- 2 Mart 2013
- 1.808
- 1.673
Valla daha pek gelecek gibi değil ya bekliyorum ama bakalım sağolasın hepimizi bekletmez bebişler inşDemek hala şansın var .
Pozitif yolluyorum Sana taa burdan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla daha pek gelecek gibi değil ya bekliyorum ama bakalım sağolasın hepimizi bekletmez bebişler inşDemek hala şansın var .
Pozitif yolluyorum Sana taa burdan
Markası neydi testdaşımOlmadı gelecek ay ondan alayım
Sagol canim insallah cuma bida giderim0fLu cnm tebrik ederim inş artarak devam eder değerlerin
Sagol kuzum insallah herkes guzel haberler verirAyyy gözün aydın kuzum ne güzel bir haber darısı başıma insallah
Aminnnn kuzum. Dualarimdasiniz.Ayyy tebrik edrimmm canimmm
Saglicakla kucagina alirsin insallahh.
Darisi basimiza insallahhh
Tekrarrr tekrarrr tebrikler @0fLu
İnsallah canim 3 gun var daha0fLu çok gizle bir değer . daha bata var. iki kat iki kat artar Allahın izniyle.
Kız seni yerler yerleerrrr hamiş mi oldum sen ?Eki Görüntüle 2186167 sanirim var biseyler
Canım belirtilerini yazarmısınSurelab diye marka laboquik ile ayni
ayyyyy Sağlıkla büyüsün göbişte inşallah. 5 üzeri gebelik bu da 2 gündür yükselişte demekki. Şimdi x2 büyüyecek hepEki Görüntüle 2186167 sanirim var biseyler
Al benden de o kadar tatlim ya göbek alti bugün berbat agriyor zatenBen de iki gundur karnimda gaz sancasıyla kalkıyorum ve belimde kasiklarinda ağrı oluyor