Eylül dostluğumuza burada devam (:

Gece gece aklima geldi burasi. Iki kelime bir sey yazayim dedim. Kizim 55 gunluk oldu. Hatta bir kac gundur bu deyip duruyor :)) bu bu bu :)) bu arada kv ile gorumcem bize geldiler. Bana aileme bir guzel hakaret ettiker. Esimde ikisinide gonderdi. Gorusmuyorum onlarla artik. Bir Ara detaylica yazarim. Hazir kiz uyumusken bende dinleneyim Biraz :)))

Merhaba issiz topikimiz...
Nedense benim de icimden buraya yazmak geldi.erdem tam 10 bucuk aylik oldu.mama baba dede anana anne gibi sesler cikariyo.ve kendisi 6-7 adim yuruyebiliyo.dun teyzelerimizin suprizi geldi cok sevindik cok duygulandim.surada tanimadan görmeden yazistigim insanlar hayatımda ne kadar buyuk yer edinmisler meger..iyiki buraya gelmisim iyiki sizi tanimisim.yoksa zorlu 9 ayi lohusalik depresyonunu nasil atlatirdim.bisey aklima takilinca kimden fikir alirdim.neyse lafi daha fazla uzatmayayim ileride bakinca hatırlayayim diye yaziyorum bunlari.bu arada bende dogumdan sonra süt olsun ye laflariyla aldigim kilolari vermeye calisiyorum ins. Buraya tekrar baktigimda baya yol kat etmis olurum hepinizi opuyoruuum..

Demetcim masallah kuzuna kocaman olmus bile.
Allah kv ve gorumcene akil fikir versin bosver sen prensesinle ve kocanla coook mutlu ol ins.

Selam topikcan

Benim hala bebeğim olmadı :KK1:
Tamam tamam yapmaya başladık biz de. İnşallah olduğu zaman haber veririm.

Laf aramızda keşke temmuzda ya da ağustosta tutsa... Bir de güzel olurdu kiiiiii:KK19:

Gunadin
Daphnecim takma hic bosver bunlari simdi gormen iyi oldu ya esinin tayini ciksaydi gitseydiniz o insanlarlq yasamak ne.zor olur herseyi vaktinde gormus oldun sanslisin yine
Zeynepcik de buyuyo masallah kuzuya

Mavisuperisi nihayetvbasladin clismalara yani zahmet oldu ama:KK1: ins.cok bekeltmeden gelir senin minnak da

Biz de buyuduk artik gun.sayiyoruz 38.haftadayiz bakalim.prensesim ne zaman gelmek isteyecek cok heyecnliyiz

38 haftamizi doldurduk nstde sancilarimiz da cikti dr her an gelebilir tetikte ol dedi ama kac gundur gelen giden yok heyecanla bekliyoruz sanci var ama acilma yok ins kolay saglikli bi dogumla alirim prensesimi kucagima

Eskiden bir mesaj yazana kadar sayfalar ilerlerdi. Artık haftalar gecsede aynı sayfadayiz. Bu gece çok üzgünüm ben ve buraya yazmak istedim. Şu kv olaylarından dolayı eşimle tartıştık. O salonda yatıyor. Ben saygısızlık yapmak istemedikce insanlar üzerime geliyor ve beni suçluyor. Kv ve gorumcem pişman olmuşlar ama samimi gelmedi bana. Gorumcem mesaj attı. Bende kirildigim noktaları yazdım. Manisaya gidelim diyor Esim bayramda pismanlarmis ama ben çok kırgınım yüzyüze gelmek istemiyorum. Esim senin de işine geliyor böyle olması diye suçladı beni. Sanki affetmek zorundymisim gibi. Çok kirdi kalbimi. Kızımı alıp gidesim var su an. Bütün bunları haketmedim ben. Bunca yıl ne esime nede ailesine saygısızlık yapmadım ve yapılan saygisizkiklarida hep yuttum. Buna rağmen bende suçlaniyorum yapıcı olmamakla.

