Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla evdeyiz canım ewet bızım super ikili kızlar dan sıra gelmiyor ki senin paşaların da nice huzurlu saglikli yaşları olsun...bende ozledim senide kizlari da eski gunlerimizide ne gunlerde ya ne muhabbet ederdikMuzmut nerdesin bacım yahu. Özledim seni. Kızlar unutturdu bizi. Bu arda kızçenin doğum günü kutlu olsun öpüyorum
Aynen bende çok özledim kendini özletme ara ara gir burdayım de :))Valla evdeyiz canım ewet bızım super ikili kızlar dan sıra gelmiyor ki senin paşaların da nice huzurlu saglikli yaşları olsun...bende ozledim senide kizlari da eski gunlerimizide ne gunlerde ya ne muhabbet ederdik
unuturmuyum kız sık sık aklıma geliyorsunuz ama şunu yapayim bakcam bunu halledeyım gelcem derken arada kaynıyor Nasılsıniz napiyorsunuz yeni şehire alıştunız mı hayat nasıl gidiyor. Paşalar nasıl okula kreşe gidiyolar mı bizimkiler evde cok sıkılıyor şimdiki problemimız bu çare arıyoruz devamli.Muzmut unuttun bizi yahu
Neredeyse 1 yıl sonra okudum :)) bir ara işe başladım ozaman kreşe gittiler şimdi evdeyiz:)) yakın zamanda tekrar kreşe başlıcalar Allah izin verirse. Sen nasılsın ? Büyüdümü kızlar.unuturmuyum kız sık sık aklıma geliyorsunuz ama şunu yapayim bakcam bunu halledeyım gelcem derken arada kaynıyor Nasılsıniz napiyorsunuz yeni şehire alıştunız mı hayat nasıl gidiyor. Paşalar nasıl okula kreşe gidiyolar mı bizimkiler evde cok sıkılıyor şimdiki problemimız bu çare arıyoruz devamli.
Yağmur da anne oldu ama angel ne durumda bilmiyorum canımhey kızlar buraya yıllar sonra bakmak beni çok duygulandırdı :) sıpalar büyüdü gitti hepsine maşallah angel vardı haberi olan var mı yağmurda kayboldu inşallah iyilerdir
eylülcüm bende nadiren girip sizi merak edip bakanlardanım :) Angel dan haber var mı ?Yılllar sonra topiği hortlatayım. Naptınız gelenler okuyorsanız cevap verin be
Evet canım ara ara girip bakıyorum. Nasılsın? Angel dam haber alamıyorum maalesef. Gelsede okusada cvp yazsaeylülcüm bende nadiren girip sizi merak edip bakanlardanım :) Angel dan haber var mı ?
Eylülcüm bende geldim yıllar sonra tekrar ilk işim buraya bakmak olduSessiz kaldın demek haa sevgili topik