• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Umutlar Eylül-Ekime Kaldı Diyenler Haydi Buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar gunaydin ya benim sabah kalktığımdan beri belimde ve sol kasikta inanılmaz ağrı var egilip dogrulamiyorm bide akinti cok bugün 14.günum eşimle hiç ilişki olmadı acaba yumurtlamami oldu bole ağrım var esimle 10 gündur konuşmuodum kafaya almaya çalıştım bakalım inşallah aksama bisyler olur bayadir yapmadik spermler de kaliteli olur herlde bu ay hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin Rabbim.Aşure günü hepimize çok dua ettim kızlar

Kizlar gecen ay klomen kullandim. Adetin 14. Gunu dr a gitmiştim. Yumurtan yok hic olmamış dedi. Bir daha da cagirmadi. Ama dun takvime göre adet olmam gerekiyordu. Olmadim henuz. Sizce gebelik olma ihtimali olabilir mi bu durumdada ? Napmaliyim sizce

Maalesef ben erken kırmızılari gördüm :KK43:
Sıkma Canını inşallah bir dahaki aya ;) moral bozmak yok.
beni de ekleyin . Bat 16 Ekim :)
Tamam canım ekliyorum :)
Kızlar gunaydin ya benim sabah kalktığımdan beri belimde ve sol kasikta inanılmaz ağrı var egilip dogrulamiyorm bide akinti cok bugün 14.günum eşimle hiç ilişki olmadı acaba yumurtlamami oldu bole ağrım var esimle 10 gündur konuşmuodum kafaya almaya çalıştım bakalım inşallah aksama bisyler olur bayadir yapmadik spermler de kaliteli olur herlde bu ay hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin Rabbim.Aşure günü hepimize çok dua ettim kızlar
belki de tam çatlama ağrısıdır ve tam zamanında ilişki olur ;) sağ ol canım benim de dualarım hep bizlere.. Eşinle böyle zamanlarda küsme :)) bizim de çok denk gelir sinir olurum ben de :)
Bilmiyorum olabilirde canım bi kaç gün bekleyip dr gidicem bakalım hayırlısı olsun inşallah:KK66:
Tamam bakalım haber et bize :)
Kizlar gecen ay klomen kullandim. Adetin 14. Gunu dr a gitmiştim. Yumurtan yok hic olmamış dedi. Bir daha da cagirmadi. Ama dun takvime göre adet olmam gerekiyordu. Olmadim henuz. Sizce gebelik olma ihtimali olabilir mi bu durumdada ? Napmaliyim sizce
Allah Allah neden bir daha çağırmadı ki?? Bu doktorlar da sinir ediyor. Valla canım hiç bilmiyorum bir test yapsana, en azından kafan rahatlar ayy inşallah güzel haberdar :))

Beni de ekler misin canim
pek bu ayda ümidim yok ama Allah buyuktur bat biraz duzensizlesti ama 23 ekim olarak ekleye bilirsin canim
Insallah en kisa zaman da mutlu haberler duyariz birbirimizden

Bu arada ben hikayemi anlatayım. 28 yaşındayım. 4 senelik evliyim. İlk evlendiğinde çocuk istemedim. Korunduğumuz halde 1 gebeliğim oldu, çok üzülmüştüm anlamıştım. O da beni istemedi sanırım 8 haftalıkken kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım. Allah biliyor ya çok üzülmüştüm bile. Şimdi düşünüyorum ve çok üzülüyorum o hislerim için. Bu olaydan sonra hemen hamile kalırım sandım baya korundum. İlk korunmayı bıraktığımda kimyasal gebelik yaşadım. O bana o kadar dokundu ki... Neyse yine zorunlu bir korunma süreci..

Eşim futbolcu benim. Sürekli kampları oluyor. Şimdi de düzenli ilişkimiz olmuyor ya da olduğunda günleri kavuruyoruz, çok yiprandim. Dertlesecek beraber gün sayacak birileri olsun istiyorum. Siz de hikaye izi paylaşirsaniz birlikte hamile kalmayı bekleriz
Merhaba benim eşimde futbolcu maçlar bitince yaz boyunca denedik olmadı şimdi sezon içinde kamp günleri maç öncesi derken ovülasyon günlerini çok nadir tutturabiliyoruz henüz bir gelişme yok inşallah hepimize nasip olur gerçekten çok yıpratıcı bir süreç :(

Canım naptın var mı gelişme? Test yaptın mı?

