sessiz kayıt olmadan okudum yazanları belki böyle rahatsızlığı olan varsa inşallah benimde birilerine faydam dokunur.
Ovulasyona kadar icsem nasil olur ???Kızlar soğan suyunu öğlen yemeğinden 10 dakika önce ve akşam yemeğinden 10 dakika önce 15 gün boyunca kullanıp 6ay ara verin çok faydalı düzenli kullanıldığında bir daha ki ayda etkisini görürsünüz adet zamanında icmeyin çocuğa engel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?