Eylül dostluğumuza burada devam (:

Mrb topikcan.
Efecik 6.5 aylik oldu.
Gunduzleri huysuz.aglak.kucakci.beni cok yoruyo.wc ye.bile gidemiyorum.koydugum.yerde max 5 dk duruyo.is yapamiyrm yemek yapamiyorum.
Geceleri ise 5 ile 10 kez arasi kalkio.

Oyyy oyyyyy sabir sabir sabir.umarim bu yazima gulecegim gunlerde gelir

Ozlemisim burayi
Benim.kizimda buyuyo 3 aylik oldu
Geceleri sabahlayip sonra da sabahtan oglene yatiyo cadi kizim ins uykumuz duzene girecek zamanla

selaamlarrrr
uzuuuuun zaman oldu yazmayali.
benden haberler biz yüksekovadayiz malum dogu gorevi zor gunler gecirdik ara sira yine geciriyoruz. yinede sukur halimize son 8 ayimiz.
oglum kağan buyudu 2 yasina gircek 2 ay sonra cok guzel annelik zor ama harikabi duygu buyudukce dahada zevkli oluyor.
arada yazalim ya buraya burasi bizim icin önemli nede olsa bana sizler gibi dostlar kazandirdi. iyi ki varsiniz. seviyorum siziii eylul gelinleriii :)

Hepinizi cok seviyorum yaaaa
Kizim 4 aylik oldu baldan tatli iyi ki var hayatimizi degistirdi herseyimiz o artik...
Boyle arada yazin buraya okudukca gecmisi hatirliyo insan gunluk gibi valla...
Ne gunler gecirdik beraber yaklasik 4 yildir devam ediyo arkadasligimiz dostlugumuz...
Coxullarimizin dugununu de beraber yapalim insallah...
Opuyorum sizi....

efeboy 9 aylik ve ilk defa hasta oldu.bogazinda gribal enfeksiyon varmis kuzucugumun atesi var 38.5 larda.o hasta olmasin ben olayim onun gozleri masumlastikca icim eziliyo.
oglusum benim

Bizde buyuyoruz. İki gün sonra 8. Ayimiz bitecek. Bazı sağlık problemlerimiz var ama inşallah zaman içinde yilesecek kizim.bütün günüm kızımla geçiyor. Akşam olunca nasıl uyuduğunu bile anlamıyorum.

Selam topikcan
Benden havadisleri yaziyim,
Oglusum 2 yasina girdi ayin 28 inde burda ona guzel bi dgunu yaptim elimden geldigince. Tam dgununde memedende kestim sukur buyuk sorun yasamadim. Haa bu arada tayin tercih yerlerimiz geldi subat sonunda yapicaz insallah hergun ona bakiyoruz esimle sukur az kaldi kurtulcaz burdan insallah. Darisi diger kizlarin basina onlar kendilerini biliyolar :)
Opuyorum sizi
Arada gelin yazinnn ya burayi unutmayalim

Merhaba kızlar ben girmeyeli yıllar oldu sanırım hatırladınız mı bilmiyorum geçen sene erken doğum yaptım 950 gr doğdu sadece prematüre annesi oldum şuan oğlum bir yaşında çok şükür zayıf olması dışında sorunumuz yok krese verdim oğlumu şubatta ise başlayacağım bakacak kimse yok Ankarada İstanbula yerleştik sizler ne yapıyorsunuz

Eylül gelinlerii:) şimdi neredeyse hepimizin çocuğu var, yıllar çabuk geçiyor,

benim de 2,5 yaşında oğlum var

X