Eylül dostluğumuza burada devam (:

Valla doğan buyuyor canım ya, zaman oyle cabuk gecıyor kı sen de bılıyorsun ıste, an be an buyuduklerıne sahıt olmak muhtesem bırsey...
Oy ne tatlı oluyordur duserken popiş üstü, ısırmalık bu bebeler ya Rabbım tum ısteyenlere nasıp etsın ınsallah...

canım gozunuz aydın cok sevındım kızımıza...
İnsan bı an once ogrenmek ıstıyor demıı hadı bellı etmıs kendını prenses saglıkla gelsın kuzucuk...

ooo 40 ımızda cıkmıs :nazar:
landfloves kız bı bebek bu kadar benzer anneye kopya resmen yakısıklı, o yesıl berelı resmıne bıttım masallah ceke ceke bı hal oldum...

Ayy teşekkür ederiiiz, sadece beni tanıyan arkadaşlarımın hepsi bana benzetiyor ama daha çok eşimin kardeşine benzetiyor herkes amcasına çok benziyormuş :))

Hanzadeninde fıstık bi kızı olacak inşallah.

Ay landfloves ya oğluşuna bayıldım maşallah sübhanallah ne tatlı bi bebek. 40ı çıkmış bile paşanın. Gece uykuları filan nasıl?? Uslu bi bebekmi annesi ?

Günaydın fıstıklar.

Daphnecim girebiliyorum da kimse olmayınca kendi kendime yazamıyorum ki :KK34::KK34: Nasılsın bakalım bebiş nasıl. Yoruyodur seni artık iyice.

Aydasu canım ya özledim muhabbetini. Anlat bakalım elif kızımız nasıl neler yapıyor. Yaramazmı uslumu emekliyomu??

Bebiş iyi artık tekmeleri canımı acıtmaya başladı anlayacağın bildiğin dayak yiyorum bu kızdan. Totosunun üzerinde de hiç durmuyor. Landfloves da derdi hiç uyumuyor mu bu çocuk utku için, benim kızda öyle işte hiç uyumuyor sanırım :)

HTML:
hanzadeee çok sevindim canım yeni bir prenses geliyor demek ne güzell
bizimde bugün kırkımız çıktı babaanneye kırk uçurmaya gittik

Ayy teşekkür ederiiiz, sadece beni tanıyan arkadaşlarımın hepsi bana benzetiyor ama daha çok eşimin kardeşine benzetiyor herkes amcasına çok benziyormuş :))

Canım bende sana benzettim gözleri falan aynı sen...

Allahim utkumun 40 i ne cabuk cikti masallah yaa zaman hemen geciyo

Mavis hic oyle deme sona kalmak yok hepiniz bi anda pirtlativerin:KK34:

Hanzadeninde fıstık bi kızı olacak inşallah.

Ay landfloves ya oğluşuna bayıldım maşallah sübhanallah ne tatlı bi bebek. 40ı çıkmış bile paşanın. Gece uykuları filan nasıl?? Uslu bi bebekmi annesi ?

Teşekkürler canım amin nazar değmesin inşaallah, uykuları belli olmuyor bazen güzel uyuyor bazen gece uyanıp gözlerini dikip bakıyor uyumuyor.

pingum ben buralardayım da sız yoksunuz kı :KK43:
Ben telden gıremıyorum dıye ayrı kaldım hepınızden
ıstedıgım zaman gorusemıyorum haber alamıyorum sızden
az da olsa hepınız yazsanız buraya :KK43:

sımılla gecen gun konusamadık bısecık kalmamıs senın de doğuma canım ıyıce agırlık coktu mu, Rabbım bı avazda kurtarsın ınsallah nerde yapcaksın doğumu?

Daphne kuzucum sen nasılsın?
Zaman nasıl cabuk gecıyor ya surda ne kalmıs 30. haftaya, prensesın keyfı nasıl?

aydasum çok özledim seni yaa .. ahseni de :KK43: elife aferin uslu kız olmuş maşallah

bizim bugün tam 30 günümüz kaldı.iycene zorlaştı.geceleri sağa sola zor dönüyorum,sağa yatsam sağ bacağım sola yatsam sol bacağım,düz yatsam belim ağrıyor :KK14:

karnım hep gergin çok acıyo,bebek vurunca canım çok yanıyo.

son günler çok zorrrrr :KK43: bir yandan doğum korkusu başladı.oyyyy sağsalim bebişimi kucağıma almayı nasip etsin Allahım:emir_bebek: hepimizin inş

aydasum çok özledim seni yaa .. ahseni de :KK43: elife aferin uslu kız olmuş maşallah

bizim bugün tam 30 günümüz kaldı.iycene zorlaştı.geceleri sağa sola zor dönüyorum,sağa yatsam sağ bacağım sola yatsam sol bacağım,düz yatsam belim ağrıyor :KK14:

karnım hep gergin çok acıyo,bebek vurunca canım çok yanıyo.

son günler çok zorrrrr :KK43: bir yandan doğum korkusu başladı.oyyyy sağsalim bebişimi kucağıma almayı nasip etsin Allahım:emir_bebek: hepimizin inş

similla ne kadar az kalmış senin doğumada.. Rabbim kolay doğum nasip etsin inşallah, bebeğine sağlıklı bir şekilde kavuşursun inşallah.

son aylar biraz zor oluyor ama yinede tadını çıkar canım insan özlüyor karnındaki günlerinide..

