Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Batı yaklaşan arkadaşlar sizlerde durumlar nasıl en yakın bat 4 gün sonra belirtileriniz var mı? Test yaptınız mı? Erken döllenmeyse testte çıkmıştır

28 günde bir canım ama şöyle bir şey var yumurtlama döneminde sanırım şeffaf akıntım oluyor ama çok az geliyor
Şuan akıntın olması lazım o zaman canım yumurtlama takvimde salı günü mü gösteriyor? Seninle batlarımız aynı 28 gün üzerinden ama benim bazen değişiyor bat 26-27-28-31 gün gibi değişiyor. Ama ortalama 28 gün. Ve bende erken yumurtlama var. Normalde salı günü yumurtlamam ama benim hafta sonu çatladı büyük ihtimalle doktorda öyle söyledi. Bugün akıntım Yok mesela. Senin eğer düzenliyse ve erken yada geç yumurtlama olmuyorsa salı günü çatlıcaktır yani bugünleri akıntın biraz artabilir

evet bu günlerde akıntım fazla ama yarın ne olur bilmiyorum çatlamasını filan ben hiç takip etmedim

evet bu günlerde akıntım fazla ama yarın ne olur bilmiyorum çatlamasını filan ben hiç takip etmedim
Catlamasini nasil biliyorsunuz yani yumurtlama ve catlama ayri seyler mi ayni seyler mi bunu merak ediyorum ya da yumurtanin catlamasi ne demek?

Catlamasini nasil biliyorsunuz yani yumurtlama ve catlama ayri seyler mi ayni seyler mi bunu merak ediyorum ya dayumurtanin catlamasi ne demek?

merhaba beni de eklermisiniz 8 eylül

teşekkür ederim.. :)
Kasık ağrısı, Bacaklarda ağrı, Gögüslerde dolgunluk hissi hassasiyet ağrıları sizlerde de var mı ?

Catlamasini nasil biliyorsunuz yani yumurtlama ve catlama ayri seyler mi ayni seyler mi bunu merak ediyorum ya dayumurtanin catlamasi ne demek?
Canım yumurta belirli büyüklüğe ulaşınca çatlıyor. Eğer ulaşamazsa galiba çatlamıyor kist oluşuyor. Bazı kişiler hatta Çatlatma iğnesi vuruluyor. Ben doktora gittiğimde geçen hafta ilaç vermicrm sana kendiliğinden çatlasın dedi. Bunu en sağlıklı doktora gidip yumurta takibi ile görebilirsiniz yumurtanın çatlayıp çaylamadığını.

Ben dayanamadım sabah test yaptım ama malesef tek çizgi, dün baya bi sol kasık ağrısı yaşadım batma şeklinde, adet olacakmışım gibi de bel ağrısı vardı. Aslında tutacaktım kendimi ama dün öyle olunca dayanamdım pişman oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…