Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
selam kizlar bat 2 EYLUL ama umutsuzum iki ay klomen kullandim catladigi halde olmadi toplanmda 4 aydir deniyoruz bu ay 5. deneme bubay doktor ilacsiz bakicam sana dedi 14.gungel dedi bugun 14. gunumdu gittim 12mm mis yumurtam belkide erken yumurtladigin vardır kanaldadir iliskiye devam dedi
ben bu ay sogan kuru yaptim sabahlari 1 bardak aksamlarida ebru destanin kurunden 1 bardak ictim 10 yaptim bunlari kasiklarimda agri var insallah büyür yumurta yoksa iglelerle buyumeye gececem ama yoruldum belki bu aydan sonra ara veririm

Ekledim canım. Bende her ay adet olunca umutsuz oluyorum birkaç gün kötü geçiyor ağlamaklı sonra tekrar denemeye devam ediyorum. Var demek ki vakti zamanı Rabbim in yazdığı zaman gelir. Eşin hiç muayene oldu mu? Doktorlar önce eşleriniz muayene olsun diyor bizlerin testleri çokmuş çünkü.

evet canim esim test yaptirdi onda sorun yok hem bizim.ilk cocuk degil diger cocuktada ben tedavi gordum 7 sene sonra korunmayi biraktim 5 aydir olmuyor dogum kontrol hapiyla her ay adet oluyorum diye iciyordum

bende 4 aydır deniyorum. İkinci ovülasyon deneyişim dün kırmızı çizgiydi bikaç gündür değerlendirdik. Hayırlısı olsun inşallh. Benide ekleyin 1 eylül... Birde belirti yaşayanlar yazsın bakalım inşallh hepimiz güzel haberler alırız... :)

evet canim esim test yaptirdi onda sorun yok hem bizim.ilk cocuk degil diger cocuktada ben tedavi gordum 7 sene sonra korunmayi biraktim 5 aydir olmuyor dogum kontrol hapiyla her ay adet oluyorum diye iciyordum
Yine teselli bir evladınız var Allah uzun ömürler versin. Korunduğunuz için hemen olmuyor demek ki inşallah en kısa zamanda olur ikinci bebeğinizde. Benim hiç olmadı bazen acaba hiç anne olamayacakmıyım diye düşünüyorum. İnşallah bu tarihlerimizin hepsinin karşısına bebeklerimizin doğum tarihlerini yazarız

bende oyle dusunurdum 2 sene.sonunda tedavilerle.iglerle.hamile kaldim asla olmucak diye umutsuzlasmstim sakin kotu düşünüp strese girme ozaman vucutta kendini hamilelige kapatirmis poZitif ol canim

Ekledim canım. Test silikleşmeye başladığındada ilişkiye devam edin diyorlar bırakma devam et canım sende

bende oyle dusunurdum 2 sene.sonunda tedavilerle.iglerle.hamile kaldim asla olmucak diye umutsuzlasmstim sakin kotu düşünüp strese girme ozaman vucutta kendini hamilelige kapatirmis poZitif ol canim
Her ay kırmızıları görünce birkaç gün toparlayamıyorjm kendimi etraftan bebek Yok mu hala soruları... ister istemez stres oluyorum. İnsanlara karşı bebek yapmayı çok düşünmüyor gibi söylüyorum ama içimde üzülüyorum. Mutluluk pozları veriyorum yani dışarıya

bende cok iyi bilirim o duygulari canim ama.sakin umutsuz olmaaa

Ekledim canım. Gebelik takvimini totem olarak mı oluşturdun? İnşallah gerek kalmadan bayramda çifte bayram yaşarsın hamile kalmış
Benimde 12 eylül benide katın kizlar

Günaydın kızlar herkese. Bugün doktora gittim hormon testi yaptırmak istiyorum dedim yapmadı önce alttan muayene etmem lazım dedi bende uygun değilim şimdi kan versem dedim olmaz dedi gönderdi çok moralimi bozdu ya. Bizim hangi testi yaptırmaya hakkımız yok mu? Doktoru şikayet etmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…