- 3 Mayıs 2018
- 4.602
- 4.715
- 33
Amin tatlım insallahSagol kuzum insallah herkes guzel haberler verir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin tatlım insallahSagol kuzum insallah herkes guzel haberler verir
Canim sen degerlendir bence yine de belki yumurtrsundurTebrikler oflu ben demistim. Bu arada ben bu ay ne zaman ovulasyon yapsam koyu cikti. Gecen hafta ovulasyon bitti yapamadim bugun yine yaptim bat 12 eylul sonuc bu
oylemi dersin canim bu kadar uzun sure yumurtlama olurmu. Heray yumurtlayinca kasiklarim agrirdi anlardim bu ay olmadi.Canim sen degerlendir bence yine de belki yumurtrsundur
Ya benim belimdeki agrilarim artiyo ve kasigimdaki allah allah ayy ayni hamile zamanlarimdaki gibi bugunu de degerlendirmem lazim heyecan basti ya birkac gune goguslerime de agri vurursa suphelenmeye baslicam
Tebrikler oflu ben demistim. Bu arada ben bu ay ne zaman ovulasyon yapsam koyu cikti. Gecen hafta ovulasyon bitti yapamadim bugun yine yaptim bat 12 eylul sonuc bu
Cnm normalde.bu madar erken ve agrili hissetmiyorsan suphelenenilirsin bnmkizimda batab10 gun kala baslamisti agri ve sismislerdiyumırtlama gününüzde misiniz? bem bu ay göğislerimin şiştiğini hissediyprum yumurtlama günümden sonra da.. bana bu konuyu bşraz açabilir misiniz???
Canim göğüs belirtin var miydiSen de hamile olabilirsin. Bikac gun daha sabret test yap
Valla normaller suan bisey yok.Canim göğüs belirtin var miydi
Canım hayırlı olsun Benimde ilk kasıklarım ağrıyordu şimdi iki gündür belim fena ağrıyor ama bende de başka belirti yok ve adet günüm hala gelmedi :)Belim felaket agriyor.
Kasiklarim da ayni sekilde.
Agzimda degisik bi tat var sanki.
Baska belirtim yok acikcasi.
Herkese ayri ayri tesekkur ederim.
Herkese yasatsin mevlam insallah
Aa bir de çok açım sürekli acıkıyorumCanım hayırlı olsun Benimde ilk kasıklarım ağrıyordu şimdi iki gündür belim fena ağrıyor ama bende de başka belirti yok ve adet günüm hala gelmedi :)
Bat 23 eylulBuyrun kizlar eylül ayinda beraber bekleyelim burda insallah bu ay uğurlu gelir hepimize. Rabbim bebek isteyenlerin kucagini boş bırakmasın insallah isteyen herkese hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin
@siirkiz 》》》》》 1 £¥lül
@S_H_B 》》》》》 3 £¥lül
@papatyam67 》》》》 3 £¥lül
@Zeytin tanem 》》》 4 £¥lül
Anneyimbenanne35 》》》 4 £¥lül
@elzem00 》》》》 5 £¥lül
@Busrayld 》》》》 6 £¥lül
N nurk2053 》》》》 7 £¥lül
@noniponi 》》》》 7 £¥lül
G gizemya 》》》 7 £¥lül
@Derin29 》》》》》 8 £¥lül
@arminch 》》》》》 8 £¥lül
@teacheralla 》》》 8 £¥lül
O oflu 》》》》》 8 £¥lül
@karapisso 》》》》 8 £¥lül
uniq12 》》》》 8 £¥lül
@acem55 》》》》》 9 £¥lül
G gizemya 》》》》》 9 £¥lül
@gzmdncr33 》》》 9 £¥lül
@Insane 》》》》 10 £¥lül
@sucukgelisimci 》》》 11 £¥lül
@kartopu1988 》》》 11-12 £¥lül
Y yaprakali 》》》》 12 £¥lül
@Nonick21 》》》》 12 £¥lül
@Caglass 》》》》 13£¥lül
@duskapani 》》》》 13 £¥lül
@kardelen_08 》》》14 £¥lül
@papatyakokankadin 》》》 15£¥lül
@Basharfibenz 》》》 16 £¥lül
@Fairytale35 》》》 16 £¥lül
@everytime_night 》》》 16 £¥lül
kahvecibaby 》》》》 17 £¥lül
@AleooVeraa 》》》》 17 £¥lül
@Mirketcik 》》》》 19 £¥lül
mavi-hayal 》》》》 19 £¥lül
@samitok 》》》》 19 £¥lül
@mimarice 》》》》 20 £¥lül
@melek ve mucizesi 》》》 25 £¥lül
@Zeze _skcn 》》》 26 £¥lül
@ismihazan 》》》 28 £¥lül
@Kurumus-Maskara 》》》 29 £¥lül
Benim iki gun var adete.Canım hayırlı olsun Benimde ilk kasıklarım ağrıyordu şimdi iki gündür belim fena ağrıyor ama bende de başka belirti yok ve adet günüm hala gelmedi :)
Ben de ayniyim esim dalga geciyo benle beni de yeme diye.Aa bir de çok açım sürekli acıkıyorum
Allah razi olsun.