- 21 Aralık 2016
- 2.302
- 1.936
- 83
- Konu Sahibi 1melegimolsun
-
Ekledim canım inşallah uğurlu gelir bebişine kavuşursunMerhaba ben 3 yillik evliyim 1 dusuk yaptim ve sonrasindada olmadi zaten simdi umutla eylul ayini bekliyorum Rabbim insallah tum isteyenlere hayirli saglikli bebisler nasip eder bu arada bat 19 eylul
Bazı kişilerde akıntı az oluyormuş çamaşırına geçmiyormuş bile canım eğer elinde varsa ovulasyon testi yap kafan rahat olurBende o kadar çok akıntı olduğunu hiç görmedim nedendir acaba
Bünyeyle alakalıdr belki canım birşey diyemicem onun hakkında. Sen ovuşasyon testi kullan yumurtalama gününü bul o zamanki akıntına fln bak cnmBende o kadar çok akıntı olduğunu hiç görmedim nedendir acaba
yok maalesef yaBazı kişilerde akıntı az oluyormuş çamaşırına geçmiyormuş bile canım eğer elinde varsa ovulasyon testi yap kafan rahat olur
tamam canım zaten doktora gidiyorum kontrollere o zaman söyleyimBünyeyle alakalıdr belki canım birşey diyemicem onun hakkında. Sen ovuşasyon testi kullan yumurtalama gününü bul o zamanki akıntına fln bak cnm
Kaç günde adet oluyorsun canım?yok maalesef ya
28 günde bir canım ama şöyle bir şey var yumurtlama döneminde sanırım şeffaf akıntım oluyor ama çok az geliyorKaç günde adet oluyorsun canım?
Şuan akıntın olması lazım o zaman canım yumurtlama takvimde salı günü mü gösteriyor? Seninle batlarımız aynı 28 gün üzerinden ama benim bazen değişiyor bat 26-27-28-31 gün gibi değişiyor. Ama ortalama 28 gün. Ve bende erken yumurtlama var. Normalde salı günü yumurtlamam ama benim hafta sonu çatladı büyük ihtimalle doktorda öyle söyledi. Bugün akıntım Yok mesela. Senin eğer düzenliyse ve erken yada geç yumurtlama olmuyorsa salı günü çatlıcaktır yani bugünleri akıntın biraz artabilir28 günde bir canım ama şöyle bir şey var yumurtlama döneminde sanırım şeffaf akıntım oluyor ama çok az geliyor
evet bu günlerde akıntım fazla ama yarın ne olur bilmiyorum çatlamasını filan ben hiç takip etmedimŞuan akıntın olması lazım o zaman canım yumurtlama takvimde salı günü mü gösteriyor? Seninle batlarımız aynı 28 gün üzerinden ama benim bazen değişiyor bat 26-27-28-31 gün gibi değişiyor. Ama ortalama 28 gün. Ve bende erken yumurtlama var. Normalde salı günü yumurtlamam ama benim hafta sonu çatladı büyük ihtimalle doktorda öyle söyledi. Bugün akıntım Yok mesela. Senin eğer düzenliyse ve erken yada geç yumurtlama olmuyorsa salı günü çatlıcaktır yani bugünleri akıntın biraz artabilir
Catlamasini nasil biliyorsunuz yani yumurtlama ve catlama ayri seyler mi ayni seyler mi bunu merak ediyorum ya da yumurtanin catlamasi ne demek?evet bu günlerde akıntım fazla ama yarın ne olur bilmiyorum çatlamasını filan ben hiç takip etmedim
Catlamasini nasil biliyorsunuz yani yumurtlama ve catlama ayri seyler mi ayni seyler mi bunu merak ediyorum ya dayumurtanin catlamasi ne demek?Şuan akıntın olması lazım o zaman canım yumurtlama takvimde salı günü mü gösteriyor? Seninle batlarımız aynı 28 gün üzerinden ama benim bazen değişiyor bat 26-27-28-31 gün gibi değişiyor. Ama ortalama 28 gün. Ve bende erken yumurtlama var. Normalde salı günü yumurtlamam ama benim hafta sonu çatladı büyük ihtimalle doktorda öyle söyledi. Bugün akıntım Yok mesela. Senin eğer düzenliyse ve erken yada geç yumurtlama olmuyorsa salı günü çatlıcaktır yani bugünleri akıntın biraz artabilir
bende öyleyim bende merak ediyorum ilk defa duyuyorum çatlama filanCatlamasini nasil biliyorsunuz yani yumurtlama ve catlama ayri seyler mi ayni seyler mi bunu merak ediyorum ya dayumurtanin catlamasi ne demek?
