- 3 Eylül 2018
- 835
- 497
- 30
İnsallah yanlıştır bu kadar umitlenmisken boş çıkarsa çok üzülürüm . Valla moralimi düzelttin sağolInsallah güzel haberlerle gelirsin canimmtestler bazen yanlis gösterebiliyor sıkma tatli csnimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah yanlıştır bu kadar umitlenmisken boş çıkarsa çok üzülürüm . Valla moralimi düzelttin sağolInsallah güzel haberlerle gelirsin canimmtestler bazen yanlis gösterebiliyor sıkma tatli csnimi
İnsallah canim yaGunaydin tatlim insalllah sonuclar iyi cikar canim haberlerinj bekliyoz
Gunaydin..Günaydın kızlar bu sabah Test taptım negatif suan dolmuştayım kan vermeye gidiyorum insallah hayırlı haberler alırım dün yaptığım test çok umutlandırmıştı sabah çok kötü oldum
Kaç gün vardı canımKizlar cumleten günaydin.
Test yaptim negatif.
Pes etmek yok yola devam iki gun kala tekrar yapacagim test :)
İnşallah pozitif sonuc alırsın canmİnsallah yanlıştır bu kadar umitlenmisken boş çıkarsa çok üzülürüm . Valla moralimi düzelttin sağol
4 gün kaldiKaç gün vardı canım
Test sirasi sendeee yaniGünaydin arkadaslar. Bugün bat. Daha ne gelen var ne giden insallah gelmez.
Öyle sanirim bugün zaten gecti de ysrin icin alirim bitane testTest sirasi sendeee yani
Kizlar cumleten günaydin.
Test yaptim negatif.
Pes etmek yok yola devam iki gun kala tekrar yapacagim test :)
Hadi bakalim guzel haber verirsin insallahÖyle sanirim bugün zaten gecti de ysrin icin alirim bitane test
Bende daha ses yok bekliyorumGünaydın kızlar. Sabah azıcık ucundan kırmızı kart gördüm
Devamı da gelecek gibi.
Sizde durumlar nasıl?
Dun aksam karnim belim o kadar agridi ki adet olucam sandim erkenden. Usutuyo muyum bilmiyorum ki tuhaf aciydibizim bi arkadaş yapmıştı negatif negatif günü geçti sonra silik şekilde pozitifi gördü. geç döllenmeyemiş. ben Grip oldum uykum çok griptenmi bebektenmi bilmiyorum . kasıkalrım hapşırınca bile batıyor. testlerim haşa gelmedi
Insallah kuzummHadi bakalim guzel haber verirsin insallah
Yenilmek yok yola devammmGünaydın kızlar. Sabah azıcık ucundan kırmızı kart gördüm
Devamı da gelecek gibi.
Sizde durumlar nasıl?
Bende daha ses yok bekliyorum
Hayirlisi bakalim. Esim benden heyecanli. Normal adet belirtilerin yok diyor kesin hamilesin diyorAman aman ses olmasın
O bebek buraya gelecekYenilmek yok yola devammm