- Konu Sahibi 1melegimolsun
-
Saol cnmEkledim canım
Saol cnmEkledim canım
Bende kullanmıştım aslında ama hangi ay içtiğimi hatırlamıyorum. Galiba 6 ayda bir her kadının içmesi yararlıydı. Acaba bende yine mi içsemKiar sizce bu ay sogan suyu kullanalim mi?Ben bir kez kullandm da hamile kalamadm acaba Yjine baslassamii bilemedm:/
Saol canım inşallah öyle olur...Kızlar hepiciğinizi ekledim :) inşallah güzel haberleri vereceğimiz tarihler olur
Başliyalimmi beraberr tatlmm :) Ne dersinn?Ama adetin 7 gunu baslayip 15 gun boyunca iciyorsunnBende kullanmıştım aslında ama hangi ay içtiğimi hatırlamıyorum. Galiba 6 ayda bir her kadının içmesi yararlıydı. Acaba bende yine mi içsem
Başlayalım canım. İbrahim saraçoğlu bi programında adet gittikten 2 gün sonra başlayın demişti ben öyle yaptım öncekinde canım. Şimdi adetimin 3. Günündeyim bitsin 2 gün bekler başlarım yine 15 gün içerim. Sen kaçıncı günündesin?Başliyalimmi beraberr tatlmm :) Ne dersinn?Ama adetin 7 gunu baslayip 15 gun boyunca iciyorsunn
Ekledim canım. Çok merak ediyorum ilk güzel haberi listemizden kim verecekSelam arkadaslar
Benide eklermisiniz bat 7 eylul
Kiz bnimkide 9.gunum bu aksam yemektn once icicem insallah :)Başlayalım canım. İbrahim saraçoğlu bi programında adet gittikten 2 gün sonra başlayın demişti ben öyle yaptım öncekinde canım. Şimdi adetimin 3. Günündeyim bitsin 2 gün bekler başlarım yine 15 gün içerim. Sen kaçıncı günündesin?
Selam canım.. hormon testini genelde adetin ikinci günü yapıyorlar bilgi verici olması açısından. O yüzden yapmak istememiştir doktorunGünaydın kızlar herkese. Bugün doktora gittim hormon testi yaptırmak istiyorum dedim yapmadı önce alttan muayene etmem lazım dedi bende uygun değilim şimdi kan versem dedim olmaz dedi gönderdi çok moralimi bozdu ya. Bizim hangi testi yaptırmaya hakkımız yok mu? Doktoru şikayet etmeyi düşünüyorum
İç canım inşallah şifa olur. Benimkide bitsin başlarım içmeyeKiz bnimkide 9.gunum bu aksam yemektn once icicem insallah :)
Insallah canm.Sanada şifa olurda bu ay bebiş haberini veririzzz:))))İç canım inşallah şifa olur. Benimkide bitsin başlarım içmeye
Yok canım adam tersti. Adetin 3. Günüde yapılıyor testler. Bundan birkaç ay önce başka doktora gitmiştim o test yapmıştı. alttan muayene için uygunmusun diye sormuştu uygun değilim deyince yapmadı. Testlerimi yenilemek istedim Ama bu adam kapıdan girdim direk kim söyledi hormon testini niye yapılıyormuş alttan muayene olmadan olmaz git barkodu iptal ettir... bi kovmadığı kaldı. Devlet hastanelerinde Altan muayene olmayı istemiyorum maaşallah odada herkes var birde çok tersler. Hormon testleri özelde pahalı oluyor diye burda yaptırayım özelde doktora yumurta takibine gideceğim o zaman da gösteririm diye düşünmüştüm ama maalesef o kadar saat boşa beklemiş oldum.Selam canım.. hormon testini genelde adetin ikinci günü yapıyorlar bilgi verici olması açısından. O yüzden yapmak istememiştir doktorun
Amin canım inşallah artık çok ihtiyacım var bu haberi almaya. Rabbim herkesin kucağını doldursunInsallah canm.Sanada şifa olurda bu ay bebiş haberini veririzzz:))))
Merhaba yumurta takibi nasıl yapılıyor. İlaç filan veriyor mu doktor ve ne kadar zamanda bir kontrole gitmemiz gerekiyor? Aydınlatırsanız sevinirim ben de yarın doktora gideceğim ve sanırım yumurta takibi isteyeceğim. Ama sanırım önce rahim filmi filan çekiliyor??? Çekilmesi gerekir sanırım. Saçmaladım biraz ☺☺☺neyse eşim de yarın spermiogram yaptırıcak. Hayırlısı artık hepimiz için.Bende 2 aydır erken oluyorum canım belkide havalardandır. Daha hiç ilaç kullanmadım sadece soğan kürü yapmıştım birkaç ay önce. Erken yumurtluyormuşum o yüzden doktor adetin 8. Günü gel dedi öyle gidip yumurta takibi yapacağız birde eşime sperm testi yapılacak hafta sonu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?