Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah ah ben de heycanla bekliyorum valla bu ay da olmayacak gibi hissediyorum tabi Allah bilir de 15 aydir bekledigim icin her ay ayniymis gibi geliyo artik :) bat da ne zaman tam bilmiyorum ovu da ne zaman tam kestiremiyorum. Cunku duzensiz oluyorum. Bi bakmissiniz 30 gunde bi bskmissiniz 35 gunde bi bakmissiniz 40 gunde adet oluyorum. En son gittigim doktor yumurtalarin kalitesiz dedi onumuzdeki ay adetin 3. Gunu yumurta gelistirici igne ile tedaviye baslayacaz. Bi an once tedaviye baslamak icin resmen adet olmayi bekliyorum. Bende de durumlar boyle kizlar..

Ah ah ben de heycanla bekliyorum valla bu ay da olmayacak gibi hissediyorum tabi Allah bilir de 15 aydir bekledigim icin her ay ayniymis gibi geliyo artik :) bat da ne zaman tam bilmiyorum ovu da ne zaman tam kestiremiyorum. Cunku duzensiz oluyorum. Bi bakmissiniz 30 gunde bi bskmissiniz 35 gunde bi bakmissiniz 40 gunde adet oluyorum. En son gittigim doktor yumurtalarin kalitesiz dedi onumuzdeki ay adetin 3. Gunu yumurta gelistirici igne ile tedaviye baslayacaz. Bi an once tedaviye baslamak icin resmen adet olmayi bekliyorum. Bende de durumlar boyle kizlar..
inşallah en kısa sürede tedavi istediğin gibi olur, soğan kürü ve ebru destanın kürü gibi doğal yolları denedin mi hiç bu süreçte

inşallah en kısa sürede tedavi istediğin gibi olur, soğan kürü ve ebru destanın kürü gibi doğal yolları denedin mi hiç bu süreçte
Sogan kürü, incir havuc kürü, corek otu bal tarcin kürü hepsini denedim. Lakin sonuc ortada..

kızlar 31 i ovulasyon dönemi olarak gösteriyor 25 inde dogurganlık dönemi başladı diyor 31ine kadar günleri değerlendirmek lazım değil mi bi de diyorlar her ay aynı günde çatlamazmış yumurtalar bilgisi olan var mı bu konuda =))))
Ewt canım her ay aynı zamanda catlamiyor çünkü her ay aynı gün regl olmuyoruz ya ondan değişiyor

Son düzenleme:
Benimde aynı cnm bakalim Hangimiz müjdeyi vercez benim deneyeli 10 ay oluyo bide ikinci olucak kızım da hiç bukadar ugrasmamistik tabi aradan 7 sene geçti olmaması normal diyorum artik
benim de 11. Ayim :) insallah ikimiz birden guzel haber veririz. İlk defa klomen kullandm insallah tutunur bebeislerimz. :anneadayı:

teşekkür ederim ama beni silebilirsiniz bu ayda tüm belirtileri yaşamama rağmen adet oldum çooooook moralim bozuk berbatım şu anda hepinize teşekkür ediyorum artık anne olmak istemiyorum ve ben artık çok yoruldum demekki nasip değilmiş.artık korunacağım her ay cektiğim yetti .hepinize teşekkür ediyorum.hoşçakalın.Allah sizlere nasip eder inşallah.

teşekkür ederim ama beni silebilirsiniz bu ayda tüm belirtileri yaşamama rağmen adet oldum çooooook moralim bozuk berbatım şu anda hepinize teşekkür ediyorum artık anne olmak istemiyorum ve ben artık çok yoruldum demekki nasip değilmiş.artık korunacağım her ay cektiğim yetti .hepinize teşekkür ediyorum.hoşçakalın.Allah sizlere nasip eder inşallah.

Canim öncelikle geçmiş olsun. Zaman zaman hepimizin yaşadığı durumlar bunlar. Ne kadar süredir istiyorsun bilmiyorum ama nolur ümidini kaybetme. Kendini bu kadar yıpratma. İstersen 1 ay ara ver korunmadan, akışına bırak. Kendini hazır hissedince yine başlarsın. Kusura bakma cevapsız bırakamadım.

Kızlar kızlar benimde bat 29 agustos. Bekliyorum baya iyi değerlendirdik bu ayı ama hiç bi belirtim yok malesef bu ayda olmıcak sanırım size bişe sorcam. 2015 aralıkta başladık cocuk istemeye 2 ay sonra hamile kaldım ama düştü daha sonra eylülde tekrar hamile kaldım ama kimyasaldı şimdi tekrar istiyorum doktora gittiğimde yaşın genc olır diyolar ama ben sabredemiyorum kafama takıyorum olmuyo takmıyorum olmuyo doktora gitmicem diye söz vermiştim ama dayanamıcam iyi bi doktora randevu alıp gitcem. Şimdi sorum şu bu şekilde olup tedavi gören yada hamile kalan varmı nası bi yol izlediniz doktorunuz ne önerdi yaşım 25 bu arada

Back