- 23 Ocak 2018
- 279
- 183
Her alanın zor yanları var canımSabir oyun bunlar var canim ya sonuçta minnaklarla yani 1lerle oyun oynuyoz baya. Ama zor ya onlara herseyi ogretmek zorunda olduğumuz icin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her alanın zor yanları var canımSabir oyun bunlar var canim ya sonuçta minnaklarla yani 1lerle oyun oynuyoz baya. Ama zor ya onlara herseyi ogretmek zorunda olduğumuz icin
Tabikide canimHer alanın zor yanları var canım
Ayyy ne güzel tatlim senin branş ne pekiSevsev12 B Basharfibenz ben de öğretmenim kızlar okul başlayınca zaman çok daha hızlı geçecek başlasa artık diyorum ben de :) sıkıldım evde yapacak bir şey yok vakit geçmiyor neyse ki 1 gün kaldı:)
Senin branş neSevsev12 B Basharfibenz ben de öğretmenim kızlar okul başlayınca zaman çok daha hızlı geçecek başlasa artık diyorum ben de :) sıkıldım evde yapacak bir şey yok vakit geçmiyor neyse ki 1 gün kaldı:)
Ayyy ne güzel tatlim senin branş ne peki
Senin branş ne
Aynen canım benimkiler ergen oldu artık ama:))
Aynen canım benimkiler ergen oldu artık ama:))
Senin bölüm güzel ama lise ogrencileri ile ugrasmak baya zor valla Allab yardimcin olsun canim. Bizim ortaoku öğrencilerini görünce yaka silkiyoruz liseyi dusunmek bile istemiyorumKızlar benim branşım lise matematik:)
He kiz ya ben ilk bir iki ay istemedim cocuk aslinda sonra vazgectim en iyisi yapmak dedim ama olmadi bu seferde
Sağ ol canım hepimizin yardımcısı olsun Allah:) ben de daha küçük öğrencileri görünce nasıl dayanıyorlar bunların öğretmenleri diyorum curcuna resmen:)) insan içinde olunca zor gelmiyor o kadar demek ki:)Senin bölüm güzel ama lise ogrencileri ile ugrasmak baya zor valla Allab yardimcin olsun canim. Bizim ortaoku öğrencilerini görünce yaka silkiyoruz liseyi dusunmek bile istemiyorum
Kısmet işte. İstemeyenlerin hemen oluyor. Biz istediğimiz için sınavımız herhalde..He kiz ya ben ilk bir iki ay istemedim cocuk aslinda sonra vazgectim en iyisi yapmak dedim ama olmadi bu seferde
Sen 2 ay istememişsin ben 2 yıl istemedimHe kiz ya ben ilk bir iki ay istemedim cocuk aslinda sonra vazgectim en iyisi yapmak dedim ama olmadi bu seferde
Ben istememek demeyeyim de 1 sene süre vermiştim kendimize ilk evlendiğimiz zaman. Ne kadardır istiyorsun peki?Sen 2 ay istememişsin ben 2 yıl istemedim
Aynen oyle bizimkiler iyi ya bi kas catiyoz hemen susuyorlarSağ ol canım hepimizin yardımcısı olsun Allah:) ben de daha küçük öğrencileri görünce nasıl dayanıyorlar bunların öğretmenleri diyorum curcuna resmen:)) insan içinde olunca zor gelmiyor o kadar demek ki:)
Hiiii neden kiz oyle yahu cocuk candir yahu o iki ay korunmasaydim keske diyomSen 2 ay istememişsin ben 2 yıl istemedim