Ben bebegimi hissetmeye basladim nihayet ama cok araliklarla ve sirtustu yatarken bir iki haftaya iyice buyur ve sıklasir ins ayy cok guzel yaaaa ama hala gobegim buyumedi bindan sonra artik basliyo heralde

similla ne kadar az kalmış senin doğumada.. Rabbim kolay doğum nasip etsin inşallah, bebeğine sağlıklı bir şekilde kavuşursun inşallah.

son aylar biraz zor oluyor ama yinede tadını çıkar canım insan özlüyor karnındaki günlerinide..

Amin cnm cok az kaldi gercekten.utku bebekle hayaat nasi gidio

uurböce hayırlı olsun canım sanada, hayırlısı ile doğsun büyüsün minnoş...

landfloves , vafi oğluşlarınız çok tatlı ya maşallah Allah uzun,hayırlı ömür versin.

Uurbocee, artena sizde bebiş bekliyomussunuz ne güzel Hayırlı dığumunuz olsun inşallah.

Aydasuuu özledim seni kuzum ya. Elifin çok güzel maşallah. Nasıl gidiyo bebişinle hayat bakalım. Senin ve vafinin kuzular erkenden dişleri çıkarmış maşallah.

Benim kuzucum buyudu 1 yaşında artık bitanem :KK16::KK16:

Kizlar biz duramadik esimle doktora gittik cok tecrubeli tavsiye edilen bi dr vardi merak ediyodum hem gorurum hem cinsiyet ogreniriz dedik ve dr cok iyidi daha biz sormadan kiz geliyo dedi cok sasirdim emin misiniz diye sordum %100 dedi artik degismez eminim dedi
Yani topigimizin prensesleri artiyo o kadar prense es lazim dimi
Ne oldugu hic onemli degildi ama catliyodum ogrendim ve rahatladim:KK16:

Siyahdenizcim, pingucum teşekkür ederim canlarım...
Batuşun 1 yaşı, Utku'nun 40 ı kutlu olsun :KK16::nazar:...
Hanzade inanmazsın geçen hafta seni rüyamda görmüştüm... Rüyamda kızın olmuş... Sevdim oynadım kızınla... Bir de baktım prenses geliyormuş meğer :KK16:... Malum oldu heral:KK34: Hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişin :nazar:

Uurbocee tesekkurler demek ruyana girdi
biz tekrar dr kontrolumuze gittik kizim olacagi kesinlesti
Ama kizim yerinde durmuyo bize popo show yapti resmen hic durmadi yuzunu pek goremedik ama hersey normal guzel gidiyo cok mutluyum
Kizim 150 gr 14 cm di p.tesi gittigimizde

Son düzenleme:
Selam topic ben ise basladim hic aklimda yoktu ama yakin bi arkadasimdan teklif gelince kiramadim apart oteli var oranin muhasebe hesaplarina bakiyorum gayet esnek davraniyolar sadece yol biraz uzak yoruyo beni ama gidebildigim kadar gidicem doguma kadar 3 4 ay calisirim dedim iste bakalim ne olacak

kimsecik yok mu?
bir zamanlar iş yerinde sayfaları okuyamamaktan dolayı sinir oluyodum, simdi tek sayfa ilerlemiyor.

Topik ben hamileyim :) dış gebelik olma olasılığı var. Kan degerimlerim az yükseliyor. Ne diyelim hayırlısı.Allah nasip eder inşallah.

Garip duygular içerisindeyim. O kadar alıştırmışım ki kendime bebişim olmaz diye, birden hamile olduğumu öğrendiğimde çok acayip oldum.

Doktor şimdi de, dış gebelik olabilirsin diyince, hevesim kursağımda kaldı.

Neyse umarım güzel hbrler ile dönerim buraya :)

Siyahdenizcim, pingucum teşekkür ederim canlarım...
Batuşun 1 yaşı, Utku'nun 40 ı kutlu olsun :KK16::nazar:...
Hanzade inanmazsın geçen hafta seni rüyamda görmüştüm... Rüyamda kızın olmuş... Sevdim oynadım kızınla... Bir de baktım prenses geliyormuş meğer :KK16:... Malum oldu heral:KK34: Hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişin :nazar:

Uğur böceği, hayırlısı olsun, allah analı babalı büyütsün...Sağlıkla kucağına al inşallah...

Buancim hic stres yapma degerlerin artiyo sonucta illa iki kati olmak zorunda degil drlar alismis olumsuz yorum yapmaya aslunda bi taraftan haklilar cok heves edip sonra daha xok uzulmeyelim diye yerinde olsam bi kan testi daha yaptırırım hafta ici

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

X