- 21 Aralık 2016
- 2.302
- 1.936
- 83
- Konu Sahibi 1melegimolsun
-
Ekledim canımbat 2 eylül beni de ekleyinn:)
Bende denerim olmadı olumlu sonuç alan çok fazla :)Benimde midem çok hassas içemem sanıyordum ama sevdim bile tadını içiliyor :)
Şifa için katlanıyoruz valla yeterki bebek olsun acıda olsa tadı içeriz inşallah faydasını görürsünBende denerim olmadı olumlu sonuç alan çok fazla :)
Öyle canım sonucu güzel olsun bebek için tadı önemli değil şifa olsun yeterki içilir inşallahŞifa için katlanıyoruz valla yeterki bebek olsun acıda olsa tadı içeriz inşallah faydasını görürsün
Ekledim canım. Bende her ay adet olunca umutsuz oluyorum birkaç gün kötü geçiyor ağlamaklı sonra tekrar denemeye devam ediyorum. Var demek ki vakti zamanı Rabbim in yazdığı zaman gelir. Eşin hiç muayene oldu mu? Doktorlar önce eşleriniz muayene olsun diyor bizlerin testleri çokmuş çünkü.selam kizlar bat 2 EYLUL ama umutsuzum iki ay klomen kullandim catladigi halde olmadi toplanmda 4 aydir deniyoruz bu ay 5. deneme bubay doktor ilacsiz bakicam sana dedi 14.gungel dedi bugun 14. gunumdu gittim 12mm mis yumurtam belkide erken yumurtladigin vardır kanaldadir iliskiye devam dedi
ben bu ay sogan kuru yaptim sabahlari 1 bardak aksamlarida ebru destanin kurunden 1 bardak ictim 10 yaptim bunlari kasiklarimda agri var insallah büyür yumurta yoksa iglelerle buyumeye gececem ama yoruldum belki bu aydan sonra ara veririm
evet canim esim test yaptirdi onda sorun yok hem bizim.ilk cocuk degil diger cocuktada ben tedavi gordum 7 sene sonra korunmayi biraktim 5 aydir olmuyor dogum kontrol hapiyla her ay adet oluyorum diye iciyordumEkledim canım. Bende her ay adet olunca umutsuz oluyorum birkaç gün kötü geçiyor ağlamaklı sonra tekrar denemeye devam ediyorum. Var demek ki vakti zamanı Rabbim in yazdığı zaman gelir. Eşin hiç muayene oldu mu? Doktorlar önce eşleriniz muayene olsun diyor bizlerin testleri çokmuş çünkü.
bende 4 aydır deniyorum. İkinci ovülasyon deneyişim dün kırmızı çizgiydi bikaç gündür değerlendirdik. Hayırlısı olsun inşallh. Benide ekleyin 1 eylül... Birde belirti yaşayanlar yazsın bakalım inşallh hepimiz güzel haberler alırız... :)Ekledim canım. Bende her ay adet olunca umutsuz oluyorum birkaç gün kötü geçiyor ağlamaklı sonra tekrar denemeye devam ediyorum. Var demek ki vakti zamanı Rabbim in yazdığı zaman gelir. Eşin hiç muayene oldu mu? Doktorlar önce eşleriniz muayene olsun diyor bizlerin testleri çokmuş çünkü.
Yine teselli bir evladınız var Allah uzun ömürler versin. Korunduğunuz için hemen olmuyor demek ki inşallah en kısa zamanda olur ikinci bebeğinizde. Benim hiç olmadı bazen acaba hiç anne olamayacakmıyım diye düşünüyorum. İnşallah bu tarihlerimizin hepsinin karşısına bebeklerimizin doğum tarihlerini yazarızevet canim esim test yaptirdi onda sorun yok hem bizim.ilk cocuk degil diger cocuktada ben tedavi gordum 7 sene sonra korunmayi biraktim 5 aydir olmuyor dogum kontrol hapiyla her ay adet oluyorum diye iciyordum
bende oyle dusunurdum 2 sene.sonunda tedavilerle.iglerle.hamile kaldim asla olmucak diye umutsuzlasmstim sakin kotu düşünüp strese girme ozaman vucutta kendini hamilelige kapatirmis poZitif ol canimYine teselli bir evladınız var Allah uzun ömürler versin. Korunduğunuz için hemen olmuyor demek ki inşallah en kısa zamanda olur ikinci bebeğinizde. Benim hiç olmadı bazen acaba hiç anne olamayacakmıyım diye düşünüyorum. İnşallah bu tarihlerimizin hepsinin karşısına bebeklerimizin doğum tarihlerini yazarız
Ekledim canım. Test silikleşmeye başladığındada ilişkiye devam edin diyorlar bırakma devam et canım sendebende 4 aydır deniyorum. İkinci ovülasyon deneyişim dün kırmızı çizgiydi bikaç gündür değerlendirdik. Hayırlısı olsun inşallh. Benide ekleyin 1 eylül... Birde belirti yaşayanlar yazsın bakalım inşallh hepimiz güzel haberler alırız... :)
bugün silik dün koyuydu ama bugünü de değerlendiricem dediğin gibi:)Ekledim canım. Test silikleşmeye başladığındada ilişkiye devam edin diyorlar bırakma devam et canım sende
Her ay kırmızıları görünce birkaç gün toparlayamıyorjm kendimi etraftan bebek Yok mu hala soruları... ister istemez stres oluyorum. İnsanlara karşı bebek yapmayı çok düşünmüyor gibi söylüyorum ama içimde üzülüyorum. Mutluluk pozları veriyorum yani dışarıyabende oyle dusunurdum 2 sene.sonunda tedavilerle.iglerle.hamile kaldim asla olmucak diye umutsuzlasmstim sakin kotu düşünüp strese girme ozaman vucutta kendini hamilelige kapatirmis poZitif ol canim
Aynen canım değerlendir bu akşamıda hadi inşallah bebiş olsunbugün silik dün koyuydu ama bugünü de değerlendiricem dediğin gibi:)
bende cok iyi bilirim o duygulari canim ama.sakin umutsuz olmaaaHer ay kırmızıları görünce birkaç gün toparlayamıyorjm kendimi etraftan bebek Yok mu hala soruları... ister istemez stres oluyorum. İnsanlara karşı bebek yapmayı çok düşünmüyor gibi söylüyorum ama içimde üzülüyorum. Mutluluk pozları veriyorum yani dışarıya
Ekledim canım. Gebelik takvimini totem olarak mı oluşturdun? İnşallah gerek kalmadan bayramda çifte bayram yaşarsın hamile kalmış
Benimde 12 eylül benide katın kizlarKızlar merhaba benim ağutos ayıda kırmızılar geldi. Yeni bat 12 eylül. Bu ay yumurta takibine gideceğim. Gelin hep birlikte batlarımızı yazalım ve herkes hamile kalmak için neler yaptığını paylaşsın. Belki birilerine de çare oluruz
@Cnsssss35 --> 1 Eylül
evaline --> 1 Eylül
@lady8 --> 2 Eylül
turko2727 --> 2 Eylül
@Hakay3201 ---> 4 Eylül
@tubiko35 --> 5 Eylül
@sonycan --> 6 Eylül
Hasumran --> 10 Eylül
1 1melegimolsun ---> 12 Eylül
@Pudra16 --> 13 Eylül
@Sanderling --> 14 Eylül
@Hsbgrhn --> 23 Eylül
@November 22 --> 26 Eylül
Ekledim canımBenimde 12 eylül benide katın kizlar
Ekledim canım1 1melegimolsun benimde 7 eylül benide eklermisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?