Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy coook guzel bir topik olsmusnnn.Hayirlii olsunn❤❤❤Hepimize ugurluu gelsin insallah...Bnde agustosta kirmizi karti yedim Bat 8 eylul insallah olmamm Bnide eklermisn tatlm:) 1 1melegimolsun

Kiar sizce bu ay sogan suyu kullanalim mi?Ben bir kez kullandm da hamile kalamadm acaba Yjine baslassamii bilemedm:/
Bende kullanmıştım aslında ama hangi ay içtiğimi hatırlamıyorum. Galiba 6 ayda bir her kadının içmesi yararlıydı. Acaba bende yine mi içsem

Başliyalimmi beraberr tatlmm :) Ne dersinn?Ama adetin 7 gunu baslayip 15 gun boyunca iciyorsunn
Başlayalım canım. İbrahim saraçoğlu bi programında adet gittikten 2 gün sonra başlayın demişti ben öyle yaptım öncekinde canım. Şimdi adetimin 3. Günündeyim bitsin 2 gün bekler başlarım yine 15 gün içerim. Sen kaçıncı günündesin?

Kiz bnimkide 9.gunum bu aksam yemektn once icicem insallah :)

Selam canım.. hormon testini genelde adetin ikinci günü yapıyorlar bilgi verici olması açısından. O yüzden yapmak istememiştir doktorun

Selam canım.. hormon testini genelde adetin ikinci günü yapıyorlar bilgi verici olması açısından. O yüzden yapmak istememiştir doktorun
Yok canım adam tersti. Adetin 3. Günüde yapılıyor testler. Bundan birkaç ay önce başka doktora gitmiştim o test yapmıştı. alttan muayene için uygunmusun diye sormuştu uygun değilim deyince yapmadı. Testlerimi yenilemek istedim Ama bu adam kapıdan girdim direk kim söyledi hormon testini niye yapılıyormuş alttan muayene olmadan olmaz git barkodu iptal ettir... bi kovmadığı kaldı. Devlet hastanelerinde Altan muayene olmayı istemiyorum maaşallah odada herkes var birde çok tersler. Hormon testleri özelde pahalı oluyor diye burda yaptırayım özelde doktora yumurta takibine gideceğim o zaman da gösteririm diye düşünmüştüm ama maalesef o kadar saat boşa beklemiş oldum.

Merhaba yumurta takibi nasıl yapılıyor. İlaç filan veriyor mu doktor ve ne kadar zamanda bir kontrole gitmemiz gerekiyor? Aydınlatırsanız sevinirim ben de yarın doktora gideceğim ve sanırım yumurta takibi isteyeceğim. Ama sanırım önce rahim filmi filan çekiliyor??? Çekilmesi gerekir sanırım. Saçmaladım biraz ☺☺☺neyse eşim de yarın spermiogram yaptırıcak. Hayırlısı artık hepimiz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…