- 3 Nisan 2017
- 415
- 462
- 23
- 36
- Konu Sahibi 1melegimolsun
-
evet kimse bir sey yazmıyor dedim nerde bu kızlar aynen canım bnde senin gibi sureklı test yapıyordum artık adet gecikince yapcam akıllandım =)))Ben gizliden okuyorum valla :) Özellikle test yapanlarla heyecan paylaşıyorum:) Gecen aydan cezalıyım, bat gününe kadar test yok bana
erken daha canım kırmızıları görene kadar her zaman bi umut var demi =)))))Ben de okuyorum da bat gününu bekliyorum, 8 gün var dahabugun test yaptım negatif tabi ki
aynen valla durmadan belirti arıyorum,ama kırmızılar kadar umut devam :) inşallah çok uzun süre gormeyiz kırmızılarierken daha canım kırmızıları görene kadar her zaman bi umut var demi =)))))
evet kimse bir sey yazmıyor dedim nerde bu kızlar aynen canım bnde senin gibi sureklı test yapıyordum artık adet gecikince yapcam akıllandım =)))
aynen valla durmadan belirti arıyorum,ama kırmızılar kadar umut devam :) inşallah çok uzun süre gormeyiz kırmızılari
aynen valla durmadan belirti arıyorum,ama kırmızılar kadar umut devam :) inşallah çok uzun süre gormeyiz kırmızılari
evet insanın psikolojisini bozuyor artık yainşallah canım bol bol dua edelim inşallah yakında burdan bebiş haberleri paylasacagız
hahahhhhahaa=))) valla testlerden eczaneyi zengin ettik valla o değilde artık her ay gidip almaktan utandım yani yeni eczaneler arayısındayım artıkEvet ya kendimize ettiğimiz eziyeti kimse etmiyor bize. Gecen ay eczaneye parol almaya gittim, karttan ödedim 90 tl. O sırada da kart harcamalarına bakiyormus eşim, ekrana düşmüş birden :) Ne aldın diyor parol aldım diyorum falan:) olduk gülmekten :)
hahahhhhahaa=))) valla testlerden eczaneyi zengin ettik valla o değilde artık her ay gidip almaktan utandım yani yeni eczaneler arayısındayım artık
sizene ya alla alla =)))) deseydin ben erken alıyorum regl gecikince test yapıcam onlar bizden iyi takipçiler valla ilginç =))))Yakında uç tane var, ikisinde erken gebelik yok. Üçünde ki kız dediğin ki en son, isterseniz regl gecikince alın
sizene ya alla alla =)))) deseydin ben erken alıyorum regl gecikince test yapıcam onlar bizden iyi takipçiler valla ilginç =))))
benim de aynı iki de bir goguslerime bakıyorum,bı değişiklik yok
Amin canim. Ya ben de belirti de yok:) Usuttugum icin midem hassas, kasik agrim var; normalde de sık tuvalete giderim; her zaman uykuyu sevmisimdir. Geriye de bir şey kalmadı
benim de aynı iki de bir goguslerime bakıyorum,bı değişiklik yokkasik ağrısı,mide bulantısı ve uyku hali bendw de aynı senin durumun. Geçen 4tane test aldım ikisi bitti,hergun biraz geç yapacam diyorum yaptıktan sonra pişman oluyorum sabah gene test yapmadım geliyor. Bu durum da zevkli ama ,bı de sonunda çift çizgiyi görsek de o haberleri versek
bat 3 Eylül 8 gün kaldı. Yaptım canım bugün ama negatif tabi kiAmin canim insallah. Senin bat ne zaman? İyi bak senin yine testin var da dayanıp yapmıyorsun :)
bat 3 Eylül 8 gün kaldı. Yaptım canım bugün ama negatif tabi kiyarın yapmayacak ama 4 gün kala ve 2 gün kala yapacam,yani inşallah dayanirim :)
senin bat ne zamandı, kırmızılar 3unde gelse bile bı dahaki hat 28 Eylül yani yine bu topikte olacamOoo çok erken olmuş, hele erken gebelik değilse. Bekle bekle söylediğin güne kadar. Yapınca yaz buraya, ben yapamayınca sizinkilerde avunuyorum :)
ben de kkda duydum ama denemedim,soğan kürünü de denemedim. Bu ay olmazsa soğan kürünü deneyebilirim baya faydası olmuş uygulayanlarakızlar haberiniz var mı bilmiyorum araştırdınız mı benim yeni gözüme carptı ebru destanın ha<milelik kürü varmıs .CİVAN PERÇEMİ ASLAN PENÇESİ ve ÇOBAN ÇANTASI bunlardan bir tutam alıp suya atıp 2 dakika sonra cıkarıp süzüp içiyormusuun 3 ay boyunca deneyen var mıııııııı
soğanı ben deniyorum bakalım canımben de kkda duydum ama denemedim,soğan kürünü de denemedim. Bu ay olmazsa soğan kürünü deneyebilirim baya faydası olmuş uygulayanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?