Eskiden bir mesaj yazana kadar sayfalar ilerlerdi. Artık haftalar gecsede aynı sayfadayiz. Bu gece çok üzgünüm ben ve buraya yazmak istedim. Şu kv olaylarından dolayı eşimle tartıştık. O salonda yatıyor. Ben saygısızlık yapmak istemedikce insanlar üzerime geliyor ve beni suçluyor. Kv ve gorumcem pişman olmuşlar ama samimi gelmedi bana. Gorumcem mesaj attı. Bende kirildigim noktaları yazdım. Manisaya gidelim diyor Esim bayramda pismanlarmis ama ben çok kırgınım yüzyüze gelmek istemiyorum. Esim senin de işine geliyor böyle olması diye suçladı beni. Sanki affetmek zorundymisim gibi. Çok kirdi kalbimi. Kızımı alıp gidesim var su an. Bütün bunları haketmedim ben. Bunca yıl ne esime nede ailesine saygısızlık yapmadım ve yapılan saygisizkiklarida hep yuttum. Buna rağmen bende suçlaniyorum yapıcı olmamakla.
Canimmm rabbim sikintini tez vakitte gidersin.iyiki bu mübarek aydayiz dilinde sadece dua olsun bol et duani ve sonucuna sen bile sasirirsin inanki.
Esinde anlar seni emin ol. Icini ferah tut.ferah tut ki bebisinin sana ihtiyaci var. Anlayissiz huzursuzluktan mutlu olanlari da rabbim islah etsin. Yuvalarimizdan uzak tutsun.
Sorun cok mu asilmaz bilmem ama esine sakin sakin hersey bu kadar tazeyken yuzyuze getirme beni dersin..

Daphnecim hic takma bunlari gelip gecici seyler neler neler atlattik allah saglik versin hersey duzelir
Esler arasinda olur oyle seyler barisirsiniz unutursunuz gitmek de ne demek cok sukur sevdiklerimizle evliyiz iyi de anlasiyoruz o da seni o kdar savunmus bu olaylarda simdi de iste ailesiyle arada.kaliyo duzelsin istiyodur tabi ondan gerilmistir sakin ol alttan al gececektir canim yine de istersen baris kv.lerle buyukluk sende kalsin ama tabi eskisi gibi muhabbetiniz olmaz ama esinin gonlu olur sadece sen yine mesafeni koyarsin zaten ayri sehirlerdesiniz allahtan

Ah Kizlar affetmek o kadar kolay olsa keske yüzlerini görmeye tahammülüm yok. İstemiyorum onlari kendi hayatımda. Ogullari gorussun . Lafım yok. Çok kötü meselelermis bunlar. Tüm hayatımızı duzenimizi mahfettiler. Sanki kendileri bulunmaz hint kumaşi. Kusursuz hatasizlar. O gorumcem cok çekecek ama ahimi aldı birkere.

Daphnecim.ne desek bos tabi yasasiklarin kolay ve affedilebilir degil kocalarimizin hatiri icin bazi seylere katlaniyoruz iste napican annesi iste atsa atilmaz satsa satilmaz

Daphnecim.ne desek bos tabi yasasiklarin kolay ve affedilebilir degil kocalarimizin hatiri icin bazi seylere katlaniyoruz iste napican annesi iste atsa atilmaz satsa satilmaz

Valla hanzade kocamada çok kırgınım. Sürekli sen uzlaşmacı degilsin deyip duruyor. Resmen ben suçlu duruma düştüm. Her seyi düşünüyorum artık. Beni anlamaya çalışmayan bir adami da istemiyorum hayatımda. Yarin öbür gün annesiyle yine kötü olunca arası gelip dizimin dibinde dert yanar. Ailesi gelsin bir rezillik çıkarsın. Çocuğumu alıp ertesi günde boşanma davasını açarım. Arkamda zor günlerde durabilecrgim bir adam yoksa gerisi önemli değil.

Mrb topikcan.bugun kk nin konusu gecince bi yazayim dedim.benim hayatim full time efeyle geciyor.143 gunluk oldu.kucuk dana :) hala uykusuz geceler huysuz gunler devam ediyor.gecmesi icin dua ediyorum.yavas yavas disari cikiyoruz artik
Efe izin vermesede :KK43: buyuyunce sorcam bunlarin hesabini sana ey oğul :KK37: albumumu bulabilirsem foto koycam.unutmusum kk yi

Son düzenleme:
Selam topiccan
Veee sonunda prensesimi kucagima aldim...
17.07.2014 persembe aksami normal dogumla kizim dunyaya geldi...allahim bu ne guzel duygu boyle...allahim isteyen herkese yasatsin bu duyguyu...

Selam topiccan
Veee sonunda prensesimi kucagima aldim...
17.07.2014 persembe aksami normal dogumla kizim dunyaya geldi...allahim bu ne guzel duygu boyle...allahim isteyen herkese yasatsin bu duyguyu...
Hanzade canimm benim tebrik ederim prensesinle saglikli huzurlu nice yillariniz olsun..:nazar::emir_bebek: ayy cok duygulandim gerçekten:KK43:
Umarim doğum da kolay olmuştur musait oldugunda anlativer:KK1:

aynen jeloo coluk çocuk tel daha pratik ama buraya da girmeden edemiyom cok seviyorum kk nın yeri ayrı bu topiğin yeri daha da ayrı dostluğumuz burada başladı sonuçta...
hepinizi seviyorum...

X