- 22 Eylül 2014
- 636
- 747
- 103
- Konu Sahibi 1melegimolsun
-
Amin inşallahEkledim canım inşallah eylüle kalmadan bu ay güzel haberleri alırsın
Bende merak ettim hiç kullanmadim bugün sipariş ver cem canımBen internetten labouquick diye bir ovulasyon testi sipariş ettim. Daha önce hiç ovulasyon testi kullanmamıştım. Güvenilir midir kızlar?
Ekledim canım. Evet o markayı kullanabilirsiniz bende kullandım birkaç ay önce. Gitti gidiyor sitesinden almıştım güvenilir alışveriş yaptım ben. Orda 30 lu paketler falan var onlardan alabilirsiniz fiyat daha uygun oluyor öyleKızlar beni de ekleyin 4. Ayım bat 10 eylül bende ovulasyon testi kullanmayi dusunuyorum bu ay bakalım rabbim tez zamanda nasip etsin evlat sahibi olmayı hepimize insallah
Evet ordan sipariş ettim. Baya var içinde 20li galibaEkledim canım. Evet o markayı kullanabilirsiniz bende kullandım birkaç ay önce. Gitti gidiyor sitesinden almıştım güvenilir alışveriş yaptım ben. Orda 30 lu paketler falan var onlardan alabilirsiniz fiyat daha uygun oluyor öylesonican
Ben önceki aylarda kullandım canım baktım hala gebe kalamıyorum para boşuna gidiyor bıraktım yapmayı. 2 kere sipariş verdim kullandım bende iyi oluyor en azından erken geç yumurtladığınızı görürsünüz. Benim takvime uymuyor hiç çünkü erken yumurtluyorumEvet ordan sipariş ettim. Baya var içinde 20li galiba
Benim adet bitiyor 1-2 gün kuru günden sonra akıntı başlaması gerekirken hemen akıntı başlıyor. birde yumurtlama kanamam oluyor. Tahmini 10-11-12. Günlerden birinde yumurtluyorum. Geçen ay 14. Gün doktora gittiğimde yumurtan çatlamış gözükmüyor dedi. O yüzden bu ay erken gidip yumurtlama zamanını birde canlı göreyim :) ovulasyon testinde de çıkıyordu ikinci çizgi anlıyordum o zamanda.Benim normalde yumurta çatlama zamanı aşırı akıntım olurdu. Hani şu uzayan akıntı denilenden. Bebek yapmaya karar verdiğimizden beri olmuyor. Psikolojik galiba. Matematiksel hesaplama harici kestiremiyorum çatlama gününü. O yüzden aldım. Umarım işe yarar.
Ben dede yumurtlama belirtileri oluyor takvimim uygulamasını kullanıyorum ilişki günlerini kaydettim adett tarihimden 14 gun önceye bakıyorum 4 ay boyunca 1 kere ovulasyon denk gelmiş onda da olmadı erken yada geç mi oluyor anlayamadım bir iki ayda bunu deneyeyim doktora git cem daha olmazsa ilk düşündüğüm ay gittim bir şeye bakmadı biraz dene olmazsa gel dedi bende çok umursamadan olmadıkça insan stres yapiyorBenim normalde yumurta çatlama zamanı aşırı akıntım olurdu. Hani şu uzayan akıntı denilenden. Bebek yapmaya karar verdiğimizden beri olmuyor. Psikolojik galiba. Matematiksel hesaplama harici kestiremiyorum çatlama gününü. O yüzden aldım. Umarım işe yarar.
Sadace gebelikte değil tabi her konuda stres olumsuz etkiliyor. Ama insanda düşünmeden edemiyor. 2 ay denedik biz daha çok değil ama uzarsa stres artacak. Soğan kürünede başlıcam. Allah gönlümüze göre versinBen dede yumurtlama belirtileri oluyor takvimim uygulamasını kullanıyorum ilişki günlerini kaydettim adett tarihimden 14 gun önceye bakıyorum 4 ay boyunca 1 kere ovulasyon denk gelmiş onda da olmadı erken yada geç mi oluyor anlayamadım bir iki ayda bunu deneyeyim doktora git cem daha olmazsa ilk düşündüğüm ay gittim bir şeye bakmadı biraz dene olmazsa gel dedi bende çok umursamadan olmadıkça insan stres yapiyor
Soğan kuru ise yarıyor diye çok duydum ama tadını bilemicem ben icemem herhaldeSadace gebelikte değil tabi her konuda stres olumsuz etkiliyor. Ama insanda düşünmeden edemiyor. 2 ay denedik biz daha çok değil ama uzarsa stres artacak. Soğan kürünede başlıcam. Allah gönlümüze göre versin
Hiç içmedim ama deneyeceğim. Tek nefeste böyle hiç ara vermeden olabilir. Belkide tadı çok kötü değildirSoğan kuru ise yarıyor diye çok duydum ama tadını bilemicem ben icemem herhalde
Inşallah iyi gelir canım Allah hepimizin gönlüne göre versinHiç içmedim ama deneyeceğim. Tek nefeste böyle hiç ara vermeden olabilir. Belkide tadı çok kötü değildir:)
Canım batını yaz ekleyimKızlar beni de yazın
Benimde midem çok hassas içemem sanıyordum ama sevdim bile tadını içiliyor :)Soğan kuru ise yarıyor diye çok duydum ama tadını bilemicem ben icemem herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?