Eylül dostluğumuza burada devam (:

İyi geceler topik
Hwyecandan uyku tutmadi
Kan degerime gore ve internet amcanin hesabina gore bes haftalik hamileyim. Ama keseyi henuz gormedik.yarin randevumuz var umarim hersey hayirli guzel olur. Nasibimde anne olmak varsa olurum insallah. Korkuyla heyecan kariamis durumda.
Daphne minik prensesin odasini gordum facede. Misler gibi. Allah huzurlu guzel gunler yasatsin size.
İkimizinde safagi az kaldi :)

Zahtercim insallah allahin izniyle bebisini kucagina alacagin gun de gelecek hersey de bi hayir var derler ya bak bebisin babasini beklemis demek:KK1:

Hep diyordum askerden gelmeden olmaz diye :)
Geldiginin ertesi gunu kalp atisini duymaya gidecegiz insallah
:KK49:

Selam kızlar, geçen hafta işten ayrıldım. Artık evimdeyim. Kızımın odası her şeyi hazır. Cumartesi dip köşe temizliğimizde bitti. Bır kızımı beklemek var şimdi. Oda sağlıkla gelecek inşallah. Şimdilik normal doğum görünüyor. Zahter gözün aydın. İnşallah hayırlısıyla kuzucuğunu kucağına alacaksın sende :KK16: bunun dışında prensesimin odasının fotoğraflarını ekliyorum albüme. Tabi giren olursa artık görür :KK14:

Daphne prensesin herseyi harika cok az kaldi saglikla kucagina alacaksin insallah artik prensesimiz besigindeyken foto atarsin bize

daphne oh az kaldi gunleriniz en keyifli zaman simdi ;-)

Sent from my GT-I8160 using Kadınlar Kulübü mobile app

amin canim hayirlisi ile insalah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Daphneee 40.haftadasin prensesin iyi sabirli vaktini bekliyo
Gelsin artik ama meraktan oluyorum:KK1:

Daphneee 40.haftadasin prensesin iyi sabirli vaktini bekliyo
Gelsin artik ama meraktan oluyorum:KK1:

Bu takvim ileri doktor teyzemiz 29 nisan olarak değiştirdi beklenen doğum tarihimizi. Çünkü en baştan beri bir hafta geriydi yani geç döllenme olduğu için. Gelmeyede pek niyeti. Gitgide kiloda alıyor normal doğuramayacağım diye korkuyorum...

canim ya nazli bir kizimiz olacak :)

canim ya nazli bir kizimiz olacak :)

Ohh askerligi de yediniz bitirdiniz bugun buyuk bulusma ve asil onemlisi esin baba olacagini ogrenecek bundan daha buyuk surpriz olamaz zahtercim
Gozunaydin

sagol canim sukur bitti gitti

Efe dogali tam 71 gun olmus.hep sikayetciyim biliyorum.ama cidden benim icim alismasi.cok zor.bi surec oldu.ilk gunler hergun agladim.efe malum hic uyumayan ve surekli aglayan bi bebek.boyle bir bebek beklemiyodum acikcasi.ustune birde lohusalik.siz hep yanimdaydiniz.kimseyle paylasmadigim seyleri sizinle paylastm
Iyiki bulusmusuz bu forum sayesinde.herkesi cook seviyorum.
Bu simgeleride ozlemisim:2::KK1::KK4::KK5::KK42::KK53::26::KK36::KK52::KK52::KK9:

Hello topikcan:KK1::KK1:similla canimm tebrik ederim.hayirli olsun bebisin:nazar::emir_bebek: kizlar daphane dogurdumu cok merak ettim

3 mayısta doğurdum canım. Biraz sıkıntılı gecti ilk haftamız ama cok sukur simdi iyiyiz. Bal gibi tatlı bir kızım var :) şu an ayağımda sallıyorum ama uyumaya pek niyeti yok. Annelik zor çok emek istiyor ama yinede evlat sevgisi her şeye bedel :KK16::emir_bebek:

3 mayısta doğurdum canım. Biraz sıkıntılı gecti ilk haftamız ama cok sukur simdi iyiyiz. Bal gibi tatlı bir kızım var :) şu an ayağımda sallıyorum ama uyumaya pek niyeti yok. Annelik zor çok emek istiyor ama yinede evlat sevgisi her şeye bedel :KK16::emir_bebek:
Oyy masallah kavustun prensesine demek cok ama cok sevindim:nazar::emir_bebek:hayirli evlat olsun insallah kuzun..simdi iyisiniz dimi
Artik kimse ugramaz haber vermez oldu.hanzadenin de az kaldi dimi ayy ne guzel

Selam topiccan buralar issizlasti artik
Karnim durdu durdu 5.aydan sonra cikmaya basladi ama tam cikti kocaman sivri top gibi oldu fazla kilo almadim simdilik 8 kilo sadece gobegim var diyebilirim 35.haftamiz bitiyo
Kizim normal dogum pozisyonunda basi asagi yerlesmis 44 cm 2420 gr simdilik bakalim ne zaman gelecek prensesimiz 1 ayi gecmez gelir sanirim
Bizden bu kadar opuyoruz sizi...

X