Canım benim öyle bi yazmışsınki içim bi tuhaf oldu ya
Ama böyle şeyler düşünme çünkü Allah herkese en hayırlısını en doğrusunu nasip ediyo, yeterki bizde aynısını isteyelim. Tamam bu duyguları yaşamak isteyipte yaşamamış olabilirsin ama ileride iyiki olmamış diyeceğin bi hayrı Allah mutlaka vermiştir sen farketmesende.. Sağlıcakla kavuştursun Rabbim önemli olan o..
Bende sabırsızlıktan çatlamak üzereydim doğuma kadar biliyosun. taaa 37. haftadan itibaren doktor bekle dedi ve beklmeye koyuldum. ha bugün ha yarın derken psikolojim alt üst oldu. Heleki çevredekilerin boşboğazlığı yok mu......
gelirdi gelmezdi diye sabır taşı olmuşken bebeğim 39+6 da geldi ve iyi ki de Allah'ım o gün göndermiş dedim. Çünkü daha erken gelseydi daha küçük olucaktı ve o her ağladığında normal bile olsa benim canım kat kat daha fazla yanıcaktı. Doğumdan sonraki psikoloji o kadar farklı ki.. 0na baktıkça şükrediyorum şimdi. Sende şükret ve bunda da bir hayır vardır de :)
Canım demekki hakkınızda hayırlısı buymuş, Allah yardımcın olsun, sağlıcakla kavuştursun bi avazda kurtul inşallah.. :)