merhaba beni de eklermisiniz 8 eylülKızlar merhaba benim ağutos ayıda kırmızılar geldi. Yeni bat 12 eylül. Bu ay yumurta takibine gideceğim. Gelin hep birlikte batlarımızı yazalım ve herkes hamile kalmak için neler yaptığını paylaşsın. Belki birilerine de çare oluruz
F fcevriye --> 27 Ağustos
@Cnsssss35 --> 1 Eylül
@evaline --> 1 Eylül
@Fushiaa --> 1 Eylül
@Kartanesi_92 --> 1 Eylül
@2miracles --> 1 Eylül
@lady8 --> 2 Eylül
@turko2727 --> 2 Eylül
@tesla07 --> 2 Eylül
@myhsa --> 3 Eylül
@Hanzademm --> 3 Eylül
@ilkbahar_ --> 3 Eylül
@Hakay3201 ---> 4 Eylül
@tubiko35 --> 5 Eylül
Arel13 --> 5 Eylül
@sadeceMelek --> 5 Eylül
@Mina_1414 --> 5 Eylül
@sonycan --> 6 Eylül
@pelinimben --> 6 Eylül
@yelsem --> 7 Eylül
@Kivirciksaclikizinannesi --> 7 Eylül
fnd_50 --> 7-8 Eylül
@safari_go --> 8 Eylül
@khaleesi41 --> 8 Eylül
@Hasumran --> 10 Eylül
1 1melegimolsun ---> 12 Eylül
@Nehirr6 --> 12 Eylül
Chester15 --> 12 Eylül
E Eda3883 --> 12 Eylül
@Pudra16 --> 13 Eylül
@Shopareekiz --> 13 Eylül
@aallmmiirraa --> 13 Eylül
@Sanderling --> 14 Eylül
@RanaZ33 --> 14 Eylül
@arkeolog0635 --> 15 Eylül
@asymkrdg --> 15 Eylül
@Mein-Leben13 --> 16 Eylül
@Esmaa_91 --> 18 Eylül
@denizkizi_esra --> 19 Eylül
@Elonee --> 19 Eylül
aysalk61 --> 19 Eylül
@annecikk-16 --> 20 Eylül
@fatos_sam --> 20 Eylül
@karyaa48 --> 21 Eylül
@Nisanali18 --> 21 Eylül
@Hsbgrhn --> 23 Eylül
@Nurcell2014 --> 24 Eylül
@esrakdnz --> 25 Eylül
@November 22 --> 26 Eylül
@aysesi --> 27 Eylül
@Pinarkemal75 --> 27 Eylül
Ekledim canımmerhaba beni de eklermisiniz 8 eylül
Canım yumurta belirli büyüklüğe ulaşınca çatlıyor. Eğer ulaşamazsa galiba çatlamıyor kist oluşuyor. Bazı kişiler hatta Çatlatma iğnesi vuruluyor. Ben doktora gittiğimde geçen hafta ilaç vermicrm sana kendiliğinden çatlasın dedi. Bunu en sağlıklı doktora gidip yumurta takibi ile görebilirsiniz yumurtanın çatlayıp çaylamadığını.Catlamasini nasil biliyorsunuz yani yumurtlama ve catlama ayri seyler mi ayni seyler mi bunu merak ediyorum ya dayumurtanin catlamasi ne demek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?