Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
married_woman married_woman --> 1 Eylül :anneadayı:
@evaline --> 1 Eylül:anneadayı:
@Fushiaa --> 1 Eylül:anneadayı:
@lady8 --> 2 Eylül:anneadayı:
turko2727 turko2727 --> 2 Eylül:anneadayı:
@myhsa --> 3 Eylül:anneadayı:
@Hakay3201 ---> 4 Eylül:anneadayı:
@tubiko35 --> 5 Eylül:anneadayı:
@sonycan --> 6 Eylül:anneadayı:
@yelsem --> 7 Eylül:anneadayı:
@Kivirciksaclikizinannesi --> 7 Eylül :anneadayı:
safari_go safari_go --> 8 Eylül:anneadayı:
@Hasumran --> 10 Eylül:anneadayı:
1 1melegimolsun ---> 12 Eylül:anneadayı:
@Nehirr6 --> 12 Eylül:anneadayı:
@Pudra16 --> 13 Eylül:anneadayı:
@Sanderling --> 14 Eylül:anneadayı:
@Hsbgrhn --> 23 Eylül:anneadayı:
@November 22 --> 26 Eylül:anneadayı:

Insallah bu ay hepimizzzz hamişssssss oluruuuzzzzz❤❤❤❤❤❤❤❤:anne:

Inşallah kuzum ALLAH kucagimizi bos birakmasin :)

Kızlar soğan suyunu öğlen yemeğinden 10 dakika önce ve akşam yemeğinden 10 dakika önce 15 gün boyunca kullanıp 6ay ara verin çok faydalı düzenli kullanıldığında bir daha ki ayda etkisini görürsünüz adet zamanında icmeyin çocuğa engel

Canim ben içtim ama 6gunden sonra içemiyorum aşırı derece göğüs hassasiyeti ve uykudan kaldıracak kadar kasık agrisi dayanamadım 7.gun bıraktım : (

Önce üzüldüm ama çoook sevindim hastalığı yenmene. Türkiyedeki neredeyse tüm kadınlar cinsellikten soğutularak yetiştirildiği için bu problemi yaşaman normal ama çok uzun sürmüş eşin de çok sabırlymış. Herkes tahammül edemez diye düşünüyorum.

Once uzuldum ama çooook sevindim hastaligi yenmene. Aslinda bir cok kisi yasiyor bu sorunu ama cok uzun surmus esin de sabirliymis ne guzel. Neyse ki yenmissin :KK54: benim de cokca tatli birazcik huzunlu bir hikayem var. 5aylik bebegimi erken dogumla kaybettim. Ben de kimseye acmadim yaralarimi hep dimdik durmaya calistim ama cok uzuldum tarifi yok uzuntumun. Yine kizimin annesi oldugum icin o duyguyu yasadigim icin cok mutluyum. 7 aydir bekliyorum ben de... İnsallah Rabbim her seye kadir. Her halimizi bilen O. Bizim de elimizi bos cevirmeyecek insallah
Evlendiğimizin ilk günleri bu hastalığı bilmediğimiz için önce sorun yaşadık sonra eşim ya nette okudu araştırdı bilmiyorum değişti çok anlayışlı birisi oldu hiç beni zorlamadı. Ben üzülüyordum bana destek oluyordu ömür boyu böyle yaşarım hayat bundan ibaret değil sen beni mutlu ediyorsun diye ama tabi ki yinede eksiklik hissediyordum. Sonra şükürler olsun oldu bitti. Aslında yenmeme vesile olan bir doktor var öyle şefkatli öyle güzel ilgilendiki benimle. Normal bir kadın Doğum doktoru bu hastalığında doktoru değildi. O doktora gittikten 2 gün sonra kendim evde yendim. sadece anatomik yapımda problem varmı diye muayene olmak için gittim ilk defa eşim dışında yüz yüze birine anlatmıştım hatta ağladım yanında ama Allah bin kere razı olsun bana çok iyi davrandı. O yüzden her doktor bu konularda anlayışlı değil. Benim de ne ailem ne arkadaşım hastalığımı kimseye anlatmadım sadece eşimle ikimiz. O yüzden etrafta herkes 5 yıl oldu hani bebek neden Yok yoksa olmuyormu diye bir sürü sorular ama oysaki benim içimde fırtınalar kopuyordu hastalığımı bilmiyorlardı herşeyi kendi içimde yaşadım.

Senin içinde üzüldüm canım hazırlıklarına başlıyorsun sonra Birden herşey bozuluyor. Allah hayırlı sağlıklı evlat versin en kısa zamanda inşallah.

