- 27 Temmuz 2012
- 105
- 38
- 98
- Konu Sahibi 1melegimolsun
Bende de var uyku hali. Daha çok erken benim için. Havalardan olabilir.Bende de sabah beri halsizlik iştahsızlık var bacaklarım bile ağrıyor bence tamamen psikolojik :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de var uyku hali. Daha çok erken benim için. Havalardan olabilir.Bende de sabah beri halsizlik iştahsızlık var bacaklarım bile ağrıyor bence tamamen psikolojik :)
normalde uzayan akinti yumurtlamadan 4 5 gun once gelmeye baslar canim :) yumurtlama gerceklesnce gecer.Evet bunu ben de çok merak ediyorum bu uzayan akıntı dedikleri benim reglime 2-3 gün kala geliyorBilen arkadaşlar bu konuda bizi bilgilendirirse sevinirim
O zaman benim bahsettigim farklı birşey. Bende ovulasyon agrisi oluyor ama ovulasyon akıntısı olmuyor.Sadece regliden 2-3 gun oncesi uzayan bir akinti oluyor ama hemen geciyor az bizey. Peki ağrı ovulasyondan öncemi sonramı oluyor bu konuda bir bilgin varmı?normalde uzayan akinti yumurtlamadan 4 5 gun once gelmeye baslar canim :) yumurtlama gerceklesnce gecer.
owulasyon olurken agrı oluyor biraz sonrasnda olmuyor canım. Senin owulasyon adetten hemen snra olmasın canım bazılarnki öyle oluyor. Tabi takip ediyorsan onu bilmiyorum da.O zaman benim bahsettigim farklı birşey. Bende ovulasyon agrisi oluyor ama ovulasyon akıntısı olmuyor.Sadece regliden 2-3 gun oncesi uzayan bir akinti oluyor ama hemen geciyor az bizey. Peki ağrı ovulasyondan öncemi sonramı oluyor bu konuda bir bilgin varmı?
Bence deBende de sabah beri halsizlik iştahsızlık var bacaklarım bile ağrıyor bence tamamen psikolojik :)
Hiç takip etmedimowulasyon olurken agrı oluyor biraz sonrasnda olmuyor canım. Senin owulasyon adetten hemen snra olmasın canım bazılarnki öyle oluyor. Tabi takip ediyorsan onu bilmiyorum da.
evet canım mutlaka takip et genelde o sünen akıntı yumurtalamdan once gelir. Bir ay boyunca hergün ovulasyon testi yap gününü ögrenince diger ay o zaman yaparsın.Hiç takip etmedimbir daha ki ay ovulasyon testi alayım. Çok merak ettim şimdi.
bende hiç olmuyor canım. Kişiden kişiye değişir mi bu durum bilmiyorm. aslnda bu yumurtlamann çok bi belirtisi yok bi akıntı geliyor bide çatlarken hafif kasık agrısı oluyor. Seninki başka bişeyden de olabilir.Kızlar iyi geceler. Bi sorum var tam yumurtlama dönemindeyim. Dün sabah uyandığımda baş ağrısıyla uyandım ensem başımın arkası ve başımın üst kısmı. Bütün gün geçmedi yattım dinlendim nafile. Gece uyudum sabah geçmişti ama akşam üstü yine başladı ve şimdi yine şiddetlendi ağrıdan uyuyamıyorum. Bende migren başlangıcı vardı ama uzun zamandır tutmuyordu. Yumurtlama döneminde baş ağrısı olur mu bilginiz varmı. Yumurtladıysam ve döllenme falan olduysa diye ilaçta içemiyorum
bende hiç olmuyor canım. Kişiden kişiye değişir mi bu durum bilmiyorm. aslnda bu yumurtlamann çok bi belirtisi yok bi akıntı geliyor bide çatlarken hafif kasık agrısı oluyor. Seninki başka bişeyden de olabilir.Kızlar iyi geceler. Bi sorum var tam yumurtlama dönemindeyim. Dün sabah uyandığımda baş ağrısıyla uyandım ensem başımın arkası ve başımın üst kısmı. Bütün gün geçmedi yattım dinlendim nafile. Gece uyudum sabah geçmişti ama akşam üstü yine başladı ve şimdi yine şiddetlendi ağrıdan uyuyamıyorum. Bende migren başlangıcı vardı ama uzun zamandır tutmuyordu. Yumurtlama döneminde baş ağrısı olur mu bilginiz varmı. Yumurtladıysam ve döllenme falan olduysa diye ilaçta içemiyorum
Bu akıntı çamaşırı ıslatacak seviyede mi olurbende hiç olmuyor canım. Kişiden kişiye değişir mi bu durum bilmiyorm. aslnda bu yumurtlamann çok bi belirtisi yok bi akıntı geliyor bide çatlarken hafif kasık agrısı oluyor. Seninki başka bişeyden de olabilir.
Normalde olmuyordu ama iki gündür kafam kalkmıyor tamda o dönemde olunca acaba dedim. Şeffaf akıntım bitti sanırım 4-5 gündür geliyordu 2 gün önce çok şiddetli bi şekilde geldi birden kesildi sanırım çatladı. Umarım tutmuştur bekleyip göreceğimbende hiç olmuyor canım. Kişiden kişiye değişir mi bu durum bilmiyorm. aslnda bu yumurtlamann çok bi belirtisi yok bi akıntı geliyor bide çatlarken hafif kasık agrısı oluyor. Seninki başka bişeyden de olabilir.
inşallah canım rabbim gönlündekini versin belkide çatlama agrısıdr bilemiyorm tabi kişiye göre degişiyor bu durumlar.Normalde olmuyordu ama iki gündür kafam kalkmıyor tamda o dönemde olunca acaba dedim. Şeffaf akıntım bitti sanırım 4-5 gündür geliyordu 2 gün önce çok şiddetli bi şekilde geldi birden kesildi sanırım çatladı. Umarım tutmuştur bekleyip göreceğim
yumurtlama döneminde çok akıntı oluyor ewet ben çok sık günlük ped değiştirrm.Bu akıntı çamaşırı ıslatacak seviyede mi olur
Canım nette baktım şimdi başağrısı olabiliyormuş. herkesin yapısına göre belirtileri de farklı. Birde biz şimdi vücudumuzu daha çok dinlediğimiz için daha çok hissediyoruz.Kızlar iyi geceler. Bi sorum var tam yumurtlama dönemindeyim. Dün sabah uyandığımda baş ağrısıyla uyandım ensem başımın arkası ve başımın üst kısmı. Bütün gün geçmedi yattım dinlendim nafile. Gece uyudum sabah geçmişti ama akşam üstü yine başladı ve şimdi yine şiddetlendi ağrıdan uyuyamıyorum. Bende migren başlangıcı vardı ama uzun zamandır tutmuyordu. Yumurtlama döneminde baş ağrısı olur mu bilginiz varmı. Yumurtladıysam ve döllenme falan olduysa diye ilaçta içemiyorum
Bende o kadar çok akıntı olduğunu hiç görmedim nedendir acabayumurtlama döneminde çok akıntı oluyor ewet ben çok sık günlük ped değiştirrm.