Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu yumurta çatlaması olayı nedir. Yurtdışındayim buradaki doktorlar ivf ve aşılama dışı hiç bir tarama takip yapmıyor, bir şey anlatmıyorlar.

Drmekki hamile kalabiliyorsunuz. Çok stres yapmayın, biraz sabredin. Aynı şekilde devam. Esinizi de doktora gönderin bence yüzücülerin sayısı şekli semali bakılsın. onlarda çıkan sorunlar daha kolay tedavi oluyor.

Eşimdede problem yok ya gitti oda ben genetik galanda yaptırdım

Sol kasığımda batma şeklinde ağrı var tutunma ağrısı olabilir mi acaba yaşayan var mı başka? Herşeyden şüphelenir oldum

Sol kasığımda batma şeklinde ağrı var tutunma ağrısı olabilir mi acaba yaşayan var mı başka? Herşeyden şüphelenir oldum
INSAALLAH tutunma agrisidir canim baska belirti var mi? Gercekten her belitiyi hamilelige yorar olduk. Gerci pek bi belirtim yok bu ay da benim ayni standart bakalim

INSAALLAH tutunma agrisidir canim baska
INSAALLAH tutunma agrisidir canim baska belirti var mi? Gercekten her belitiyi hamilelige yorar olduk. Gerci pek bi belirtim yok bu ay da benim ayni standart bakalim
idrarda koyulaşma var birde kasık ağrısı dışında başka da bir belirti yok 9-10 gün geçti ilk ilişkiden sonra. Gerçi tutunma ağrısı diye birşey varmı onu da bilmiyorum. İnşallah hepimizin bebişleri bizimledir

Canım tabiki senin kararın saygı duyarım ama her ay adet olduğumda benimde moralim bozuluyor ve birkaç gün ağlamaklı geçiyor neden diyorum... sonra toparlıyorum kendimi. İstersen bu ay dinlen oluruna bak sonraki ay tekrar başla ama hiç korunma bakarsın Rabbim sana beklemediğin an göndermiş. Konuşmak dertleşmek istersen de biz hepimiz burdayım. İnsan biraz buraya yazınca rahatlıyor. Kendine iyi bak...

Döllenme ağrısı varmış canım ilişkiden 5 gün sonra olabilirmiş belki seninkide odur.

Kızlar bende şimdi yumurtlama zamanındayım ya yumurtlama ağrım dün vardı akşamı değerlendirdik ama sabah kalkınca alt karın bölgemde kasıklarımda ağrı oldu ve biraz önce vajinama doğru bıçak saplanır gibi ağrı girdi birkaç saniye sonra geçti. Sizde de ilişkinin ertesi gün böyle ağrılar yaşayanınız var mı?

B
Beni de eklermisiniz. Bat 20 eylül.. Düşükten sonraki 5.ayım inşallah eylülde güzel haberler alırız

InsaALLAH en kisa ve hayirli zamanda bizler de mucizelerimize kavusuruz amin

Uyku hali nette 3. Hafta yazıyor ama bende merak ediyorum daha erken başlar mı? Birde akıntı geliyormuş galiba yumurtlama akıntısı bittikten kaç gün sonra geliyor bilen varsa bizide bilgilendirsin :)
Evet bunu ben de çok merak ediyorum bu uzayan akıntı dedikleri benim reglime 2-3 gün kala geliyorBilen arkadaşlar bu konuda bizi bilgilendirirse sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…