Evlendiğimizin ilk günleri bu hastalığı bilmediğimiz için önce sorun yaşadık sonra eşim ya nette okudu araştırdı bilmiyorum değişti çok anlayışlı birisi oldu hiç beni zorlamadı. Ben üzülüyordum bana destek oluyordu ömür boyu böyle yaşarım hayat bundan ibaret değil sen beni mutlu ediyorsun diye ama tabi ki yinede eksiklik hissediyordum. Sonra şükürler olsun oldu bitti. Aslında yenmeme vesile olan bir doktor var öyle şefkatli öyle güzel ilgilendiki benimle. Normal bir kadın Doğum doktoru bu hastalığında doktoru değildi. O doktora gittikten 2 gün sonra kendim evde yendim. sadece anatomik yapımda problem varmı diye muayene olmak için gittim ilk defa eşim dışında yüz yüze birine anlatmıştım hatta ağladım yanında ama Allah bin kere razı olsun bana çok iyi davrandı. O yüzden her doktor bu konularda anlayışlı değil. Benim de ne ailem ne arkadaşım hastalığımı kimseye anlatmadım sadece eşimle ikimiz. O yüzden etrafta herkes 5 yıl oldu hani bebek neden Yok yoksa olmuyormu diye bir sürü sorular ama oysaki benim içimde fırtınalar kopuyordu hastalığımı bilmiyorlardı herşeyi kendi içimde yaşadım.

Senin içinde üzüldüm canım hazırlıklarına başlıyorsun sonra Birden herşey bozuluyor. Allah hayırlı sağlıklı evlat versin en kısa zamanda inşallah.
Ailene de soyleyemedin demek...Cok uzmussun kendini cok icine atmissin...neyse ki geride kaldi o gunler. Minnak bir bebis her seyi unutturur insallah sana. :)

Ailene de soyleyemedin demek...Cok uzmussun kendini cok icine atmissin...neyse ki geride kaldi o gunler. Minnak bir bebis her seyi unutturur insallah sana. :)
Yok canım söylemedik. Ne benim ailem ne eşimin ailesi yakın arkadaşlarıma bile anlatmadım. şükür bitti kurtuldum. Evet dediğin gibi birde bebişim gelse sağlıkla herşeyi unuturum.

dualar okuyup tesbihler çekiyorum 7 gunluk ayetel kursuyu okudum tesbih duasi fatiha dan olan onu gunlerdir okuyorum bu gece bitirecem sogan suyu ictim ot karışım larinu ictim bu ay elimden gelen buydu diger aylar ilac kullandim yoruldum sanki bu aydan sonra aravericem sanirim bilmiyorum :(

dualar okuyup tesbihler çekiyorum 7 gunluk ayetel kursuyu okudum tesbih duasi fatiha dan olan onu gunlerdir okuyorum bu gece bitirecem sogan suyu ictim ot karışım larinu ictim bu ay elimden gelen buydu diger aylar ilac kullandim yoruldum sanki bu aydan sonra aravericem sanirim bilmiyorum :KK43:
Rabb'im herkesin gönlüne göre versin inşallah olur bence de ara ver benimde şu anda karın ve kasıkta ağrı var inşallah olur

dualar okuyup tesbihler çekiyorum 7 gunluk ayetel kursuyu okudum tesbih duasi fatiha dan olan onu gunlerdir okuyorum bu gece bitirecem sogan suyu ictim ot karışım larinu ictim bu ay elimden gelen buydu diger aylar ilac kullandim yoruldum sanki bu aydan sonra aravericem sanirim bilmiyorum :KK43:
O tesbih duasını bu ay bende yapmak istiyorum canım. Her boncuğa başa dönerek elham duası okunandan yapıyorsun değil mi? Hayıt tohumunuda içmeyi düşündüm yazdım hatta buraya da ama hiç cevap veren olmadı hiç kullanan Yok demek mi.

Yok tedavi görmüyorum 1 yıllık evliyim eşim 35 yaşında ve çocuğumuz olsun çok istiyoruz inşallah herkese nasip etsin Rabbim. Bat bugünü saymazsak 7 kaldı
olur insallah canim az kalmis gunune ben tekrar doktora gidermiyim bilmem zaten 17. gunume falan hafta sonuNa denk geliyor pkoluyum ilac icmedigim icin adetimde gununde olmaz yanim gunum gecse bile sevinmem biliyorum cunku

olur insallah canim az kalmis gunune ben tekrar doktora gidermiyim bilmem zaten 17. gunume falan hafta sonuNa denk geliyor pkoluyum ilac icmedigim icin adetimde gununde olmaz yanim gunum gecse bile sevinmem biliyorum cunku
Benim kuzenimin adet düzeni 2 ayda bir oluyor hatta çocuğun olmaz demişler kısırsin demişler çok şükür şimdi hamile bulantı şikayetiyle gitmiş doktora ozel hastaneye gitmiş orda hamile olduğunu öğrenmiş yani sabrın sonu selamet

Back