Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabb'im bilir her şeyin hayırlısını üzülme

ayyy inşallah rabbim hepimize nasip etsin ya :)

married_woman --> 1 Eylül
evaline --> 1 Eylül
F Fushiaa --> 1 Eylül
L lady8 --> 2 Eylül
turko2727 --> 2 Eylül
Myhsa --> 3 Eylül
H Hakay3201 ---> 4 Eylül
T tubiko35 --> 5 Eylül
sonican --> 6 Eylül
yelsem --> 7 Eylül
K Kivirciksaclikizinannesi --> 7 Eylül
safari_go --> 8 Eylül
Hasumran --> 10 Eylül
1 1melegimolsun ---> 12 Eylül
N Nehirr6 --> 12 Eylül
P Pudra16 --> 13 Eylül
Sanderling --> 14 Eylül
H Hsbgrhn --> 23 Eylül
November 22 --> 26 Eylül

Aminn aminnn aminnn Ya Rabbel Aleminnn❤❤❤❤Insallah bizde anne olucazzz

Ay benimde çok hafif kanamam var bat 7 gün var belim karnım kasiklarim ağrıyor baş ağrısı da var neden acaba ya

Aminn canım hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz hepimize

Aminnn insallah

2015 Mayıs annesiyim,ilk bebeğimi de Eylül ayında öğrenmiştim. Bata 4 gün kala. İnşallah şimdi de bebeklerimizi hep birlikte öğreniriz. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin ve sağlıkla kucağımiza alalım bebislerimizi inşallah

Kızlar ben soğan suyunu denemiştim ya 8de acillik oldum.bana cok dokundu ağrı kesici iğne yaptılar yumurtlama günümde takvime göre 18i bir zararı olur mu acaba ama gebelik var mi diye sordu bende düşünüyoruz ama adetim 2 hafta oldu biteli dedim ona göre birsey yapmıştır galiba

Geçmiş olsun öncelikle, gebelik durumunu söylediysen kesinlikle ona göre bişey yapmışlardır. Riske atmazlar o yönden kalbin ferah olsun

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Ben de aynı yollardan geçtim aynı dertle uğraştım. hele o kimseyle paylaşamama durumu ve herkesin artık çocuk sorup durması insanı çok kötü etkiliyor. Ben de çok şükür sonunda yendim bitti gitti : ) tabii psikoloji hemen düzelmiyor ama, inşallah sana da bana da ve bizim gibi yıllarca bir şeylerin olmasını sabredip bekleyen herkese rabbim bebeklerimizi verir ve kötü günleri tamamen unutturur

İnşallah canım sanki hamile kalsam bütün dünyalar benim olacak herşeyi unutacağım

Dün başladım soğan kürüne. Başta çok tedirgindim nasıl içilecek diye ama tadı kötü değil. Sadece koklamadan içmek gerekiyor. Böyle koklamadan 3-4 nefeste koca kupayı yutmak gerekiyor. Aç karnına içildiği için bende içtiğim ilk 5 dakika hafif mide bulantısı yaptı ama dayanılmayacak bir şey değil. Birde midesi hassas olanlar mide koruyucu kullansın soğan kürünü içerken. Kesinlikle içilmeyecek bir şey değil.

14 eylul beni de yazin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…