Eylül dostluğumuza burada devam (:

Heyoooo anam yıllar olmuş. 3 yaşında dünyalar tatlısı geveze bir oğlum var artık. Çoğunuzla iletişimimiz tam gaz devam çok şükür. Ama eski günlerde özleniyor be. NE çok boş vaktimiz varmış dimi :)

Aklima geldi bi bakayim dedim ozlemisim burayi zaman ne cabuk geciyo evlendik de anne olduk zeynom dogdu buyudu bile 18 aylik baldan tatli evlatlarimiz...evimizin nesesi onlar...

konuyu gördüm duygulandım ne güzel devam etmişsiniz yazmaya yıllar akıp geçiyor
hepinizin nerdeyse çocugu olmuş Allah sağlık ve uzun ömür versin sizlere bağışlasın
umarım hepınız mutlusunuzdur
düşündüm de o zamandan bu zamana benim açımdan değişen bişey olmamış ailemize eklenen yavrucaklarımız da olmamış maalesef
artan tek şey sevgimiz
kendınıze iyi bakın

konuyu gördüm duygulandım ne güzel devam etmişsiniz yazmaya yıllar akıp geçiyor
hepinizin nerdeyse çocugu olmuş Allah sağlık ve uzun ömür versin sizlere bağışlasın
umarım hepınız mutlusunuzdur
düşündüm de o zamandan bu zamana benim açımdan değişen bişey olmamış ailemize eklenen yavrucaklarımız da olmamış maalesef
artan tek şey sevgimiz
kendınıze iyi bakın

Aynen benimde angelprenses...

Bizim konuya bir bakayım dedim bende,maşallah hemen hemen herkes anne olmuş.Ve ben yaşlandığımı hissettim...

slm grup :) senin sayende cok.guzel insanlar tanidim.4 yildan fazladir hergun konustugum gormedende sevdigim.insanlar.
dugun esya telasinda birbirimizden yardim isterken şimdi bebelerimizi buyutuyoruz.aglicam.galiba neyse benden haberler:yaramaz oglum efe 2 yasini gecti.zayif minyon gidiyoruz ve hala konusmuyoruz.
bidahaki haberlerde gorusmek uzere

Merhaba
Beni tanıdınız sanırım landfloves. Niçin şifresini bulamadım ve bu nickle kayıt olduğum mail adresimin şifresini de bulamadım. Bu nickide yıllar önce yanlışlıkla almıştım.
Çok duygulandim burayı görünce birazda okudum.
Benimde oğlum 2.5 yaşında. Ve hadi burdan duyun tekrar hamileyim oğlum abi olacak. Planlı bir hamilelik değildi ama sağlıkla gelsin inşallah.
Hamilelik takvimi oluşturup bakmak için girmiştim. Iyi ki girmişim hepinizi çok özledim.

Yakın geçmişi okudum şimdi biraz. Iki çocuklu tek ben mi olacam yok mu hiç 2.yi yapan

Angelprenses ve eftelya inşallah rabbim sizlerede hayırlı evlatlar nasip etsin.

Landflowes Allah saglıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin.amin inşallah darısı basımıza.yıllar cok cabuk geçiyor eşimle tanısalı 7 yıl olmuş evleneli 5 yıl olcak sanki dün gibi.sizinle burdan yazıstıgımız tatlı heyecanlarımız da öyle...umarım herkes cok mutludur

Landflowes Allah saglıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin.amin inşallah darısı basımıza.yıllar cok cabuk geçiyor eşimle tanısalı 7 yıl olmuş evleneli 5 yıl olcak sanki dün gibi.sizinle burdan yazıstıgımız tatlı heyecanlarımız da öyle...umarım herkes cok mutludur

Teşekkür ederim gerçekten zaman ne kadar hızlı akıp geçiyor. 2 ay sonra evliliklerimizde 5 yılimiz bitmiş olacak.

neler neler yaşadık tatlı heyecanlar. Herşey çok güzeldi

Bakalim beni 2 çocukla neler bekliyor. 1.5 yıl önce işten ayrıldım utkuya baktım. Krese vermeye de gönlüm el vermedi. Artık zaten tekrar ise dönmem baya ertelenmiş oldu. Belki bebek gelmeden utkuyu yarım gün falan krese vereceğim.

Ve ben 2.5 ay önce babamı kaybettim. Kanserdi. Ne kadar bu hastalığın sonu bellide olsa kimse konduramiyor yakıştıramiyor. Her ölüm ani her ölüm çok zor.

Vay vay vay ✌️ @landfloves ikinci turu açmış hafi bismillah
Liva 3,5 yaşa gidiyooooor
Şifremi yeni buldum burdaki mazi baska
Buraya not; (kizlarin nickleri unuttumusum hep)hepsi tatilde keyifte su an benden soylemesi

landfloves landfloves Başınız sağolsun,çok üzüldüm canım :KK61:

Maşallah sana da,biz (yani kendi adıma ben) 1 taneyi yapamadım,sen ikinciyi yaptın ha :)
Allah sağlıkla,sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin...

Herkese merhabaaaaa, buranin yeri o kadar ayri ki herkes ayni seyi dusunuyo eminim...
Yillar gecti dostlugumuz cok guzel devam ediyo...
Cogumuzun hayati cocuklariyla renklendi...
Allah isteyen herkese nasip etsin insallah...
Landfloves 2.bebis hayirli olsun canim valla 1.ye anca karar vermistin bu surpriz guzel olmus aslinda bi cesaret de bana gelse pespese buyutsem cok istiyorum
Benim zeynom 2 yasini doldurdu
Masallah akilli ve coook tatlis bi kizim var...
Emme olayini daha yeni birakabildik nihayet kuruttu beni...
Baya da konusuyo 4 5 kelimeli cumlelere gecti cok bilmis hanim...
Biraz yuksek sesle konussak 'bebek uyuyo bagirma' ya da 'sakin ol bagirma' diye susturuyo bizi:-) alem bu kiz yaa...
Neyse bizden simdilik bu kadar hepinizi cok seviyorum gorusmek uzere...

Herkese selam
Yine bir eylül ayındayız ve artık 5 yıllık evli olacağız benimse bu yılki ödülüm karnımdaki minik oğluşum çok şükür hamdolsun rabbime yıllardır beklediğim yavruma kavuşucam Allah'ın izniyle şuan 6 aylığız onun hareketlerini hissetmek mükemmel bir duyguymuş sağlıkla kucağımıza almakta nasip olur inşallah
Lanflowers Can'ım öncelikle başın sağolsun çok büyük bir acı rabbim çocuklarına eşin ve sana sağlık sıhhat versin ikinci bebişin de hayırlı olsun inşallah

X