- 21 Aralık 2016
- 2.302
- 1.936
- 83
- Konu Sahibi 1melegimolsun
-
Bende 2 aydır erken oluyorum canım belkide havalardandır. Daha hiç ilaç kullanmadım sadece soğan kürü yapmıştım birkaç ay önce. Erken yumurtluyormuşum o yüzden doktor adetin 8. Günü gel dedi öyle gidip yumurta takibi yapacağız birde eşime sperm testi yapılacak hafta sonu.Canım benimde 4 Eylul tabi erken gelmezse 2 aydir erken geliyor bu ayda daha dun bitti hayırlısı diyelim regl skntimdan dolayı doktora gittim çocuk istediğimi de söyledim klomen verdi bugün 2. Günüm kullanmaya devam inşallah bu ay hepimiz için güzel olur
Stres çok etkili deniliyor ama kafaya takmadan insan duramıyor. Bende isterdim bu ay hiç düşünmedim hamile kalmışım demeyi ama olmuyorBende ilk defa ilaç kullanıyorum cnm dün kontrole gittim iste hep düzenlidir normalde iki ay üst üste 23 günde bir regl olunca rahat edemedim inşallah sizin sonuçlarda güzel çıkar bizde bu ay gün aşırı birlikte olmayı deneyecegiz hic kendimi strese sokmayacagim hayırlısı bakalım
hayırlı sağlıklı olsun inşallah canım. Benimde nedense hep gönlümden kız geçmiştir ama en önemlisi hayırlı sağlıklı olması diyorum.Bende eylulde hamilelik dusunuyorum 15 atlik bir oglum var kiz istiyorum insallah
İnşallah canım uğurlu gelir yukarda liste yapıyorum bat tarihlerini bakalım ilk güzel haberi kim verecekKızlar benim de bat 5 eylül. Bu ay akışına bıraktım bakalım eylül ayı uğurlu gelir mi
Kızlar merhaba benim ağutos ayıda kırmızılar geldi. Yeni bat 12 eylül. Bu ay yumurta takibine gideceğim. Gelin hep birlikte batlarımızı yazalım ve herkes hamile kalmak için neler yaptığını paylaşsın. Belki birilerine de çare oluruz
H Hakay3201 ---> 4 Eylül
1 1melegimolsun ---> 12 Eylül
T tubiko35 --> 5 Eylül
Ekledim canım. Gebelik takvimini totem olarak mı oluşturdun? İnşallah gerek kalmadan bayramda çifte bayram yaşarsın hamile kalmış olursunBenide ekler misin canim bat 1 eylül bende soğan kuru yapıyorum ve ovulasyon testi aldim yumurta takibi yapacağım bu ayda olmazsa rahim filmi çekilecek insallah gerek kalmaz :)
Aynen kuzum insallah uğurlu gelir :)Ekledim canım. Gebelik takvimini totem olarak mı oluşturdun? İnşallah gerek kalmadan bayramda çifte bayram yaşarsın hamile kalmış olursun
Ekledim canım inşallah eylüle kalmadan bu ay güzel haberleri alırsınBenim ağustos bat 25 ama umudum yok ağustosta eylüle inşallah diyorum eylül bat 23 umarım ozamana olur.beni de eylüle ekleyebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?