Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
normalde uzayan akinti yumurtlamadan 4 5 gun once gelmeye baslar canim :) yumurtlama gerceklesnce gecer.
O zaman benim bahsettigim farklı birşey. Bende ovulasyon agrisi oluyor ama ovulasyon akıntısı olmuyor.Sadece regliden 2-3 gun oncesi uzayan bir akinti oluyor ama hemen geciyor az bizey. Peki ağrı ovulasyondan öncemi sonramı oluyor bu konuda bir bilgin varmı?

owulasyon olurken agrı oluyor biraz sonrasnda olmuyor canım. Senin owulasyon adetten hemen snra olmasın canım bazılarnki öyle oluyor. Tabi takip ediyorsan onu bilmiyorum da.

Kiizlar ne yapiyorsunuz :) sohbet edelim mi? Acaba biz ne zaman mucizemize kavusacagiz her gun yeni bir umut

Kızlar iyi geceler. Bi sorum var tam yumurtlama dönemindeyim. Dün sabah uyandığımda baş ağrısıyla uyandım ensem başımın arkası ve başımın üst kısmı. Bütün gün geçmedi yattım dinlendim nafile. Gece uyudum sabah geçmişti ama akşam üstü yine başladı ve şimdi yine şiddetlendi ağrıdan uyuyamıyorum. Bende migren başlangıcı vardı ama uzun zamandır tutmuyordu. Yumurtlama döneminde baş ağrısı olur mu bilginiz varmı. Yumurtladıysam ve döllenme falan olduysa diye ilaçta içemiyorum

bende hiç olmuyor canım. Kişiden kişiye değişir mi bu durum bilmiyorm. aslnda bu yumurtlamann çok bi belirtisi yok bi akıntı geliyor bide çatlarken hafif kasık agrısı oluyor. Seninki başka bişeyden de olabilir.

bende hiç olmuyor canım. Kişiden kişiye değişir mi bu durum bilmiyorm. aslnda bu yumurtlamann çok bi belirtisi yok bi akıntı geliyor bide çatlarken hafif kasık agrısı oluyor. Seninki başka bişeyden de olabilir.

Bu akıntı çamaşırı ıslatacak seviyede mi olur

Normalde olmuyordu ama iki gündür kafam kalkmıyor tamda o dönemde olunca acaba dedim. Şeffaf akıntım bitti sanırım 4-5 gündür geliyordu 2 gün önce çok şiddetli bi şekilde geldi birden kesildi sanırım çatladı. Umarım tutmuştur bekleyip göreceğim

inşallah canım rabbim gönlündekini versin belkide çatlama agrısıdr bilemiyorm tabi kişiye göre degişiyor bu durumlar.

Merhaba ben 3 yillik evliyim 1 dusuk yaptim ve sonrasindada olmadi zaten simdi umutla eylul ayini bekliyorum Rabbim insallah tum isteyenlere hayirli saglikli bebisler nasip eder bu arada bat 19 eylul

Canım nette baktım şimdi başağrısı olabiliyormuş. herkesin yapısına göre belirtileri de farklı. Birde biz şimdi vücudumuzu daha çok dinlediğimiz için daha çok hissediyoruz.
Önceden yumurtlama zamanını bilmezdim şimdi yumurtlama zamanı ağrılarını hissediyorum akıntım zaten var kanamasını yaşıyorum mide bulantısı yapıyor bende birde mesela kasıklarımda sanki bilye gibi birşey var oturup kalkarken yavaş hareket ettiriyor :) ay bide bu ay belim sırtım çok ağrıyor yatakta nasıl yağacağını bulamıyorum ağrıdan. :)
bunların hepsini hissederken hadi şimdi yumurta döllendi mi döllenmedi mi diye düşünmede dur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…