Eylül dostluğumuza burada devam (:

kimsecik yok mu?
bir zamanlar iş yerinde sayfaları okuyamamaktan dolayı sinir oluyodum, simdi tek sayfa ilerlemiyor.

Topik ben hamileyim :) dış gebelik olma olasılığı var. Kan degerimlerim az yükseliyor. Ne diyelim hayırlısı.Allah nasip eder inşallah.

Garip duygular içerisindeyim. O kadar alıştırmışım ki kendime bebişim olmaz diye, birden hamile olduğumu öğrendiğimde çok acayip oldum.

Doktor şimdi de, dış gebelik olabilirsin diyince, hevesim kursağımda kaldı.

Neyse umarım güzel hbrler ile dönerim buraya :)

Canım hayırlı olsun biliyorsun benim başıma geleni. Dr önce ikiz bebek dedi sonra bunlar ölmüş hemen kürtaja almamız lazım dedi. Dr un aklına uysaydık o gün kürtaja girecektim. Aynı gün başka bir dr a gittik koştur koştur sonuç sağlıklı bir gebeliğim vardı. Bak yakında doğuruyorum :) Sen içini ferah tut canım. İnşallah kötü bir durum yoktur. Dış gebelik falan dersede mutlaka başka bir hatta iki dr a daha görün...

Daphne85 , efet canım hatırlıyorum yaşadıklarını. Doktora artık güven yok.Bakalım cumartesi günü ne dicek.
Seninde bebişi kucağına almayaaa az kaldı :) Nasıl yaramazlık yapıyo mu bıdık? Geceleri uyuyabilyo musun? Alınması gereken eşyalar var mı?

Hanzade, kan testi bi daha yaptırsamda, kese gözükmediği için daha, kesin net bişi demiceklerdi.Hafta sonunu beklemem daha sağlıklı olcak diye düşündüm.Şükür az kaldı :) Hiç sende bahsetmiyon, nasıl gidiyo hamilelik ?

Daphne85 , efet canım hatırlıyorum yaşadıklarını. Doktora artık güven yok.Bakalım cumartesi günü ne dicek.
Seninde bebişi kucağına almayaaa az kaldı :) Nasıl yaramazlık yapıyo mu bıdık? Geceleri uyuyabilyo musun? Alınması gereken eşyalar var mı?

Hanzade, kan testi bi daha yaptırsamda, kese gözükmediği için daha, kesin net bişi demiceklerdi.Hafta sonunu beklemem daha sağlıklı olcak diye düşündüm.Şükür az kaldı :) Hiç sende bahsetmiyon, nasıl gidiyo hamilelik ?

Benim kız erkek çıkarsa şaşırmam. Çok yaramaz teyzesi. Minnak ayaklarını dayıyor göbeğime babası yakalıyor ayaklarını sonra bir kaçışı var görmen lazım. Bir doğsada topuklarını parmaklarını doya doya öpüp koklasam...

Herkes bebislendi ne guzel bizde yolun yarisini gectik sukur gayet iyiyiz ise gidip geliyoruz mayisin ortasina kadar caliscam 20 sinde tatile cikicaz zaten sonra da evde oturur bebisi beklerim
Sabirsizlaniyorum ya daha cok var
Bebis tepikleyip duruyo cok guzel bi duygu bu hele babasi kafayi yiyo tekmeleri hissedikce
Allahim isteyen herkese yasatsin bu duyguyu

Ne kadar guzel ya masallah, siz bole anlattikca hevesleniyor insan , Allah isteyen herkese versin insallah

kimsecik yok mu?
bir zamanlar iş yerinde sayfaları okuyamamaktan dolayı sinir oluyodum, simdi tek sayfa ilerlemiyor.

Topik ben hamileyim :) dış gebelik olma olasılığı var. Kan degerimlerim az yükseliyor. Ne diyelim hayırlısı.Allah nasip eder inşallah.

Garip duygular içerisindeyim. O kadar alıştırmışım ki kendime bebişim olmaz diye, birden hamile olduğumu öğrendiğimde çok acayip oldum.

Doktor şimdi de, dış gebelik olabilirsin diyince, hevesim kursağımda kaldı.

Neyse umarım güzel hbrler ile dönerim buraya :)

Uğur böceği, hayırlısı olsun, allah analı babalı büyütsün...Sağlıkla kucağına al inşallah...

Buanbuan tebrik ederim canım.... Daphnenin dediği gibi kötüyü düşünme canım... Doktorlar ilk başta temkinli davranıyorlar... Ben de ilk öğrenip keseyi gördükten sonra sağlık ocağına kayıt olmaya gittiğimde -belki de biraz fazla acele ettim- doktorun biri kaydımı yapmamıştı yok düşebilir, yok bişey olur bi sürü olumsuz konuştu sonra devlet bizden soruyor dedi :KK37: Bi sürü sıraladı :KK37:
Senin de hayırlı olsun bebişin... Allah hayırlısıyla, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu :KK16:
Smilla doğum yaptı mı kızlar ??
Daphnecim sen nasılsın canım? Senin de çok az kalmış zaman...

