• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Umutlar Eylül-Ekime Kaldı Diyenler Haydi Buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese Merhaba bende 7 yıldır 2. Kez anne olmayı istiyorum ama malesef benimde eşimim sperm sayısı az ve hiç bir şekilde kür vs. İstemiyor tüp bebek zaten hiç düşünmedi bile bu kızım çok istiyor bir kardeşi olsun RABBİM herkesin gönlüne göre versin inşallah (bat tam emin değilim ama 27 eylül henüz kırmızı kart görmedim )ama önceki adet belirtilerine göre bu ay o belirtiler yok sol kasığımda ağrı ve batma var bakalım yaşayıp görecek rabbim ne eylerse güzel eyler
Merhaba inşallah kızın abla olur en kısa zamanda :) gelmeyen her regl unutturma;) ayrıca her hamilelik kedine özeldir :) belki bunun belirtileri başka olacak :) güzel haber alırsan paylaş bizimle tamam mı ;)

Merhaba inşallah kızın abla olur en kısa zamanda :) gelmeyen her regl unutturma:KK66: ayrıca her hamilelik kedine özeldir :) belki bunun belirtileri başka olacak amin inşallah çok teşekkür ederim tabiki olumlu yada olumsuz paylaşırım RABBİM herkese nasip etsin o güzel duyguyu önce evlat kokusu yaşamayan arkadaşlara nasip etsin

Merhaba inşallah kızın abla olur en kısa zamanda :) gelmeyen her regl unutturma:KK66: ayrıca her hamilelik kedine özeldir :) belki bunun belirtileri başka olacak :) güzel haber alırsan paylaş bizimle tamam mı :KK66:
Ne adet ne hamilelik belirtisi var şuan sadece sol kasığında batma gibi bi his var bundan 6 ay önce 13 gün günüm geçti ama kist varmış tekrar kist olabilir diye düşünüyorum açıkçası hakkımızda hayırlısı inşallah

Ne adet ne hamilelik belirtisi var şuan sadece sol kasığında batma gibi bi his var bundan 6 ay önce 13 gün günüm geçti ama kist varmış tekrar kist olabilir diye düşünüyorum açıkçası hakkımızda hayırlısı inşallah
Hemen kötüye yorma dur bakalım güzel düşün güzel olsun. ;)

Bir yıllık evliyim kistim var cyclo prognova kullanıyorum şuan hamilelik olacağını sanmıyorum ama 17 ekim benim bat

Geçmiş olsun, basit kist tedavisi mi? İlaç kullanırken korunuyor musun? Güzel olsun her şey, listeye ekliyorum

Hemen kötüye yorma dur bakalım güzel düşün güzel olsun. :KK66:

Geçmiş olsun, basit kist tedavisi mi? İlaç kullanırken korunuyor musun? Güzel olsun her şey, listeye ekliyorum
Valla gittiğim dr hiç bişey söylemedi canım bulunduğum yerde kadın doğum yok sadece sağlık ocağı var gebelik testi bile yapılmıyor 3 tane ilaç verdi gebeliği engellemez dedi sadece bu kadar ama bir kaç gün daha bekliycem bakalım tamam ekle canım bakalım hayırlısı inşallah güzel haberleri sizinlede paylaşırım

Valla gittiğim dr hiç bişey söylemedi canım bulunduğum yerde kadın doğum yok sadece sağlık ocağı var gebelik testi bile yapılmıyor 3 tane ilaç verdi gebeliği engellemez dedi sadece bu kadar ama bir kaç gün daha bekliycem bakalım tamam ekle canım bakalım hayırlısı inşallah güzel haberleri sizinlede paylaşırım
Gebeliği engellemez dediğine göre problem yoktur bence. Az bekle bakalım zaten kan testi yaptıramayan akşam hemen idar testlerine daha geç yansıyor, güzel haberlerini alırız inşallah

Aralıkta 4 yıllık evli olacağım, keşke ilk yıllar hiç korunmasaydım diyordun ki hayatımdan keşkeleri çıkardım..

D duygudeni bat 28 Eylül
@sonican bat 30 Eylül

@sadeceMelek bat 3 Ekim
@mayissinegi bat 3 Ekim
@Gulasor62 bat 7 ekim
Gelartik00 Gelartik00 bat 7 ekim
sekersizcikolata sekersizcikolata bat 10 ekim
@Lina dmrkrn bat 11 Ekim
@sevgili_can_ bat 12 ekim
@gulsahali88 bat 15 ekim
@Eliza7979 bat 17 Ekim
@ReLaX02 bat 17 Ekim
Chester15 Chester15 bat 17 ekim
@fnd_50 bilmiyor

Eylül-ekim hamilelik dusunenler, toplanalım dertleşelim:)
Beni de ekle canim bat 22 ekim :)

Back