- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 73
- 35
Hayirlisi olsun cnm aramiza hosgeldinKızlar merhaba, buraya yeni üye oldum fakat takipteydim bayadır. Bat 7 eylül dün hamile olduğumu öğrendim. İnşallah siz de bu ay güzel haberler alırsınız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirlisi olsun cnm aramiza hosgeldinKızlar merhaba, buraya yeni üye oldum fakat takipteydim bayadır. Bat 7 eylül dün hamile olduğumu öğrendim. İnşallah siz de bu ay güzel haberler alırsınız![]()
Bu ay bende fazlaca boşvermişlik var sanırım yoktur diye![]()
Sağok canım ben de şaşkınım :)Hayirlisi olsun cnm aramiza hosgeldinönceden ögrenenler de varmis
darisi bizim basimiza
Ay ne guzel.Kızlar merhaba, buraya yeni üye oldum fakat takipteydim bayadır. Bat 7 eylül dün hamile olduğumu öğrendim. İnşallah siz de bu ay güzel haberler alırsınız![]()
İnşallah öyledir.Hayirlisi bakalim. Esim benden heyecanli. Normal adet belirtilerin yok diyor kesin hamilesin diyor
![]()
İnsallah yaaO bebek buraya gelecek![]()
Kızlar merhaba, buraya yeni üye oldum fakat takipteydim bayadır. Bat 7 eylül dün hamile olduğumu öğrendim. İnşallah siz de bu ay güzel haberler alırsınız![]()
Ay canım çok sevindim Allah güzel güzel doğumlar versin insallah bende kan sonucu bekliyorum 11 de çıkacak insallahKızlar merhaba, buraya yeni üye oldum fakat takipteydim bayadır. Bat 7 eylül dün hamile olduğumu öğrendim. İnşallah siz de bu ay güzel haberler alırsınız![]()
Ne güzel çok sevindim sizin adınıza darısı başımıza inşallahKızlar merhaba, buraya yeni üye oldum fakat takipteydim bayadır. Bat 7 eylül dün hamile olduğumu öğrendim. İnşallah siz de bu ay güzel haberler alırsınız![]()
Gunaydin tatlimKizlar cumleten günaydin.
Test yaptim negatif.
Pes etmek yok yola devam iki gun kala tekrar yapacagim test :)
Ayy tebrik ederm canim benim cok mutlu oldum valla böyle güzel güzel haberler duyalim hep yaa.Kızlar merhaba, buraya yeni üye oldum fakat takipteydim bayadır. Bat 7 eylül dün hamile olduğumu öğrendim. İnşallah siz de bu ay güzel haberler alırsınız![]()
Neyse az kaldi 11e sonucu alinca hemen paylas biximleAy canım çok sevindim Allah güzel güzel doğumlar versin insallah bende kan sonucu bekliyorum 11 de çıkacak insallah
Dogum gününde test yapip olunsuz sonuc alirsan üzülürsün cnmBu ayın 6sı doğum günüm 8ide bat. Kendimi tutıyım diyorum test için ama bi yandan da 6sı sabahı yap diyorum belki annesine hediye olarak gelir
Hayirlisi olur insallah.Merhaba ,Bize de Tüp bebek önerdiler varmı şuan tüp bebek yapmaya başlayanlar