Buanbuan tebrik ederim canım.... Daphnenin dediği gibi kötüyü düşünme canım... Doktorlar ilk başta temkinli davranıyorlar... Ben de ilk öğrenip keseyi gördükten sonra sağlık ocağına kayıt olmaya gittiğimde -belki de biraz fazla acele ettim- doktorun biri kaydımı yapmamıştı yok düşebilir, yok bişey olur bi sürü olumsuz konuştu sonra devlet bizden soruyor dedi :KK37: Bi sürü sıraladı :KK37:
Senin de hayırlı olsun bebişin... Allah hayırlısıyla, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu :KK16:

Sağol canım iyiyim. Aramızda fazla bir fark yok. Az kaldı ama bu haftadan itibaren zorlanmaya başladım artık. Haftaya işi bırakıyorum diye dişimi sıkıyorum artık. Hazırlıklarımız bitti sayılır. Kızımın cicilerini yıkadım. Yarın ütüleyip babasıyla dolabına yerleştireceğiz. Sonrasına bir tek evimizin temizliği kalıyor. Ondan sonrada oturup meleğimi bekleyeceğim :KK16: Senin bitti mi hazırlıkların? Şikayetlerin var mı?

Sağol canım iyiyim. Aramızda fazla bir fark yok. Az kaldı ama bu haftadan itibaren zorlanmaya başladım artık. Haftaya işi bırakıyorum diye dişimi sıkıyorum artık. Hazırlıklarımız bitti sayılır. Kızımın cicilerini yıkadım. Yarın ütüleyip babasıyla dolabına yerleştireceğiz. Sonrasına bir tek evimizin temizliği kalıyor. Ondan sonrada oturup meleğimi bekleyeceğim :KK16: Senin bitti mi hazırlıkların? Şikayetlerin var mı?

Son zamanlar olunca günden güne değişiyor sanki herşey... Dediğin gibi ağırlaşma olayı oluyor... Sen yine iyi dayanmışsın canım maşallah 37. haftaya kadar... Benim kendi işim olduğu için 32 hafta raporumu aldım takılıyorum bazen gidiyorum bazen gitmiyorum evde yapılacak işleri yapıyorum dinleniyorum filan :) Bazen de dışarıdaki görüşmelerimi yapıp işlerimi halledip geliyorum... Ne güzel siz hazırlıkları baya tamamlamışsınız :nazar:... Belki odasının fotoğraflarını eklersin bebişin:KK34: Biz de bakarız prensesin cicilerine :KK16: hem yeni hamiş arkadaşlara da fikir olur:KK34:
Ben de aslında alınacak olanlar filan tamam sayılır ama mobilya ve odasında eksikler var dolabını filan almadık mesela o yüzden biraz canım sıkılıyor... Odasına filan karar verdik ama bi gidip alması kaldı... Aldık geldi filan derken biraz zaman geçer ben de bebişin eşyalarını yıkayıp dolabına yerleştireyim istiyorum ama dolabımız şifonyerimiz daha olmadığı için biraz stres olmuş durumdayım... Odası da boyanacak daha :KK37: Eşimin biraz ağırkanlı olmasından dolayı bazı problemler olabiliyor... Başkalarıyla konuşurken daha 1.5 ay olmasına rağmen 15-20 gün var demesini biliyor ama boya olsun eşya olsun eksikler olunca benim sinirimi zıplatıyor :KK37: Bi anlam veremiyorum hem böyle diye diye erkenden doğurtacaksın çocuğu diyorum hem de çok ağırsın bu nasıl şey diyorum.... Çok düşünüp takılmamaya çalışıyorum yine de :KK31: Bi sıkıntılar bunlar olsun başka dert keder olmasın diye kendimi avutuyorum:KK34: Bir an önce bi düzene kavuşmayı istiyorum bakalım kısmet :KK31: Neyse yine de başka bir konuda bi sıkıntım yok Allaha çok şükür... Bazı gün daha iyi hissediyorum bazı gün daha halsiz ama gayet iyiyim :KK16:...

tşk ederim canım.Allah kucaklarımıza almayı nasip etsin.Bulantı ve kusmayla zor geçiyor benim bu aralar günlerim. Bişey içemiyom.Susuzluktan pert durumdayım.

Smilla doğum yaptı canım. Efe paşayla uğraşıyor.

tşk ederim canım.Allah kucaklarımıza almayı nasip etsin.Bulantı ve kusmayla zor geçiyor benim bu aralar günlerim. Bişey içemiyom.Susuzluktan pert durumdayım.