Beni de ekler misin canim
pek bu ayda ümidim yok ama Allah buyuktur bat biraz duzensizlesti ama 23 ekim olarak ekleye bilirsin canim
Insallah en kisa zaman da mutlu haberler duyariz birbirimizden
Ekledim canım :) inşallah alicaz hepimiz güzel haberleri:) korunmayı bırakınca regl düzeni değişiyor biraz ondandır o merak etme:)
Maalesef bende kırmızıları gördüm. Umutlar ekime kaldı :110:
Olsun moral bozmak yok:) Ekim uğurlu gelecek bence :)
Merhaba benim eşimde futbolcu maçlar bitince yaz boyunca denedik olmadı şimdi sezon içinde kamp günleri maç öncesi derken ovülasyon günlerini çok nadir tutturabiliyoruz henüz bir gelişme yok inşallah hepimize nasip olur gerçekten çok yıpratıcı bir süreç :KK43:

Ahh ahh seni en iyi ben anlarım. Gerçekten çok kısıtlı zamanımız var. Bir de bazı günler ilişki yasak oluyor ya benim ovulasyon da hep o döneme denk geliyor.. inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz

Canım naptın var mı gelişme? Test yaptın mı?

Ekledim canım :) inşallah alicaz hepimiz güzel haberleri:) korunmayı bırakınca regl düzeni değişiyor biraz ondandır o merak etme:)

Olsun moral bozmak yok:) Ekim uğurlu gelecek bence :)

Ahh ahh seni en iyi ben anlarım. Gerçekten çok kısıtlı zamanımız var. Bir de bazı günler ilişki yasak oluyor ya benim ovulasyon da hep o döneme denk geliyor.. inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz
Maalesef bu ayda denk geliyor tamda maç gününe napıcaz böyle bilmiyorum birde herkes düşünmeyin oluruna bırakın düşününce olmuyor diyorlar bi anlasalar bizim 2 günde bir ilişki yaşama şansımız yokki mecburen takip etmek zorundayım kafam karmakarışık ne düşünüceğimi şaşırdım

Maalesef bu ayda denk geliyor tamda maç gününe napıcaz böyle bilmiyorum birde herkes düşünmeyin oluruna bırakın düşününce olmuyor diyorlar bi anlasalar bizim 2 günde bir ilişki yaşama şansımız yokki mecburen takip etmek zorundayım kafam karmakarışık ne düşünüceğimi şaşırdım
Aynen öyle.. Böyle olunca da kafaya çok takılıyor maalesef.. Hoş bir sürü futbolcunun da 2_3 tane çocuğu var.. Biraz da şans meselesi sanırım

Canım bende kırmızı kart yiyenlerdenim :) 6 kasım yeni bat bakalım
Ben de her an olabilirim .. Hadi bakalım ekim uğurlu gelsin

Aralıkta 4 yıllık evli olacağım, keşke ilk yıllar hiç korunmasaydım diyordun ki hayatımdan keşkeleri çıkardım..

D duygudeni bat 6 Kasım
sonican sonican bat 30 Eylül

sadeceMelek sadeceMelek bat

mayissinegi mayissinegi bat 3 Ekim
@Gulasor62 bat 7 ekim
@Gelartik00 bat 7 ekim
sekersizcikolata sekersizcikolata bat 10 ekim
@Lina dmrkrn bat 11 Ekim
@sevgili_can_ bat 12 ekim
G gulsahali88 bat 15 ekim
K kbrnr1993 bat 16 Ekim
E Eliza7979 bat 17 Ekim
@ReLaX02 bat 17 Ekim
@gzmdncr33 bat 17 ekim
@Smartanne bat 22 ekim
__Eva_ __Eva_ bat 23 Ekim
@fnd_50 bilmiyor

Eylül-ekim hamilelik dusunenler, toplanalım dertleşelim:)
Ve hamileyim :))
Bu arada ben hikayemi anlatayım. 28 yaşındayım. 4 senelik evliyim. İlk evlendiğinde çocuk istemedim. Korunduğumuz halde 1 gebeliğim oldu, çok üzülmüştüm anlamıştım. O da beni istemedi sanırım 8 haftalıkken kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım. Allah biliyor ya çok üzülmüştüm bile. Şimdi düşünüyorum ve çok üzülüyorum o hislerim için. Bu olaydan sonra hemen hamile kalırım sandım baya korundum. İlk korunmayı bıraktığımda kimyasal gebelik yaşadım. O bana o kadar dokundu ki... Neyse yine zorunlu bir korunma süreci..

Eşim futbolcu benim. Sürekli kampları oluyor. Şimdi de düzenli ilişkimiz olmuyor ya da olduğunda günleri kavuruyoruz, çok yiprandim. Dertlesecek beraber gün sayacak birileri olsun istiyorum. Siz de hikaye izi paylaşirsaniz birlikte hamile kalmayı bekleriz

Back