- 21 Aralık 2016
- 2.302
- 1.936
- 83
- Konu Sahibi 1melegimolsun
-
- #2.161
Canım sen hamile değilmisin? 11 hafta gözüküyor?Kızlar reglime tahminim 2 gün falan var. Bugün test yaptım ama negatif. Şimdi tuvalete gittim bi fındık büyüklüğünde açık kahve rengi ve sarı/beyaz süt kesiği renginde karışık leke gibi bişey var. Yerleşme kanaması öyle mi oluyor rengi nasıl olur. 1 haftadır sol göğsüm çok ağrıyor ve kasık ağrılarım var
Hayır. Takip amaçlı yapmıştım kaldıramıyorumCanım sen hamile değilmisin? 11 hafta gözüküyor?
Anladım canım bilmiyorum ki testte negatif çıkmış ama bazen testte çıkmayabiliyorda. Birde birşey okumuştum yerleşme kanaması olduktan sonra vücutta değerler yükseliyormuş o zaman testte çıkıyormuş. İstersen bekle adet tarihinde tekrar test yap. İnşallah yerleşme kanaması olur.Hayır. Takip amaçlı yapmıştım kaldıramıyorum
Canım tek ilişki ile hamile kalanda var öyle düşünme. Hatta forumda bi arkadaş daha yeni hamilelik haberini aldı ve 2 ilişki ile hamile kalmış. Rabbim ol dedikten sonra 1 ilişki ile de oluyor. Hayırlısı bakalım inşallah önümüzde ki ay güzel haberler alırız. Benimde adetim yeni bitti tekrar çalışmalara başladım :)
Yerleşme kanaması miktarı ve rengi tam ne oluyorki. Ümitlenmek istemiyorum kaç aydır hep hüsran. Sanki adet olacakmışımda hiç hamile kalamayacakmışım gibi hissediyorum artıkAnladım canım bilmiyorum ki testte negatif çıkmış ama bazen testte çıkmayabiliyorda. Birde birşey okumuştum yerleşme kanaması olduktan sonra vücutta değerler yükseliyormuş o zaman testte çıkıyormuş. İstersen bekle adet tarihinde tekrar test yap. İnşallah yerleşme kanaması olur.
Yerleşme kanamasını bilmiyorum canım. Hiç hamile kalamayacak gibi düşünce bendede var artık aylardır negatif görmek bizi böyle yaptı galibaYerleşme kanaması miktarı ve rengi tam ne oluyorki. Ümitlenmek istemiyorum kaç aydır hep hüsran. Sanki adet olacakmışımda hiç hamile kalamayacakmışım gibi hissediyorum artık
Canım vücudun gebeliğe hazırlanıyor ve bu yüzden adet zamanları değişmeler gösteriyor. Streste etkili. Birde bir yerde okumuştum adet süresi kısa olanların iyiymiş hormonları iyi çalışıyor demekmiş. Benimde kaç aydır 26 güne düşmüştü bu son ay 34 günde geldi. Dengem bozuldu. Ama demek ki vücutta kendini hazırlıyor. 21 günden az gelirse sorun olabilir. Takma kafana. Sen biraz stres yapmışsın kafanı oyalayacak birşeyler bul. Bak ben tesbih duasına başlamıştım geçen ay yarım kaldı şimdi onu yapıyorum. Sende istersen böyle dua et kafanı dağıt.Kızlar neden böyle oluyor bilmiyorum korunmayı bırakınca 25 günde bir Regl olmaya başladım offf
Takibi zordur ama olsun bal tarçın çörek otu dene bol bol da dua et inş olur canımBu ay benim de hiç içimden yumurtlama takibi yapmak falan gelmiyor.
İnşallahhh, Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Siz de sağlıkla kucaklayın bebeişinizi :)Takibi zordur ama olsun bal tarçın çörek otu dene bol bol da dua et inş olur canım
Nasıl hamile kaldın canımİnşallah canım benim ederim tabi Rabbim herkesin gönlüne göre versin kucaklarımız tez zamanda dolar inşallah
Nasıl hamile kaldınız canım bizlere de faydalı olsun ekstra bir şey yaptınmıAmin kızlar Rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu yaşatsın inşallah dualarım sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?