Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sen hamile değilmisin? 11 hafta gözüküyor?

Hayır. Takip amaçlı yapmıştım kaldıramıyorum
Anladım canım bilmiyorum ki testte negatif çıkmış ama bazen testte çıkmayabiliyorda. Birde birşey okumuştum yerleşme kanaması olduktan sonra vücutta değerler yükseliyormuş o zaman testte çıkıyormuş. İstersen bekle adet tarihinde tekrar test yap. İnşallah yerleşme kanaması olur.

Doğru söylüyorsun canım herşey nasip inşallah güzel haberleri alırız

Yerleşme kanaması miktarı ve rengi tam ne oluyorki. Ümitlenmek istemiyorum kaç aydır hep hüsran. Sanki adet olacakmışımda hiç hamile kalamayacakmışım gibi hissediyorum artık

Yerleşme kanaması miktarı ve rengi tam ne oluyorki. Ümitlenmek istemiyorum kaç aydır hep hüsran. Sanki adet olacakmışımda hiç hamile kalamayacakmışım gibi hissediyorum artık
Yerleşme kanamasını bilmiyorum canım. Hiç hamile kalamayacak gibi düşünce bendede var artık aylardır negatif görmek bizi böyle yaptı galiba

Kızlar neden böyle oluyor bilmiyorum korunmayı bırakınca 25 günde bir Regl olmaya başladım offf
Canım vücudun gebeliğe hazırlanıyor ve bu yüzden adet zamanları değişmeler gösteriyor. Streste etkili. Birde bir yerde okumuştum adet süresi kısa olanların iyiymiş hormonları iyi çalışıyor demekmiş. Benimde kaç aydır 26 güne düşmüştü bu son ay 34 günde geldi. Dengem bozuldu. Ama demek ki vücutta kendini hazırlıyor. 21 günden az gelirse sorun olabilir. Takma kafana. Sen biraz stres yapmışsın kafanı oyalayacak birşeyler bul. Bak ben tesbih duasına başlamıştım geçen ay yarım kaldı şimdi onu yapıyorum. Sende istersen böyle dua et kafanı dağıt.

Gğnaydın arkadaşlar
Arada yazıorum buraya
Ben de isterim yeni yıla hamile olarak girmek ama yok
Hep aynı şeyleri düşünmek ve söylemek çok yoruyo ....
Tek belirtim koku hassasiyeti
Ama o da psikolojiktir anlayacağınız bu aralar umudumyok

Rabbim isteyen herkese bu mucizeyi yasatsin insallah.
Ben ekstra birsey olarak sadece bir jel kullandim. Preseed adinda. Arastirabilirsiniz. Tabii once Allah nasip edecek ama belkide vesilesi bu oldu.

Mrb kizlar bizde esimle cocuk düsünüyoruz ama yeni yeni daha bi girisimde bulunmadik ama ben cok cahilim bu konularda :) yumurtlama dönemi falan arasdiriyorm baya insallah Allah nasip eder isteyen herkeze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…