Allah kolaylık versin canım... Az da olsa çubuktu, leblebiydi bişeyler yemeye çalış :KK34:

Smillayı da tebrik ediyorumm :KK16:... Allah sağlıklı, mutlu uzun ömürler versin Efe Paşaya :KK16::nazar:

Son zamanlar olunca günden güne değişiyor sanki herşey... Dediğin gibi ağırlaşma olayı oluyor... Sen yine iyi dayanmışsın canım maşallah 37. haftaya kadar... Benim kendi işim olduğu için 32 hafta raporumu aldım takılıyorum bazen gidiyorum bazen gitmiyorum evde yapılacak işleri yapıyorum dinleniyorum filan :) Bazen de dışarıdaki görüşmelerimi yapıp işlerimi halledip geliyorum... Ne güzel siz hazırlıkları baya tamamlamışsınız :nazar:... Belki odasının fotoğraflarını eklersin bebişin:KK34: Biz de bakarız prensesin cicilerine :KK16: hem yeni hamiş arkadaşlara da fikir olur:KK34:
Ben de aslında alınacak olanlar filan tamam sayılır ama mobilya ve odasında eksikler var dolabını filan almadık mesela o yüzden biraz canım sıkılıyor... Odasına filan karar verdik ama bi gidip alması kaldı... Aldık geldi filan derken biraz zaman geçer ben de bebişin eşyalarını yıkayıp dolabına yerleştireyim istiyorum ama dolabımız şifonyerimiz daha olmadığı için biraz stres olmuş durumdayım... Odası da boyanacak daha :KK37: Eşimin biraz ağırkanlı olmasından dolayı bazı problemler olabiliyor... Başkalarıyla konuşurken daha 1.5 ay olmasına rağmen 15-20 gün var demesini biliyor ama boya olsun eşya olsun eksikler olunca benim sinirimi zıplatıyor :KK37: Bi anlam veremiyorum hem böyle diye diye erkenden doğurtacaksın çocuğu diyorum hem de çok ağırsın bu nasıl şey diyorum.... Çok düşünüp takılmamaya çalışıyorum yine de :KK31: Bi sıkıntılar bunlar olsun başka dert keder olmasın diye kendimi avutuyorum:KK34: Bir an önce bi düzene kavuşmayı istiyorum bakalım kısmet :KK31: Neyse yine de başka bir konuda bi sıkıntım yok Allaha çok şükür... Bazı gün daha iyi hissediyorum bazı gün daha halsiz ama gayet iyiyim :KK16:...

Odasını ekleyeceğim canım. Avizemiz ve abajurumuz var gelecek. Birde oda takımının beşiğini değiştirdik. Büyüyen beşik almıştık ama odaya sığmadı bizde onu iade edip 5-6 yaşına kadar yatabileceği daha makul boyutlarda başka bir beşik yaptırdık.. Cumartesi günü küçük beşiği getirip büyüğünü götürecekler. Haftaya eklerim. Eşimle ben tez canlıyız. Biz ocakta aldık oda takımını :KK1: Cumartesinden sonra hiç eksiğimiz yok. Hastane çantası içinde her şeyi hazırladım. Kokuları gitmesin diye çantaya koymadım sadece. Dolabının üst çekmesinde doğuracağım zaman çantaya sokuşturacağım hepsini :)))

Burcu seni o kadar iyi anlıyorum ki çok zor o bulantılar. 3.5 4 ay sürekli yaşadım. Şimdide ara ara oluyor ama gün boyu sürmesinden çok daha iyidir. Hafta bir kere olması. Çubuk kraker, tuzlu leblebi falan işe yaramıyor. Ben çok susuzluk çektim ağustosun sıcağında. Neyseki geçti bitti. Bulantıların geçsin hamileliğin güzelliklerini o zaman yaşayacaksın. Allah yardımcın olsun...

Daphne ohh ne guzel hazirsin prensesin gelmesine az gunler kaldi darisi basimiza
Buancim ins bulantilarin cabuk gecer gercekten zor seni xok iyi anliyorum ben de anca kurtuldum bu durumdan ama dedikleri gibi 20.haftadan sonra basliyomus hamilelik daha yeni hamile oldugumu anlamaya basladim 3 haftadir karnim cikmaya basladi bebisi daha kuvvetli hissetmeye basladim hic durmuyo kipir kipir cok keyifli allah isteyen kiymet bilen herkese nasip etsin

selam topik hayırsızlardan biride benim haklısınız.
ama telefondan bana çok zor geliyo siteye girmek.
daphne beraber şafak sayıyoruz canım :) sen prensesine ben kocacıma kavuşacağım inşallah.
benim hayatım aynı hergün bir diğerinin kopyası öyle gelip geçiyor.

Hello topikcann

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1396547686318.jpg
    $1396547686318.jpg
    50,7 KB · Görüntüleme: 71
Benim bebede hacivat gibi poz vermis eller cenede:KK1:dun ayrintilida ayagi yuzundeydi ayagiyla burnunu karistirmaya calisiyo sanirim

Aaahh topigimiz ahh maalesef teknolojiye yenik düştün :KK43:
olsun burda çok güzel anilarimiz var sen biyere kaybolma yinede hep burda dur olur mu?

Bunu ve digerini kaudetmek lazim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İyi geceler topik
Hwyecandan uyku tutmadi
Kan degerime gore ve internet amcanin hesabina gore bes haftalik hamileyim. Ama keseyi henuz gormedik.yarin randevumuz var umarim hersey hayirli guzel olur. Nasibimde anne olmak varsa olurum insallah. Korkuyla heyecan kariamis durumda.
Daphne minik prensesin odasini gordum facede. Misler gibi. Allah huzurlu guzel gunler yasatsin size.
İkimizinde safagi az kaldi :)

X